Samsung: Νέα λειτουργία για τη βελτίωση της απόδοσης παιχνιδιών

Samsung Pause USB, Samsung: Νέα λειτουργία για τη βελτίωση της απόδοσης παιχνιδιών

Η Samsung έχει αναπτύξει μια εξαιρετική δυνατότητα για τη βελτίωση της απόδοσης παιχνιδιών στη σειρά Galaxy S23, την οποία ονομάζει “Pause USB Power Delivery”.

Αυτή η λειτουργία τίθεται σε εφαρμογή όταν φορτίζετε το τηλέφωνο της σειράς Galaxy S23 ενώ παίζετε ένα βιντεοπαιχνίδι για κινητά. Όταν ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η τροφοδοσία που έρχεται μέσω του καλωδίου που είναι συνδεδεμένο στην πρίζα παρακάμπτει τη λειτουργία φόρτισης εμποδίζοντας τη φόρτιση της μπαταρίας. Αντίθετα, η ενέργεια από τον φορτιστή πηγαίνει κατευθείαν στον επεξεργαστή του τηλεφώνου.

Παραλείποντας την τεχνολογία φόρτισης της μπαταρίας στο εσωτερικό του τηλεφώνου, το chipset παράγει λιγότερη θερμότητα δημιουργώντας ένα καλύτερο θερμικό περιβάλλον και επιτρέποντας στα παιχνίδια να απολαμβάνουν καλύτερη απόδοση.

To “Pause USB Power Delivery” έρχεται στη σειρά Galaxy S22 με την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Game Booster. Μια αναφορά λέει ότι, σε ορισμένες αγορές, έχει ήδη εμφανιστεί στα Galaxy A73 5G, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Fold 4. Ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ότι η δυνατότητα εμφανίζεται μόνο όταν ο φορτιστής USB PD 45W της Samsung είναι χρησιμοποιείται.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.