Samsung Galaxy S7: Ξεκίνησε η παραγωγή του Exynos 8890

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στον Exynos 8890 της Samsung, ο οποίος αναμένεται να μπει στην επόμενη ναυαρχίδα Samsung Galaxy S7 που θα ανακοινωθεί τους πρώτους μήνες του 2016. Τα benchmarks και οι πληροφορίες λένε ότι η Samsung έχει κάνει βελτιώσεις για να έχει καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα.

Οι νέες πληροφορίες λένε ότι η Samsung ξεκίνησε ήδη την μαζική παραγωγή του Exynos 8890. Ο επεξεργαστής θα κατασκευαστεί με τη διαδικασία των 14nm FinFET και θα έχει custom 64-bit Exynos M1 CPU πυρήνες. Αν λοιπόν, οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε η Samsung θα μπορούσε πράγματι να ανακοινώσει νωρίτερα το Samsung Galaxy S7. Αρχικά είχε ακουστεί ότι μαζική παραγωγή θα ξεκινούσε Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με το SamMobile, το 50% των Samsung Galaxy S7 θα έρθει με τον δικό της οκταπύρηνο Exynos 8890 επεξεργαστή και το άλλο 50% με τον Snapdragon 820 της Qualcomm, o οποίος αναμένεται επίσης να είναι έτοιμος τέλη του 2015.

Το Geekbench δείχνει ότι ο Exynos 8890 σε multi-core έδωσε σκορ 2304 πόντους ενώ σε multi-core, 8038 πόντους, αυτό σημαίνει ότι τα πήγε 1.75 φορές καλύτερα από τον Apple A9 σε multi-core και 1.1 φορά σε single-core.

Samsung: Ξεκίνησε η παραγωγή του Exynos 8890 για το S7, Samsung Galaxy S7: Ξεκίνησε η παραγωγή του Exynos 8890

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

οι ναυαρχιδες της samsung περα απο την ελειψη sd ειναι τουμπανο σε ολα.gps,οθονη,καμερα το εργαλειο σκοτωνει αλλα για καποιο λογο δεν εχει multitasking κ πραγματικα δε καταλαβαινω τον λογο.ελπιζω αυτη τη φορα να εχει multitasking σαν sony htc που δε σκοτωνουν τιποτα 20 εφαρμογες πισω κ οι 20 ετοιμες standby.

ChrisG

εάν πάρουμε ως δεδομένο οτι ο 820 έχει 1800 στο single και 4970~5000 στο multi ο 8890 είναι απλά τέρας.για ποιόν λόγο τότε θα βάλει τον 820 στο S7 εφόσον μιλάμε καθαρά για υποβάθμιση στα χρήματα αυτά για όσους θα διατεθούνε στην χώρα τους τυο μοντέλο με τον snapdragon;θα υπάρχει καταναλωτής που να θέλει το S7 με τον 820 και τόσο χαμηλές επιδόσεις;
να μην πώ οτι αν λάβουμε ως μέτρο το geekbench σε antutu θα ρίχνει 90αρια και άνω για την πλάκα…

Chris

Γιατί πολύ απλά η κουαλκομ δίνει drivers

ChrisG

αναφερέσαι στους drivers λόγω rom;ποτέ δεν έκανα root και ούτε με ενδιέφερε ποτέ.εγώ ρωτάω στα ίσα που λέμε.;όταν ο ένας είναι στο Α επίπεδο λόγω επιδόσεων και ο άλλος στο C τι να τους κάνω τους drivers ιδιαίτερα τώρα πλέον που οι roms οι stock στρώσανε και δουλέυουν μια χαρά;

NtinosMD

Το οτι αρχισε νωριτερα να παραγει δε σημαινει απαραιτητα πως θα ανακοινωθει και νωριτερα. Και οσο για τον 820 …. λιγακι δυσκολο. One chip to rule them all !!!! Τελος .

