H Samsung ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων για το Galaxy S8

Η μεγάλη ανακοίνωση της Samsung για το πρώτο τρίμηνο του 2017, δεν είναι άλλη από το πολυσυζητημένο Samsung Galaxy S8. Πολυσυζητημένο από τη μια γιατί είναι η ναυαρχίδα της σειράς S, αλλά και γιατί θα είναι η πρώτη μεγάλη ανακοίνωση μετά την ατυχία του Samsung Galaxy Note 7 με τις ελαττωματικές μπαταρίες.

Επιπλέον, μιας και το Galaxy Note 7 αποσύρθηκε, ο τεχνολογικός γίγαντας ουσιαστικά ανακοινώνει premium smartphone μετά από περίπου έναν χρόνο. Πως θα τα πάνε όμως τα νέα Galaxy S8 σε πωλήσεις;

Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα μέχρι να βγουν στα ράφια των καταστημάτων. Η ίδια η Samsung όμως μοιάζει να είναι αρκετά αισιόδοξη καθώς περιμένει ισχυρή ζήτηση για τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus. Οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει ανεβάσει την παραγωγή σχεδόν κατά 40% συγκριτικά με το Galaxy S7.

Η αρχική παρτίδα του Samsung Galaxy S7 ήταν στα 12 εκατ. κομμάτια, ενώ αυτή τη φορά ο αριθμός ανεβαίνει κατά 40%. Οι συνολικές αποστολές αναμένονται στα 60 εκατ. κομμάτια. Ο αριθμός αυτός είναι σημαντικά αυξημένος από τα 45 εκατ. κομμάτια του Samsung Galaxy S7 και τα 45 εκατ. του Samsung Galaxy S6.

Ο αριθμός των 60 εκατ. δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια τη Samsung, αλλά έρχεται από τα κορεάτικα media, επομένως κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις. Το αναμενόμενο βέβαια είναι η ζήτηση να είναι αυξημένη, λόγω του κενού που άφησε το Note 7.

Τα Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8 Plus αναμένονται να γίνουν επίσημα 29 Μαρτίου με οθόνες 5.8 ιντσών και 6.2 ιντσών αντίστοιχα. Μένει να δούμε πόσο θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν και να κάνουν τις πωλήσεις που περιμένει η εταιρεία.

Samsung increases production Samsung Galaxy S8, H Samsung  ανεβάζει τον πήχη των πωλήσεων για το Galaxy S8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

Δεν λεω οτι θα ειναι ασχημη συσκευη ,ισα ισα , αλλα θα’θελε η samsung. Θα πουλησει αρκετα πιστευω , ειναι αυτο που θελουν ολοι ,αλλα πολλες φορες αυτο που θελουμε δεν ειναι το σωστο , παραειναι φουτουριστικη και δεν ξερω ποσο πρακτικη θα ειναι, γουστα και προτιμησεις.Για να δουμε…

Rizo

Παιδιά εγώ απο το S2 μέχρι και το S5 έκραζα την samsung. Πήρα το Z3. Μόλις βγήκε το S6 είπα ότι λόγω την ποιότητας κατασκευής και της κάμερας βελτιώθηκε πολύ. Λίγο η μπαταρία, λίγο η sd κάπως με χάλαγε στα Extra. Βγήκε το S7 που είδα οτι βελτιώθηκαν όλα σχεδόν όσα λείπανε απο το S6. Και έγινε και αδιάβροχο όπως το Ζ3.
Αλλά ρε παιδια, μόλις είδα και ειδικά μόλις δουλεψα στο S7 Edge, μερικά βίντεο σε 60fps και ειδικά κάτι timelapse, ή Nasa… έπαθα πλάκα. Η εικόνα δείχνει να είναι έξω απο την οθόνη. Πραγματικά εντυπωσιακά χρώματα και φωτεινότητα. Έτσι και αλλιώς όπως και στα Pc έτσι και στα κινητά η επεξεργαστική ισχύς είναι τυπικά σε κορεσμό. Εδω το Ζ3 και πάει αέρας… Οι καινούργιες cpu ειδικά πάνε άνετα σε οτιδήποτε. Τα ms έχουν μικρή σημασία.
Αν βελτιώσουν κι άλλο την οθόνη και αν βάλουν και stereo ηχεία που ακούω θα είναι το επόμενο κινητό.. και ας μην βάλουν stereo ηχεία 😀

