Samsung: Νέα λειτουργία για τη βελτίωση της απόδοσης παιχνιδιών

Samsung Pause USB, Samsung: Νέα λειτουργία για τη βελτίωση της απόδοσης παιχνιδιών

Η Samsung έχει αναπτύξει μια εξαιρετική δυνατότητα για τη βελτίωση της απόδοσης παιχνιδιών στη σειρά Galaxy S23, την οποία ονομάζει “Pause USB Power Delivery”.

Αυτή η λειτουργία τίθεται σε εφαρμογή όταν φορτίζετε το τηλέφωνο της σειράς Galaxy S23 ενώ παίζετε ένα βιντεοπαιχνίδι για κινητά. Όταν ενεργοποιείται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η τροφοδοσία που έρχεται μέσω του καλωδίου που είναι συνδεδεμένο στην πρίζα παρακάμπτει τη λειτουργία φόρτισης εμποδίζοντας τη φόρτιση της μπαταρίας. Αντίθετα, η ενέργεια από τον φορτιστή πηγαίνει κατευθείαν στον επεξεργαστή του τηλεφώνου.

Παραλείποντας την τεχνολογία φόρτισης της μπαταρίας στο εσωτερικό του τηλεφώνου, το chipset παράγει λιγότερη θερμότητα δημιουργώντας ένα καλύτερο θερμικό περιβάλλον και επιτρέποντας στα παιχνίδια να απολαμβάνουν καλύτερη απόδοση.

To “Pause USB Power Delivery” έρχεται στη σειρά Galaxy S22 με την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Game Booster. Μια αναφορά λέει ότι, σε ορισμένες αγορές, έχει ήδη εμφανιστεί στα Galaxy A73 5G, Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Fold 4. Ορισμένοι χρήστες παρατήρησαν ότι η δυνατότητα εμφανίζεται μόνο όταν ο φορτιστής USB PD 45W της Samsung είναι χρησιμοποιείται.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.