Η Samsung μπορεί να δανειστεί την κάμερα του S22 από την LG

, Η Samsung μπορεί να δανειστεί την κάμερα του S22 από την LG

Το τελικό design του Galaxy S22 Ultra είναι ακόμα θέμα δημοσίου διαλόγου. Θα έχουν οι πίσω κάμερες ένα σχήμα P όπου θα έχουμε τρεις φακούς στην μια πλευρά και 2 στην άλλη ή θα έχουμε τις κάμερες σε σχήμα 11 με δύο λωρίδες κάμερας για κάθε κάθετο σετ;

Λοιπόν, δεν θα έχουμε τίποτα από τα δυο, σύμφωνα με το LetsGoDigital και τον Super Roader. Η Samsung θα προτιμήσει ένα design σταγόνας βροχής, το ίδιο που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε από το τελευταίο κινητό της LG, το Verizon LG Velvet.

Παρακάτω είναι το βίντεο της κορεάτικης πηγής που εξηγεί την αλλαγή όταν εκτελεί την αυτόματη μετάφραση από τα κορεατικά. Είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τελικός σχεδιασμός και πως η Samsung δεν θα φέρει καμία άλλη αλλαγή στο πίσω μέρος του Ultra.

Το τελευταίο νέο που είχαμε ακούσει ήταν πως η Samsung είχε καταλήξει σε σχήμα P για τις πίσω κάμερες αλλά αυτή η τελευταία διαρροή καταρρίπτει την προηγουμενη. Δεν θα υπάρχει το λεγόμενο παραδοσιακό ανασηκωμένο μέρος που τοποθετούνται οι κάμερες.. Οι συνδιασμοί αισθητήρων και φακών για την κύρια κάμερα 108MP, τις κάμερες 12MP (ευρυγώνια, τηλεφακό και ζουμ περισκοπικό) θα τοποθετηθούν ο καθένας στον ξεχωριστό σιλό του, με τον δακτύλιο του του φακού να ανασηκώνεται από την πίσω επιφάνεια.

Aυτές είναι οι εικόνες του Samsung Galaxy S22 Ultra που δημιουργήθηκαν από την Technizo Concept. Απεικονίζουν τις εικασίες τις LetsGoDigital σχετικά με τον σχεδιασμό σταγόνας βροχής της κάμερας της νέας ναυαρχίδας της Samsung. Εντάξει, όχι ακριβώς σταγόνα βροχής, καθώς οι φακοί δεν είναι τοποθετημένοι σε φθίνουσα σειρά κατά μέγεθος. Σίγουρα όμως είναι ένας ενδιαφέροντας σχεδιασμος. Εσείς τι λέτε;

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.