Ioannis

τελειο το μονο αρνητικο ειναι οτι μαλλον δεν θα εχει ir και ενα 2ο αρνητικο γιατι το πανω μπεζελ ειναι ελαφρως μεγαλυτερο απο το κατω? επρεπε να εχει απολυτη συμμετρια εκτος και αν φαινεται ετσι στην εικονα και στην πραξη ειναι αλλιως

Πάνος

Όντως ανεβάζει τον πήχυ. Πλέον θα ανατινάζεται με τηλεχειρισμό κατά τη βούληση του ιδιοκτήτη, όχι μόνο κατά τη φόρτιση !

Φωτης

Θα ειναι τοπ αλλα εγω θα τσιμπισω το S7 που ειναι κ αυτο κινηταρα!!!!!!!!!!!!!!

NikosAR

Κάθε μέρα που το βλέπω όλο και περισσότερο μου θυμίζει κάτι παλιά Toyota corola πολύ φαντεζί

Costas

Άντε να βγεί να πέσει η τιμή του s7!

aptalikos

@Πάνος, δεν έχει σχολείο σήμερα;

Πάνος

Απτάλικε, τσούζει η αλήθεια υπαλληλάκο; Χεχεχεχεχε

Τ. Πχ

Πιστεύω ότι το Android σου δίνει κάτι μοναδικό. Με το παραμικρό παράπονο, αλλάζεις μάρκα. Έχει προβλήματα η HTC στο onex(χάλια κεραία wifi) και το m7(κίτρινη οθονη) ? Πας αλλού. Έχει η LG στο g3 και g4χαλια μπαταρια? Πας αλλού. Έχει η Sony ξεθώριασμενη οθόνη ή η Samsung ανεβάσει τις τιμές στο θεο; η Κίνα να είναι καλά. Δεν εγκλωνιζεσαι σε μια μάρκα.
Αυτό είναι το μειονέκτημα του ios. Οποιοδήποτε Πρόβλημα δεις(μπαταρία, κόλλημα μετά από ενημέρωση, κάμερα που κολλάει, ξεφλουδισμα χρώματος και πανάκριβη τιμη) δεν έχεις άλλη επιλογή. Είσαι εγκλωβισμενος . Το χειρότερο είναι ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να “διαπραγματεύσεις” οικονομικά και αναγκάζεσαι σε ακριβή αγορά.
Θέλω και ελπίζω λοιπόν να μην πάει όσο καλά περιμένει,και το s8 όσο κ κανένα πανάκριβο τηλέφωνοiphonr, g6, Sony, moto. Μόνο έτσι ίσως ακουστεί η φωνή του αγοραστή. Διαφορετικά θα φτάσουν 2000 τα κινητά και εμείς σαν πρόβατα θα πσνηγυριζουμε .

tarif16

@NikosAR

δηλαδή αυτό δεν σου φέρνει λίγο?…. https://viotikoskosmos.wikidot.com/local–files/magkas-giorgos/magas_giwrgos.jpg

@Πανος

συμμαζέψου γιατί κυκλοφορεί samsung police!!!

Πάνος

@tarif16:

Αυτά ισχύουν στα κεντρικά της Samsung Hellas και σε κάτι “έγκυρα” σάιτ όπως το μαιφοουν.γρ. Από εκεί έχουν συνηθίσει κάποιοι και νομίζουν ότι δε θα κράζουμε όποια εταιρεία κάνει βλακείες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.