Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Nέες φήμες το θέλουν να έρχεται νωρίτερα και με άλλο όνομα

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, Samsung Galaxy Z Fold6 Slim: Nέες φήμες το θέλουν να έρχεται νωρίτερα και με άλλο όνομα

Oι φήμες για το Galaxy Z Fold 6 Slim (παλαιότερα γνωστό ως Galaxy Z Fold 6 Ultra) συνεχίζουν να υφίστανται και πλέον το πιο πιθανό σενάριο είναι μια γρήγορη κυκλοφορία με εντελώς διαφορετικό όνομα.

Ένα τρίτο πιθανό όνομα για το λεπτότερο και πιο εντυπωσιακό book-style foldable της Samsung μέχρι σήμερα είναι αρκετά πιθανό και έχει πιο πολύ νόημα από τα δύο ονόματα που εικάζονταν προηγουμένως από αξιόπιστες και μη πηγές.

Αυτό που προτείνει ο leaker Evan Blass εδώ είναι ότι η Samsung αποφάσισε να πάει με το όνομα Galaxy Z Fold Special Edition για το… ιδιαίτερο επερχόμενο αναδιπλούμενο.

Αυτό είναι το Z Fold Special Edition, προσέξτε, και όχι το Z Fold 6 Special Edition, το οποίο μπορεί να μοιάζει με μια μικρή και ασήμαντη διάκριση ενώ ταυτόχρονα υποδηλώνει ότι αυτή η συσκευή που φημολογείται συχνά δεν θα έχει πολύ μεγάλη ομοιότητα με το υπάρχον Galaxy Z Fold 6.

Δυστυχώς, ο Evan Blass δεν προσθέτει κάποια πληροφορία σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Galaxy Z Fold Special Edition, αφήνοντάς μας να βασιζόμαστε σε όσα ακούσαμε προηγουμένως από άλλους tipster και δημοσιεύσεις.

Αυτό που περιμένουμε είναι ότι η Samsung θα περιορίσει τις πωλήσεις αυτού του προϊόντος στην Κίνα και τη Νότια Κορέα. Μια εκδήλωση κυκλοφορίας σε μία ή και στις δύο βασικές ασιατικές αγορές είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου , ακολουθούμενη φυσικά από μια εμπορική κυκλοφορία λίγο αργότερα.

Το Galaxy Z Fold Special Edition πρόκειται να μειώσει σημαντικά το πάχος του σε σύγκριση με το Fold6, υποτίθεται ότι πηγαίνει από 12,1 χιλιοστά σε περίπου 11 χιλιοστά όταν διπλώνεται.

Παράλληλα, μια εξίσου σημαντική αλλαγή που αναφέρθηκε από μερικές διαφορετικές πηγές τις τελευταίες εβδομάδες, αναφέρει ότι οι οθόνες 7,6 και 6,3 ιντσών του Z Fold 6 αυξάνονται μέχρι τις 8 και 6,5 ίντσες. Η μεγαλύτερη οθόνη θα βοηθούσε τη Samsung να ανταγωνιστεί καλύτερα συσκευές όπως το Honor Magic V3 και το Vivo X Fold 3 Pro, αλλά χωρίς παγκόσμια διαθεσιμότητα, αυτό είναι προφανώς απίθανο να μεταφραστεί σε πολύ ισχυρές πωλήσεις. Ειδικά με μια τιμή που είναι σχεδόν εγγυημένη για την κορυφή του ήδη εξαιρετικά ακριβού Z Fold 6, με φημολογούμενο ισοδύναμο περίπου 2.100 $ στη Νότια Κορέα.

Οι περισσότερες από τις άλλες βασικές λεπτομέρειες του Galaxy Z Fold Special Edition παραμένουν κρυφές, αλλά το πιθανότερο είναι ότι το τηλέφωνο θα διατίθεται χωρίς υποστήριξη S Pen για να βοηθήσει με το λεπτό προφίλ του και τις σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες προδιαγραφές κάμερας από το Z Fold 6.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25: Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες του smartphone

Πριν μέρες εμφανίστηκαν τα πρώτα renders που βασίζονται σε CAD του Galaxy S25 Ultra και σήμερα ήρθε η σειρά του απλού Galaxy S25 της Samsung.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Νέες φήμες θέλουν μικρότερη αύξηση της τιμής

Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε μια φήμη ότι το επερχόμενο Samsung Galaxy S24 FE θα ήταν 100 ευρώ πιο ακριβό από τον προκάτοχό του στην Ευρώπη.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Πήρε πιστοποίηση για υποστήριξη δορυφορικής συνδεσιμότητας

Το Galaxy S25 Ultra της Samsung εμφανίστηκε σε ορισμένα renders χθες και τώρα έχει εντοπιστεί στη βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C.