Samsung: Κυκλοφόρησε animated ταινία για το «Over the Horizon» ringtone του 2022

Samsung, Samsung: Κυκλοφόρησε animated ταινία για το «Over the Horizon» ringtone του 2022

Samsung, Samsung: Κυκλοφόρησε animated ταινία για το «Over the Horizon» ringtone του 2022

Κάθε χρόνο, η Samsung αλλάζει το πως ακούγεται το ringtone «Over the Horizon», διατηρώντας τον βασικό πυρήνα της μελωδίας. Η εταιρεία ζητά από διαφορετικούς μουσικούς να δημιουργήσουν μια νέα έκδοση προκειμένου ο ήχος να παραμένει φρέσκος και παράλληλα να αντικατοπτρίζει την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο.

Η διασκευή του 2022 του “Over the Horizon” προέρχεται από τον παραγωγό με έδρα το Λος Άντζελες, Kiefer Shackleford και συνδυάζει το cross-genre του μουσικού, την χιπ-χοπ επιρροή και τον ήχο jazztronica του μουσικού. Η σειρά Galaxy S22 έρχεται με αυτόν τον νέο ήχο κλήσης, όπως τον ερμηνεύει ο Shackleford.

Η απόδοση του 2022 περιλαμβάνει για πρώτη φορά ένα νέο βίντεο κινουμένων σχεδίων μαζί με τη μουσική. Το animation δημιουργήθηκε από τον υποψήφιο για Grammy καλλιτέχνη και παραγωγό Phil Beaudreau και το θέμα φέτος είναι «Νέος Κόσμος», αντανακλώντας μια ζωή μετά την πανδημία. Το animation παρουσιάζει ανθρώπους που ζουν σαν να βρίσκονταν στη ζωή πριν από την πανδημία σε ένα ζεστό και ανέμελο φως.

Παράλληλα κυκλοφόρησε και ένα βίντεο από τα παρασκήνια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.