Samsung και Corning συνεργάζονται για την ανάπτυξη Ultra Thin Glass

, Samsung και Corning συνεργάζονται για την ανάπτυξη Ultra Thin Glass

Οι τελευταίες πληροφορίες από πηγές στη Νότια Κορέα επιβεβαιώνουν πως η Samsung θα χρησιμοποιήσει Ultra Thin Glass στο επερχόμενο Galaxy Fold 2. Η εταιρεία έχει ήδη κάνει την παραγγελία από τις Dowoo Insys και Schott, τις εταιρείες δηλαδή που παρήγαγαν το UTG για το Galaxy Z Flip.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Samsung θέλει να κατεβάσει το κόστος παραγωγής των οθονών στις foldable συσκευές της. Σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσει και η Corning, με την οποία ξεκίνησε τη συνεργασία για να επιταχυνθεί η ανάπτυξη και να δημιουργηθεί νέα μονάδα παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα πάντα με πηγές στην Κορέα.

Το σχέδιο είναι η ανάπτυξη ενός Ultra Thin Glass από την Corning, το οποίο θα δούμε στα foldable smartphones του 2021. Εκτός του κόστους, η Samsung φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένη με το βάρος που των Ultra Thin Glass που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα, καθώς ανεβάζουν αρκετά και το συνολικό βάρος των συσκευών που διαθέτουν τις εν λόγω οθόνες.

Η Corning ήδη σχεδιάζει από πέρσι τη δημιουργία ενός γυαλιού για foldable συσκευές, με τις μέχρι τώρα αναφορές να έκαναν λόγο για την ανακοίνωση του τελικού προϊόντος στα τέλη του 2020. Η συνεργασία με τη Samsung θα βοηθήσει την εταιρεία να τελειοποιήσει την τεχνολογία της και να επιταχυνθεί η γραμμή παραγωγής.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.