Samsung Knox: Παρουσιάζει το πόσο ασφαλής είναι ο επεξεργαστής των Galaxy S20

, Samsung Knox: Παρουσιάζει το πόσο ασφαλής είναι ο επεξεργαστής των Galaxy S20

Τα Galaxy S20 βρίσκονται στην αγορά από τα τέλη Φεβρουαρίου, και σήμερα η Samsung αποφάσισε να κάνει μία αναφορά στο secure processor των νέων flagship smartphone. Κάθε αντικείμενο που συνδέεται στο διαδίκτυο της μέρες μας κινδυνεύει από κακόβουλους χρήστες οι οποίοι έχουν έναν και μόνο σκοπό, την κλοπή των προσωπικών δεδομένων, ωστόσο κλοπή δεδομένων μπορεί να γίνει και με την φυσική επαφή στην περίπτωση που ένα smartphone κλαπεί.

Τα smartphone της Samsung έρχονται στην αγορά με το γνωστό Samsung Knox, μία mobile security πλατφόρμα η οποία προσφέρει την μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους χρήστες. Στα Galaxy S20 η Samsung έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο hardware αφού όπως η ίδια λέει, τα smartphone της μπορούν να προστατέψουν τα δεδομένα από “advanced hardware attacks“.

Το νέο hardware της Samsung ανακαλύπτει συνεχώς τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη και τις κρυπτογραφεί στο τηλέφωνο και ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί μία φυσική ασπίδα για την προστασία του hardware. Επιπλέον, το hardware της Samsung θα αποτρέψει τον κακόβουλο χρήστη να προσπαθήσει να μαντέψει το μοτίβο ξεκλειδώματος, το PIN ή τον κωδικό πρόσβασης καθιστώντας έτσι “σχεδόν αδύνατο” να επαναφέρουν τον μετρητή ο οποίος καταγράφει τις λανθασμένες προσπάθειες ξεκλειδώματος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.