Samsung Galazy Z Flip 2: Αναμένεται με τριπλή κάμερα και την ίδια μικρή οθόνη notifications

, Samsung Galazy Z Flip 2: Αναμένεται με τριπλή κάμερα και την ίδια μικρή οθόνη notifications

Μία νέα καταχώρηση ευρεσιτεχνίας, η οποία δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο και δημοσιοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες από το World Intellectual Property Office παρουσιάζει δύο σχεδιαστικές γραμμές για το επερχόμενο Galaxy Z Flip 2. Εκεί βλέπουμε για πρώτη φορά τη χρήση τριπλής κάμερας στο αναδιπλούμενο smartphone, με τις φήμες να κάνουν λόγω για χρήση του συστήματος καμερών του Galaxy S20.

Αν οι φήμες αληθεύουν, τότε το Galaxy Z Flip δεύτερης γενιάς θα έχει κύρια κάμερα 12MP, ευρυγώνια πάλι στα 12MP και μία telephoto κάμερα στα 64MP σε κάθετη ή οριζόντια στοίχιση. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως παρά τις όποιες διαμαρτυρίες, η εταιρεία συνεχίζει τη χρήση μίας μικρής εξωτερικής οθόνης, που ανάλογα με τη στοίχιση των καμερών μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερη από το αρχικό μοντέλο.

Εσωτερικά, υπάρχει και πάλι η οπή για τη selfie κάμερα, η οποία με τη σειρά της αναμένεται να αναβαθμιστεί στα επίπεδα των Galaxy S20. Η αλλαγή είναι στην ίδια την οθόνη, αφού αναφορές κάνουν λόγω για οθόνη 7.7 ιντσών. Αυτό είναι σημαντική αύξηση σε σχέση με τις 6.7 ίντσες του Galaxy Z Flip, αν και η εν λόγω ευρεσιτεχνία δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για το μέγεθος της οθόνης.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η συσκευή αναμένεται να ονομάζεται Galaxy Z Flip 2 ή Z Flip 5G και θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα νέα smartphone της σειράς Galaxy Note 20.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Τα camera island που διέρρευσαν προδίδουν νέες μεγαλύτερες μονάδες

Τα προστατευτικά φακών από σκληρυμένο γυαλί για τα επερχόμενα Xperia 1 VI και 10 VI εμφανίστηκαν στο Rakuten Market της Ιαπωνίας.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Απολαύστε το σε όλο του το μεγαλείο

Η κινεζική vivo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια τριάδα τηλεφώνων υψηλής τεχνολογίας, τα X100s, X100s Pro και X100s Ultra.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.