Η Samsung εντυπωσίασε τους συνεργάτες της με το Galaxy S8

Η μεγάλη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+ έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 29 Μαρτίου, όμως οι πληροφορίες λένε ότι το έφερε στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη όπου το έδειξε σε λίγους.

Όπως μεταδίδει η Korea Herald, στο lobby του ξενοδοχείου Porta Fira, που βρίσκεται κοντά στο σημείο της MWC, η Samsung έδειξε στις εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί και σε παρόχους, τη νέα της ναυαρχίδα.

Βγαίνοντας από την “επίδειξη” του Samsung Galaxy S8, κάποια από τα μέλη των εταιρειών αυτών δήλωσαν στα τοπικά media ότι το κινητό ήταν “πολύ εντυπωσιακό”. Όπως είναι λογικό η Samsung θα τους δέσμευσε να μην κάνουν καμία αποκάλυψη, και φυσικά δεν έκαναν. Όπως και να έχει όμως, εμείς έχουμε δει να διαρρέουν renders, φωτογραφίες hands-on και χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Samsung δείχνει κάποια επερχόμενη ναυαρχίδα της σε σημαντικούς πελάτες και το κάνει για να κρατήσει το ενδιαφέρον τους.

samsung galaxy s8, Η Samsung εντυπωσίασε τους συνεργάτες της με το Galaxy S8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
diofar

Δεν θα ξέρεις από που να το κρατήσεις!!!

JohnWave

Όντως είναι πολύ εντυπωσιακό και για το δικό μου γούστο με ποιο όμορφη bezeless υλοποίηση σε σχέση με το G6. Το αν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο κράτημα θα το δούμε μέσα από την εμπειρία των κατόχων του.

Ro89

Σας διαβάζω εδώ με το κράτημα πώς κρατάτε ένα κινητό εσείς ; δεν καταλαβαίνω δηλαδή εγώ από τα πλάγια και πλάτη το κρατάω εσείς πώς δηλαδή με λίγα λόγια ανοησίες

Πέτρος Π

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά κινητά (S6, S7) υπάρχουν γενικά τόσο αρνητικά σχόλια σχετικά με το design της Samsung και αυτό νομίζω λέει πολλά… Γενικά αν δείτε σε όλα τα sites ο κόσμος είναι διχασμένος και σε πολλούς δεν αρέσει αυτό το μονοκόμματο design με μία οθόνη και τίποτα άλλο… Επίσης το μέρος της οθόνης που βρίσκεται στα άκρα είναι ουσιαστικά άχρηστο αφού υπάρχει παραμόρφωση και δεν θεωρείται ωφέλιμο (πχ όταν βλέπεις μια ταινία αν προβάλλεται και σε αυτό το μέρος της οθόνης θα είναι τραγικό…) Ακόμα, σε όλες τις φωτογραφίες που βλέπουμε, φαίνεται αυτός που κρατάει το κινητό να καταβάλλει προσπάθεια για να μην καλύπτουν τα δάχτυλά του μέρος της οθόνης… σκεφτείτε πόσο άβολο θα είναι αυτό το design σε καθημερινή χρήση!!
Θα περιμένουμε να κυκλοφορήσει βέβαια, αλλά οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για μεγάλο φάουλ της Samsung αυτή τη φορά…

Ιωάννης jb

Πόσο διαφήμιση θα κάνουν ακόμα ήθελα να ήξερα!!
Μιλάμε είναι απεγνωσμένη η samsung..
Ύστερα κατηγορούν οι φαν της εταιρίας την αντίπερα όχθη ότι διαφημίζει υπερβολικά κ κάνει πλύση εγκεφάλου!!
Εδώ αυτοί κ στον πλένουν αλλά κ στον στεγνώνουν.. για τον εγκέφαλο μιλάω

efthimis

ισως το καλυτερο κινητο ολων !!!

Αγγελος

Θελω ενας ανθρωπος να μου απαντησει στο εξης…εδω και ενα χρονο εχετε ακουσει παραπονα απο εμας που εχουμε s7 edge οτι μας δυσκολευει να το κρατησουμε;ενα παραπονο οχι πολλα.οχι!ωραια…πειτε .κυ λοιπον γιατι να μας ενοχλει να λειπει κομματι μπεζελ απο κατω και απο πανω;αν εχετε το θεο σας ποιος βαζει το δαχτυλο του πανω στο ακουστικο ή κατω αν δε θελει να πατησει κατι;
Υ.γ. ηρθε η νουγκατ σημερα και τα σπαει!απιστευτα γρηγορο και ωραιο

Ζαν.Τ

Θέλουμε bezels ή η αλήθεια είναι ότι όσα δε φτάνει η αλεπού;. Στο s7 edge δε μου έχει συμβεί ούτε μια φορά. Πως το φοβούνται όσοι δεν το έπιασαν ποτέ, είναι θαύμα.

