Samsung: Μειώνει τη παραγωγή των Galaxy Note 10 λόγο προβλημάτων με τον εφοδιασμό των SoCs

Samsung Galaxy Note 10, Samsung: Μειώνει τη παραγωγή των Galaxy Note 10 λόγο προβλημάτων με τον εφοδιασμό των SoCs

Αναμένουμε τη Samsung να ανακοινώσει τη νέα σειρά Note στις 7 Αυγούστου. Ωστόσο σύμφωνα με μία πρόσφατη αναφορά του The Investor η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή των Samsung Galaxy Note 10 εξαιτίας μιας διαρκούς εμπορικής διαμάχης μεταξύ της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Η Samsung προμηθεύεται το 90% των ημιαγωγών από μία ιαπωνική εταιρεία. Λόγο του ότι η Ιαπωνία πρόσφατα επέβαλε αυστηρές κυρώσεις στη Νότια Κορέα, η εταιρεία δυσκολεύεται να παράγει τα chipsets, και για αυτό θα επιβραδύνει και την παραγωγή των Samsung Galaxy Note 10.

Βέβαια, η Samsung συνήθως κυκλοφορεί διαφορετικά μοντέλα των flagship smartphone της σε Ευρώπη και Αμερική. Η αμερικάνικη έκδοση είναι εξοπλισμένη με Snapdragon επεξεργαστές και η Ευρωπαϊκή χρησιμοποιεί τα SoCs της εταιρείας, Exynos.

Εν μέσω όλων αυτών, εκπρόσωπος της Samsung δήλωσε πως η εμπορική διαμάχη μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Κορέας θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής των Exynos εκδόσεων, του Samsung Galaxy Note 10. Από την άλλη, η The Investor γίνεται πιο συγκεκριμένη και αναφέρει ότι η Samsung θα μειώσει την παραγωγή κατά 10% τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας των συσκευών.

Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Ωστόσο, αν όντως γίνει μείωση στην παραγωγή αποκλειστικά των Exynos εκδόσεων, τότε το ευρωπαϊκό απόθεμα των Samsung Galaxy Note 10 θα είναι μειωμένο κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, και ίσως αυτό οδηγήσει σε αύξηση της αρχικής τους τιμής.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Καλυτερα!!Ετσι και αλλιως μετα τα S7,ο Exynos παει για μπουμ συγκριτικα με τον Snapdragon και ειναι μεγαλο κριμα που εδω Ελλαδα μας προμηθευουν τα S και Note με τους Exynos..Ειδικα στον τομεα των γραφικων ειναι πολυ πισω σε σχεση με τους Snapdragon..Αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που δεν εχω παρει εως τωρα και οπως φαινεται δεν θα παρω ουτε και φετος,ναυαρχιδα της Samsung..

Φωτης

Δεν ηξερα οτι εχει τοσο διαφορα στα γραφικα.. Κ θελω πολυ να παρω το s10e για την κατηγορια του ειναι φοβερο!!

Νικος

Φοβερο σαν συσκευη μπορει να ειναι το S10e!Το Chip που φοραει δεν ειναι φοβερο…Δες συγκριτικα σε βιντεο στο youtube αναμεσα σε Snapdragon και exynos στην σειρα S10 της Samsung και θα καταλαβεις αυτο που λεω παραπανω για το ποσο κακοι ειναι οι exynos παντα σε συγκριση με τους Snapdragon…Την διαφορα θα την καταλαβεις κυριως αν παιζεις παιχνιδια που σε γενικες γραμμες η καρτα γραφικων των Exynos αποδιδουν σχεδον τα μισα frames απ’οτι η καρτα γραφικων των Snapdragon..Παραδειγμα?Καποια απαιτητικα παιχνιδια με Snapdragon στο S10 θα παρεις 50-60 fps και με Exynos στο S10 θα παρεις στην καλυτερη 20-30..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

To ζω καθημερινα τα χάλια των exynos. Σε gaming εννοω γιατι σε απλες εφαρμογες δεν μου χει κολλησει. Σε gaming ομως κολλανε τα παντα και το stuttering ειναι η μονη καθημερινότητα μου

AsteriOS SteliOS

Αν είναι έτσι, τότε δωσε στον κόσμο συσκευές με snapdragon 855 ή 855+… Σιγά το πρόβλημα, αν φυσικά η ζήτηση είναι μεγαλύτερη από την παραγωγή exynos

Man

Λόγω*

panagiotis v.

Βρε Samsung κάθε φορά που βιάζεσαι έχεις προβλήματα . Ακόμα δεν έμαθες;

Αντωνιάδης Ιορδανης

Είναι πολύ απλό…. Οτι κυκλοφορεί διαφορετικό στις ΗΠΑ, από την κάθε πολυεθνική είναι καλύτερο. Μη ψάχνετε παραπάνω… Αυτό συμβαίνει διότι ο μεσος Αμερικάνος καταναλωτής είναι ο πιο ψαγμένος κ ο πιο απαιτητικός…!!!

Γιωργος

Απλα υπαρχουν οροι και απο την στιγμη που η Qualcomm ειναι στην αμερικη με τους δικους της επεξεργαστες θα πηγαινουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23+ Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Series: Premium εμπειρία smartphone μια για πάντα

Νέα σειρά στις ναυαρχίδες της Samsung, με τη σειρά Galaxy S23 να κάνει το βήμα παραπάνω στους τομείς των επιδόσεων, της λήψη φωτογραφιών και video και της ποιότητας κατασκευής.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones

Try Galaxy: Ανακαλύψτε τις εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Η εφαρμογή Try Galaxy της Samsung σας καλέι να εξερευνήσετε τις προηγμένες εμπειρίες της σειράς Galaxy S23 και One UI 5.1.

Smartphones Samsung Galaxy A54

Samsung Galaxy A54 5G: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή από 499 ευρώ

Κυκλοφόρησε σήμερα στην Ελλάδα το Samsung Galaxy A54 5G με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 8GB/128GB και 549 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Samsung Galaxy S23 Ultra Hands-on

Samsung Galaxy S23 Ultra review: Του αρέσει το σκοτάδι

Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S23 Ultra και έρχεται να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την απόλυτη premium εμπειρία στα Galaxy smartphones.