Makis

@ Chris…όλα τέρατα είναι μέχρι τον επόμενο, γεμίσαμε τέρατα από τον Snap 600 και μετά…τώρα γιατί κολλάνε, ζεσταίνονται, διάρκεια μπαταρίας ότι να’ναι, άλλο θέμα…

Minion

Παιδιά, ξέρουμε εαν θα βγάλει S6 / S6 Edge Mini ??? Ακούμε συνέχεια για S7, αλλά τι έγινε με τη σειρά mini ? Τα σταμάτησαν?

george

η σειρα μινι περνει τον μακρυτερο λαου λαου ειπαμε ολοι εκει εξω ειναι νουμερα κ θελουν ταμπλετα για να χωρα τον ναρκισισμο τους. με μια sony εχουμε μεινει κ ενα alpha τραγικο αν σκεφτεις τι γινετε απο 5 κ πανω.αντε παρακαλαω να βγαλει η apple παλι 4αρι μπας κ οι ζηλιαριδες βγαλουν κ αυτοι κανα ανθρωπινο κινητο.

Minion

@george, φίλε έχω το Alpha και είναι τούμπανο και με καλό μέγεθος. Τελικά τα Mini πάπαλα για πάντα?

george

minion δεν λεω οτι τα σταματουν το φανταζομαι γιατι ολα μεγαλωνουν το a3 το a5 η lg κατι σοβαρο μικρο ουτε ξυστα δεν περνα οι κινεζοι εχουν χασει την μπαλα μινι αποκαλουν τα 5.2 αστα να πανε.αλλα δε τους κατηγορω γιατι το βλεπω κάθε μερα ολοι κυκλοφωρουν με μικρα ταψακια γιατι καποτε ηταν το αμαξι τωρα οσο πιο μεγαλο το κιν τοσο πιο μεγαλο το τσουτσουνι.

vasilist

Θα δούμε όταν βγεί, δεν έχω μεγάλη εμπιστοσήνη πλέον στα chip μετά το 810 φιάσκο,
Αν έχει καλή απόδοση χωρίς να ανεβαίνει η θερμοκρασία τότε ναι θα είναι τούμπανο, μέχτι τότε βλέπουμε.

hatzipanos

Ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Ο sd820 είναι πιο φτηνός από τον δίκο της τον επεξεργαστη. Και πιστεύω ότι αν βάλει έτσι τους επεξεργαστές το 2016 θα δείτε ότι οι τιμές θα μείνουν ίδιες με τις περσίνες. Αν βάλουν μόνο τον exynos θα ανέβουν κι άλλο…

intr0n

@hatzipanos Σωστή η σκέψη, αλλά φοβάμαι ,ότι με την νοοτροπία “θέλω να γίνω Apple” που έχει πιάσει την Σαμμυ, και 820 θα έχει, και ανεβασμένη τιμή.

prankster100

Επισημα το νεο galaxy θα ειναι φθηνοτερο…. επισημη αννακοινωση και στο sammobile

Panos7GR

@Minion: Αν θες S6 Edge Mini πάρε το S6 Edge, απλά τα πράγματα! Μην μου πείτε οτι οι 5.1 είναι μεγάλη οθόνη θα τρελαθώ!! Επίσης τι τα θέλετε τα Mini από την Samsung αφού μόνο και μόνο για το brand Galaxy S τα βγάζει μπας και πουλήσει μερικά τεμάχια επιπλέον σε αυτους που δεν θα πάνε στο κανονικό Galaxy S της χρονιάς. Χαρακτηρηστικά μετριότατα, υποστήριξη συμβολική και τιμή στα ύψη γι αυτά που φοράει και σου προσφέρει… Open your mind guys! (που λένε και στο χωριό μου)

Σχετικά με το άρθρο:
Εγώ προσωπικά έχω ψυχρανθεί πολύ με τα SoCs μετά τα φετινά. Πολύ ντόρος για θερμοκρασίες κτλ. Όλοι βιάζονται να βγάλουν smartphones και chips και δε κοιτάνε αυτά που βγάζουν να αξίζουν. Αν είναι να μου πουλάτε σε τόσα χρήματα κουλές συσκευές, τότε να βγάζετε ναυαρχίδες κάθε 2 χρόνια!! Ουτως ή άλλως στην αγορά επήλθε κορεσμός… Ετσι και ανυπομονησία θα υπάρχει από τους καταναλωτές και τρανταχτές διαφορές θα έχει το νέο μοντέλο απ το παλιό.

prankster100

@Panos7GR απο ποιο χωριο εισαι φιλε 😛 ααχαχαχαχαχα

Panos7GR

‘Πο το χωριό των Μήτσων, το Μήστιγκαν! (Μόνο εγώ βγήκα Παναγιώτης) 😛

alexis touba

Huawei mate8 kirin950.Αυτο θελω να δω.αλλα και η σαμυ θα σαρωσει οπως παντα.καλο και το μυλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.