Samsung @ MWC 2014 Booth tour [MWC 2014]

TechblogTV. Στην έκθεση MWC 2014 στη Βαρκελώνη η Samsung είχε το μεγαλύτερο booth και ωφείλουμε να παραδεχθούμε και τον περισσότερο κόσμο, όχι τόσο μεγέθους booth όσο πληθώρας συσκευών (smartphones, tablets, wearables). Ακολουθήστε μας σε ένα booth tour στο περίπτερο της Samsung και σε άλλο post ανακαλύψτε τα “κρυμένα” Galaxy S5.

, Samsung @ MWC 2014 Booth tour [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Και εκεί να ήμουν τόσα πολλά δε θα είχα δει.. Μπράβο για άλλη μια φορά!

Γιάννης

μπράβο κώστα, είναι σαν να είμαστε και εμείς εκεί, αν μπορις διξε μας κανα mid range – low range κινητάκι να δούμε, galaxy core LTE και galaxy core advance αν μπορείς, έμαθα ότι είναι καλά.

basilhs gounaris

κωστα απιστευτη δουλεια απο την lg απο οτι βλεπω και τελειο το μικρο του g2 και γενικα πολυ καλη δοθλεια και απο την lg το τελευταιο διαστημα….πολυ καλο και το ρεπορταζ σοθ

George

Μας εβαλες μεσα στο κλιμα με την ξεναγηση με την GoPro.
Πηρες κ κατι περιεργα βλεμματα.. @@ατη κινηση… Κανενας αλλος εκει γυρω.. Σ’ ωραιος!!
Στην αρχη νομιζα οτι ο συνεργατης σου με την ασπρη φουτερ ηταν απλα καποιος αδιακριτος που σε κυνηγουσε να σε βγαλει φωτο…ΑΧΑΑΧΑ!!

Σερτάν

Super καταπλικτικό φοβερό Galaxy S5

Στελιος

Πειρασμός όλα η samsung έχει ξεφύγει πολυυυυυ!!!!

Ιωάννης

Ενα μεγάλο μπράβο στην SAMSUNG.

sisy

souper

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΊΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΉΘΕΛΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.