Samsung Galaxy Z Fold6: Θα είναι πιο ακριβό από το Z Fold5

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Θα είναι πιο ακριβό από το Z Fold5

Το Samsung Galaxy Z Fold6 μπορεί να είναι 100 δολάρια ακριβότερο από τον Z Fold5, με βάση τις τιμές που διέρρευσαν.

Η αλλαγή θα αφορά όλες τις επιλογές αποθήκευσης, οι οποίες θα είναι ίδιες με πέρυσι από ότι φημολογείται, δηλαδή 256GB, 512GB και 1TB.

Έχουμε δει benchmark, αλλά έχουν δείξει μόνο 12 GB μνήμης RAM, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και άλλη επιλογή.

Οι τιμές του επερχόμενου Z Fold6, σε σύγκριση με τις αρχικές τιμές του Z Fold5.

Τιμές ΗΠΑ

Galaxy Z Fold5   Galaxy Z Fold6
12 GB/256 GB       1.800 $            1.900 $
12 GB/512 GB        1.920 $             2.020 $
12 GB/1 TB             2.160 $ ​​            2.260 $

Aυτές είναι οι αναμενόμενες τιμές για την αγορά των ΗΠΑ αλλά, προφανώς, η αύξηση των τιμών αναμένεται να διαδοθεί και σε άλλες αγορές.

Ένας άλλος αριθμός που θα αλλάξει στο επερχόμενο αναδιπλούμενο είναι αυτός του βάρους. Το Galaxy Z Fold6 θα ζυγίζει 239 γραμμάρια, καθιστώντας το ελαφρύτερο κατά 14 γραμμάρια από τον προκάτοχό του. Το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο σε αυτά τα χρώματα: Silver Shadow, Navy και Pink. Θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια αποκλειστικά χρώματα της Samsung.com.

Το Galaxy Z Fold6 (και το Z Flip6) θα υποστηρίζει χαρακτηριστικά Galaxy AI και θα πρέπει να περιλαμβάνονται ορισμένα νέα πράγματα, όχι μόνο αυτά που είδαμε με τη σειρά Galaxy S24 (και παλαιότερες). Μπορεί ακόμη και να είναι αποκλειστικά για τα νέα αναδιπλούμενα, τα οποία μπορεί να αντισταθμίσουν μέρος της αύξησης της τιμής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple featured

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή επικρίνει την Apple επειδή δεν έφερε τις λειτουργίες Apple Intelligence στην ΕΕ

Περίπου η μισή κεντρική ομιλία της Apple στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της αυτόν τον μήνα ήταν αφιερωμένη στις λειτουργίες AI.

Smartphones Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Unpacked: Διέρρευσαν εικόνες όλων των συσκευών που θα παρουσιαστούν

Ο Evan Blass (@evleaks) μοιράστηκε μια σειρά εικόνων που φαίνονται επίσημες για τις συσκευές που αναμένονται στο Galaxy Unpacked.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Tέλος ο ορθογώνιος σχηματισμός – Επανέρχονται οι στρογγυλεμένες γωνίες

Το Galaxy S24 Ultra της Samsung έχει μια αρκετά εντυπωσιακή σχεδίαση με το πολύ ορθογώνιο σχήμα του και τις μη στρογγυλεμένες γωνίες.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold6 & Z Flip6: Επίσημες εικόνες με τις θήκες επιβεβαιώνουν το σχεδιασμό

H Samsung θα ανακοινώσει τα νέα της αναδιπλούμενα, τα Galaxy Z Flip6 και Galaxy Z Fold6 , στις 10 Ιουλίου στην εκδήλωση Unpacked.