Samsung GT-I9405, Νέα μυστηριώδης συσκευή με 5.5 ίντσες οθόνη

Στοιχεία για νέο smartphone που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Samsung, και έχει την ονομασία Samsung GT-I9405 διέρρευσαν στο Internet. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια φωτογραφία που να επιβεβαιώνει ακόμα την “ύπαρξη” στην συσκευής, ωστόσο εμφανίστηκε στην βάση δεδομένων του Zauba, μίας ιστοσελίδας που καταγράφει τις εισαγωγές και εξαγωγές στην Ινδία.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, το Samsung GT-I9405 είναι ένα single-SIM smartphone με 5.5 ιντσών οθόνη που εισήχθη στην Ινδία στις 10 Ιανουαρίου για δοκιμή και αξιολόγηση.

Επειδή ο αριθμός μοντέλου είναι μικρότερος από αυτόν του Samsung Galaxy S4 (GT-I9500 ή GT-I9505) δεν υπάρχει περίπτωση το συγκεκριμένο μοντέλο να αφορά στο Galaxy S5, αφού περιμένουμε εξάλλου το τελευταίο να έχει οθόνη 5.25 ιντσών και όχι 5.5 ιντσών. Η μυστηριώδης συσκευή επίσης δεν ανήκει στην σειρά “Note” αφού οι αριθμοί μοντέλων είναι διαφορετικοί (N7100, N9000 κ.λπ).

Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι πρόκειται για μία συσκευή, που τοποθετείται ανάμεσα στα Samsung Galaxy SIII LTE (GT-I9305) και Galaxy S4 LTE (GT-I9505). Λογικά περιμένουμε σύντομα να διαρρεύσουν περισσότερες πληροφορίες για την μυστηριώδη συσκευή, και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία που θα ανοίξει τις πύλες του το Mobile World Congress.

Samsung GT-I9405, Samsung GT-I9405, Νέα μυστηριώδης συσκευή με 5.5 ίντσες οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Έλα να χοντραίνει το παιχνίδι!

spyrous

Στο τέλος θα βγάζει ο σαμσουγκακιας το κινητό του απ την τσέπη και δε θα ξέρει πιο κρατάει.Μεγαλος Σαμσουγκακιας και εγώ απο εποχές galaxy s αλλά τώρα τελευταια λογω αυτου ακριβως του πράγματος (που βγαζουν το ίδιο τηλέφωνο σε οποιοδήποτε εφικτό συνδιασμό spec και μεγέθους με χει απομακρύνει).Αυτοι βεβαια ξέρουν καλυτερα προφανώς αλλά εγώ την εκανα με ελαφρά απ το καραβι πριν μερικούς μηνες galaxy s4–>Nexus 4.Cheers.

Panos

Μπράβο ρε συ!! Βρήκαν ακριβώς αυτό που έλειπε..! Εχεί καταντήσει ανέκδοτο η Samsung.

Λέτε να είναι κανένα tizen smartphone? Μακάρι να είναι αυτή ανυπομονώ!!!

are you kidding me ?

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι σας χαλάνε οι περισσότερες επιλογές που σας προσφέρει ;
Εεε ρε τι άλλο θα ακούσουμε….

PS: Ξέρω ότι θα πρέπει να δώσει περισσότερη έμφαση πρώτα σε άλλα πράγματα αλλά δεν νομίζω ότι βλάπτουν κανένα οι περισσότερες επιλογές που προσφέρονται στον καταναλωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.