Samsung και LG κλείνουν εργοστάσια στην Ινδία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού

, Samsung και LG κλείνουν εργοστάσια στην Ινδία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού

Samsung και LG αναστέλουν την λειτουργία των εργοστασίων τους στην Ινδία μετά από αίτημα της τοπικής κυβέρνησης ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19. Η Samsung θα κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής smartphone στην περιοχή Noida από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου.

Εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε ότι η εταιρεία θα εργαστεί σκληρά για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις smartphones. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο στην Ινδία είναι το μεγαλύτερο παραγωγής smartphones της εταιρείας παράγοντας 120 εκ. τεμάχια ετησίως!

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, η Samsung ανέστειλε την παραγωγή smartphone στο Gumiι της Νότιας Κορέας αφού ανακάλυψε ότι κάποιοι υπάλληλοί της που εργάστηκαν βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό με την παραγωγή να πηγάινει σε εργοστάσιο παραγωγής στο Βιετνάμ.

Η LG θα κλείσει επίσης το εργοστάσιο παραγωγής οικιακών συσκευών επίσης στην περιοχή Noida της Ινδίας και ακόμα ένα στο Pune, μέχρι το τέλος του μήνα που ακολουθεί τις παραγγελίες από τις κρατικές κυβερνήσεις της Ινδίας.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.