Η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Μαρτίου, όμως οι πληροφορίες λένε ότι το έφερε στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη όπου το έδειξε σε λίγους. Όπως μεταδίδει η Korea Herald, στο lobby του ξενοδοχείου Porta Fira, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της MWC, η Samsung […]
Η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Μαρτίου, όμως οι πληροφορίες λένε ότι το έφερε στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη όπου το έδειξε σε λίγους.
Όπως μεταδίδει η Korea Herald, στο lobby του ξενοδοχείου Porta Fira, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της MWC, η Samsung έδειξε στις εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί και σε παρόχους, τη νέα της ναυαρχίδα.
Βγαίνοντας από την “επίδειξη” του Samsung Galaxy S8, κάποια από τα μέλη των εταιρειών αυτών δήλωσαν στα τοπικά media ότι το κινητό ήταν “πολύ εντυπωσιακό”. Όπως είναι λογικό η Samsung θα τους δέσμευσε να μην κάνουν καμία αποκάλυψη, και φυσικά δεν έκαναν. Όπως και να έχει όμως, εμείς έχουμε δει να διαρρέουν renders, φωτογραφίες hands-on και χαρακτηριστικά.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung δείχνει κάποια επερχόμενη ναυαρχίδα της σε σημαντικούς πελάτες και το κάνει για να κρατήσει το ενδιαφέρον τους.
Τα καλύτερα smartphones για αγορά το 2026 με κριτήριο τη μακροζωία: Samsung S25, Pixel 9 Pro, iPhone 16 Pro, OnePlus 13 και mid-range επιλογές που αξίζουν.
LG Electronics και Samsung Display σε διαπραγματεύσεις για 27″ UHD 240Hz QD-OLED monitors. Αριθμοί παραγωγής, ιστορικό συνεργασιών και τι σημαίνει για την αγορά.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου