Samsung Galaxy Z Fold6: Το κινέζικο δίδυμό του πιστοποιήθηκε με ενσύρματη φόρτιση 25W

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Το κινέζικο δίδυμό του πιστοποιήθηκε με ενσύρματη φόρτιση 25W

Η Samsung λανσάρει το Galaxy Z Fold6 στις 10 Ιουλίου και ενώ οι περισσότερες προδιαγραφές και render έχουν ήδη διαρρεύσει, oι πληροφορίες φόρτισης και μπαταρίας παραμένουν άγνωστες.

Η κινεζική παραλλαγή του αναδιπλούμενου μόλις πιστοποιήθηκε στους 3C (CCC – Κινεζική Υποχρεωτική Πιστοποίηση), όπου αποκαλύφθηκε ότι το τηλέφωνο SM-W9025 θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 25W. Αυτή είναι η ίδια που χρησιμοποιεί η Samsung τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέχρι το Galaxy Z Fold2 , που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Samsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Z Fold6: Το κινέζικο δίδυμό του πιστοποιήθηκε με ενσύρματη φόρτιση 25W

Το πιστοποιημένο τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα ως Samsung W25. Θα πρέπει να είναι μια πιο premium έκδοση του Galaxy Z Fold6 με ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό και την υψηλότερη βαθμίδα μνήμης.

Η τιμή θα είναι επίσης υψηλότερη για να ταιριάζει με την πολυτελή εμφάνιση της σειράς W, αλλά η παραλλαγή είναι απίθανο να ξεφύγει από την Κίνα.

Τις πληροφορίες για το W25 ακολούθησε μια ανάρτηση από τον tipster Ice Universe , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει επίσης ένα Galaxy Z Fold6 Slim χωρίς υποστήριξη για το S Pen.

Η παγκόσμια αποκάλυψη των νέων αναδιπλούμενων είναι την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25+: Διαψεύδεται η φήμη ότι δεν θα κυκλοφορήσει

Mια άγρια ​​φήμη υποστήριξε ότι η Samsung θα εγκαταλείψει το S25+ και θα κυκλοφορήσει μόνο τα S25 και S25 Ultra, ωστόσο τώρα διαψεύδεται.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6: Διέρρευσαν οι σελίδες προϊόντων – Kάμερα 50MP, μεγαλύτερη μπαταρία και ΑΙ

Το Samsung Galaxy Z Flip6 θα έρθει με πίσω κάμερα 50 megapixel για πρώτη φορά, μεγαλύτερη μπαταρία από οποιονδήποτε από τους προκατόχους του και ένα πακέτο χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης.

Gear Exynos Samsung

Galaxy Watch7 Ultra: Η Samsung ανακοινώνει το 3nm Exynos W1000 που θα το τροφοδοτεί

H Samsung ανακοίνωσε το chipset Exynos W1000, το οποίο πρόκειται να τροφοδοτήσει τα επερχόμενα Galaxy Watch7 και Watch7 Ultra.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι διαθέσιμο

Η Samsung εξακολουθεί να ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο 2024.