Η Samsung κατοχύρωσε τα ονόματα των foldable της για τα επόμενα δύο χρόνια

Samsung, Η Samsung κατοχύρωσε τα ονόματα των foldable της για τα επόμενα δύο χρόνια

Η Samsung έχει φροντίσει να κατoχυρώσει από τώρα τα ονόματα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Flip 7 για τις εκδόσεις 2024 και 2025 του πιο δημοφιλούς foldable κινητού στην αγορά. Όσον αφορά στο Fold, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει κλειδώσει τα ονόματα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Fold 7 από τον Σεπτέμβριο.

Το SamMobile αναφέρει ότι η Samsung είχε κάνει τις διαδικασίες για όλες της τις συσκευές τον Σεπτέμβριο, απλώς τώρα δημοσιοποιήθηκε η εγγραφή των Flip μοντέλων.

Όσον αφορά στο Galaxy Z Flip 6, αναμένεται να έρθει με αναβαθμισμένες κάμερες, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κύρια κάμερα 50MP. Αυτή θα ήταν μια τεράστια αναβάθμιση από την κύρια κάμερα 12MP που υπάρχει στο Galaxy Z Flip 5.

Από την άλλη, το Galaxy Z Fold 5 διαθέτει ήδη μια κύρια κάμερα 50MP που είναι ένας αισθητήρας Samsung ISOCELL GN3. Οι αισθητήρες 50MP για το Flip 6 και το Fold 6 θα μπορούσαν να είναι το νέο ISOCELL GNK που χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το Pixel 8 Pro. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί την αυτόματη εστίαση Dual Pixel Pro για γρήγορη εστίαση σε αντικείμενα σε κίνηση μέσα στο κάδρο και καταγράφει εικόνες RAW 14-bit που προσφέρουν ζωντανά χρώματα.

Η Samsung κατέθεσε επίσης τα ονόματα στο Παγκόσμιο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO), που σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός από τη Samsung δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αν κάποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ή να αντιγράψει το έργο ή το διπλωματικό δικαίωμα χωρίς άδεια, ο κάτοχος του δικαιώματος έχει νομική βάση να προσφύγει σε διεθνές δικαστήριο ή αρχή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.