Πέτρος Π

@Άγγελος : Ναι υπάρχουν παράπονα, και όχι μόνο ένα αλλά πολλά… Ψάξε στο Ίντερνετ και δες για το πρόβλημα που αναφέρεται σχετικά με το S7 edge, και τα “καταλάθος” πατήματα της οθόνης! Υπάρχουν άπειρες αναφορές… Μάλιστα θα διαβάσεις ότι η Samsung έχει αναπτύξει ένα χαρακτηριστικό που το λέει “palm rejection feature”, αλλά τις περισσότερες φορές δεν δουλεύει σωστά με αποτέλεσμα να πατάς ό,τι να’ ναι… Σκεφτείτε τώρα με τα S8 που θα είναι έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερα σαν μέγεθος και θα έχουν και μεγαλύτερη αναλογία οθόνης τι πανηγύρι θα γίνει!!

george

Βασικά μιλώντας για μένα και μόνο είμαι μεγάλος άμπαλος με χέρια χοντρά και πλοκάμια και οποίο κινητό κι αν πιάσω τρελαίνομαι στα ακυρα πατήματα. Εχω να φανταστείτε ένα z5 compact ακόμα και εδώ πολλές φορές εχω άκυρο πάτημα. Θέλω το κινητό να το δουλεύω φανατικά με το ένα χέρι, βασικά αναγκάζομαι να το δουλεύω με το ένα χέρι, είμαι όλη την ώρα όρθιος και η δουλειά μου απαιτεί χειρισμό τηλεφώνου με το ένα χέρι γιατί το άλλο χέρι κάνει άλλες δουλειές. φυσικά και τα μικρά περιθώρια είναι υπέρ της χρηστικότητας αλλά θα ήθελα ο χρήστης να μπορεί από μόνος του να δημιουργήσει νεκρό σημείο πάνω στην οθόνη περιμετρικά όσο αυτός νομίζει καλύτερα. Δηλαδή μία λύση στον τομέα software. από την άλλη θέλω κάθε συσκευή να διατηρεί μία προσωπικότητα και σε αυτό πιστεύω βοηθάει η κορνίζα. Όχι τα οικόπεδα της sony αλλά να μην ειναι κ σκέτο display. Επίσης είμαι λάτρης των εμπρόσθιων στέρεο ηχείων και για αυτό χρειάζεται κορνίζα. Επίσης θα παρότρυνα σε αγορά ναυαρχίδας με πολύ μικρά περιθώρια που σημαίνει ενα πολυ μικρό κ λεπτό σασί φορτωμένο hardware του θανατά να γίνεται μετά το πέρας των 6 μηνών όπου η συσκευή θα έχει δείξει τυχόν ελαττώματα από πλευράς υπερθέρμανσης.… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Άγγελος.. Ξέρουμε πόσο μεγάλο φανμποι είσαι δε θα έλεγες κατι το διαφορετικό..
Από ποζεραδες σαν κ εσάς τι να ακούσουμε??
Αφού όλοι είστε ποζεραδες που το παίρνετε δε παίζει να πείτε τίποτα κακό για τη συσκευή..
Έχω ακούσει από μερικούς σοβαρούς χρήστες που έκαναν τη κίνηση να το αγοράσουν ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο σαν συσκευή, άσε που μετανιωνουν τα χρήματα που έδωσαν, άσε που παταν πολύ εύκολα κατά λάθος την οθόνη, άσε που η κυρτότητα δε χρησιμεύει πουθενά..

aptalikos

Έχω το S7 edge από την 1η μέρα και είναι μία χαρά στο κράτημα με σούπερ οθόνη. Μου αρέσει που ο καθένας που πάει και ψωνίζει κινέζικο και δεν το έχει πιάσει καν στα χέρια του εκφράζει και αρνητική άποψη για τη χρήση του.

Εδώ ισχύει το όσα δεν φτάνει η αλεπού…

george

Ρε παιδια μην το ξεχειλώνουμε το πράγμα. Γενικά δεν αξίζουν αυτές οι συσκευές τόσα χρήματα όχι μόνο η samsung.
Πάρτε ένα κινητό των τριακοσίων ευρώ και με τα υπόλοιπα πάρτε τηλεόραση πάρτε pc κάντε τα σουβλάκια ανεβάστε χοληστερίνη και κλείστε όποια αορτή παραμένει ανοιχτή.

Αγγελος

Εχω ακουσει απο ενα γνωστο του γνωστου και εχω δει στο ιντερνετ….οτι να ναι.εμεις που το εχουμε ειμαστε τρισευτυχισμενοι δεν εχουμε κανενα προβλημα με το κρατημα.και υποψιν οτι εχει παει πιο πανω η κυρτοτητα στο s8 εχει γινει οπως του note 7 οποτε μιλαμε για μηδεν θεμα.ποζερας ειμαι ιωαννη εννοειται αγορι μου…εχω s7 edge και bmw cabrio γι αυτο εχω πιο ωραια γκομενα απο σενα που εσυ τη βλεπεις μονο στο ιντερνετ.γι αυτο δεν εχω κομπλεξ κατωτεροτητας να καθομαι να βριζω εσενα και το sony σου.παληκαρα μου ομορφε με τη κινηταρα σου.εμεις θα κατσουμε με το s8 οι κακομοιροι

guskok21

Παιδιά μην το συγκρίνετε με το g6. Το g6 είναι κατώτερο κι από περσινό s7 edge σε όλους τους τομείς. Όσο για το κράτημα έχοντας στην κατοχή μου το s7 edge εδώ και κανά 6 μηνο δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πόσο μάλλον όταν το s8 με τα bezels που θα έχει θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις ίδιες διαστάσεις απ ότι φαίνεται. Επίσης έχω να πω ότι το s7 edge είναι μακράν το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ στη κατοχή μου και δεν βγήκε τυχαία καλύτερο κινητό του 2016 στην MWC της Βαρκελώνης το λεω αυτό έχοντας περάσει από τα χέρια μου άπειρα κινητά ( Xiaomi, Huawei, Nexus, Sony, Le eco, Galaxy note κλπ κλπ). Γενικώς και φέτος αν η Samsung δεν κάνει καμία χοντράδα όπως με το note 7 θα είναι ξανά χωρίς αντίπαλο αφού υπολείπεται πολύ του ανταγωνισμού και θα έχει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς.

Πάνος

Τα υπαλληλάκια δε δικαιούνται να εκφέρουν διαφορετική άποψη από αυτή της εκάστοτε εταιρείας από την οποία πληρώνονται. Γυρνάνε επομένως όλα τα σάιτ και βάζουν την κασέτα: πόσο σούπερ γουάου είναι η κινητάρα τους, πόσο ανώτερη από τις μπακατέλες των μισητών ανταγωνιστών, πόσο πολύ θα πουλήσουν, κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα…
Και για να τους αναγνωρίζει το αφεντικό, ώστε να δικαιούνται μισθό, βάζουν και παρόμοιο, αν όχι ίδιο, nickname σε όλα τα σάιτ. Μη χάσουν και τα φραγκάκια… Κρίμα κι άδικο…
Καταλαβαίνω, δύσκολες εποχές, οικονομική κρίση κλπ, τα έξοδα τρέχουν, αλλά, εντελώς πληροφοριακά, δεν τρώνε όλοι σανό.

Αγγελος

Εχω να κανω μια παρατηρηση….ειδα οτι στο always on ειναι αναμμενο το κεντρικο σημειο του home button σαν να περιμενει να το πατησεις για να το ξεκλειδωσεις…τι καλα να μην αληθευει ο αισθητηρας αποτυπωματων πισω και να τον εβαλαν κατω απο την οθονη τελικα.στη τελικη αν οχι,τοτε απλα θα χρησιμευει για να ενεργοποιουμε και απο εκει τη συσκευη απο οτι φαινεται

azriel84

Το palm rejection software είναι η αλήθεια πως δεν είναι καλό κάποιες φορές. Γενικά η οθόνη είναι τέρμα εντυπωσιακή και φουτουριστική με το curve αλλά αυτό έχει τίμημα στο κράτημα και σε τυχαία πατήματα στην οθόνη. Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις.

Πακος

Ο,τι και να λετε για φανμποις… εγω ξερω πως ολα τα αντρόιντς σας κοροιδευουν… πηγαιντε και δωστε ενα 1000 ρικο για μια εν μερει κινηταρα και να παρει το 7.1 σε 6 μηνες και το 8.0 μετα απο 1.5 χρονο και μετα αντε και αλλο ενα και πολυ ειναι…. ενω το μηλο σου λεει δωσε τα φραγκα και 5!!!! Χρονια θα εισαι κομπλε…. τι να σας πω… αλλοι ειναι προβατα

Γιώργος Κ.

Πως κάνει μπαμ ότι μερικοί στέλνετε από διπλά προφίλ… ούτε να παραλλαξετε λίγο το πως γράφετε κανονικά δεν μπορείτε…

KostasB

Για μένα προσωπικά το πρόβλημα στην όλη ιστορία δεν τα ελάχιστα bezels. Είναι το dual curve που δεν μου αρέσει καθόλου και το μέγεθος της οθόνης. Θα προτιμούσα τις flat 5,5 ίντσες σε bezeless κινητό. Θεωρώ την υλοποίηση της LG καλύτερη. Με οθόνη amoled όμως..

kassandros

Είμαι κάτοχος του s7 edge εδώ και 11 μήνες.Όντως, ορισμένες φορές πατιέται κατά λάθος και ανασύρεται το edge menu. Αυτό δεν είναι ευχάριστο, αλλά το ανέχομαι λόγω του design. Το s8 θεωρητικά έχει διαφορετική κυρτότητα και πιστεύω θα έχει αντιμετωπιστεί καλύτερα το ζήτημα αυτό.Το design είναι και πάλι ξεχωριστό και θα φανεί από τη γενική απόδοσή του αν θα πείσει και πάλι την αγορά. Εγώ το αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στο χρόνο αλλάζω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.