Samsung Note 8: Με οθόνη 6.4″ 4K και μνήμη RAM 6GB;

samsung galaxy note 8 specs, Samsung Note 8: Με οθόνη 6.4″ 4K και μνήμη RAM 6GB;

Μιας και πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση του Samsung Galaxy S8 την επόμενη εβδομάδα, 29 Μαρτίου, η επόμενη συσκευή της εταιρείας που θα ξεκινήσει να μας απασχολεί, θα είναι το Samsung Galaxy Note 8. Ειδικά φέτος θα τραβήξει ακόμη περισσότερο τα βλέμματα μιας και θα έρθει μετά το αποτυχημένο Note 7.

Αν και ακόμη είναι αρκετά νωρίς για να μιλάμε για μια συσκευή που θα ανακοινωθεί προς το τέλος του καλοκαιριού, έχουν ξεκινήσει να έρχονται οι πρώτες διαρροές από την Κίνα. Αναφέρεται λοιπόν ότι το Samsung Galaxy Note 8 θα έρθει με οθόνη 6.4 ιντσών. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά κινητά που έχουν ξεπεράσει τις 6 ίντσες, αλλά η Samsung θα μπορούσε να κάνει την κατηγορία αυτή αποδεκτή. Άλλωστε και το Samsung Galaxy S8+ αναμένεται να είναι στις 6.2 ίντσες.

Οι ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ισχυρίζονται επίσης ότι θα δούμε οθόνη 4K και θα είναι η πρώτη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο σε smartphone της Samsung. H οθόνη 4K είναι κάτι που επίσης δεν βλέπουμε συχνά στην αγορά, αλλά θεωρείται φυσική εξέλιξη.

Εκτός από την οθόνη, οι φήμες κάνουν λόγο για μνήμη RAM 6GB στο Samsung Galaxy Note 8, αλλά και αυτό είναι μια λογική εξέλιξη. Ήδη διάφοροι κατασκευαστές έχουν πάει σε 6GB και άλλοι ετοιμάζονται ακόμη και για 8GB. Το ερώτημα είναι αν και πόσο είναι τελικά χρήσιμη μια οθόνη άνω των 6 ιντσών και η μνήμη RAM 6GB+.

Μαζί με τις φήμες φέρεται να διέρρευσε και το παρακάτω σχέδιο για το Samsung Galaxy Note 8.

Προς το παρόν δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να είμαστε βέβαιοι ότι ισχύουν τα παραπάνω και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις. Τι θα θέλατε να δείτε στο Note 8;

samsung galaxy note 8 specs, Samsung Note 8: Με οθόνη 6.4″ 4K και μνήμη RAM 6GB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos ms

μακαρι.Μακαρι να βγει αλλα να προσεχει μην κανει καμια πατατα παλι οπως και το προηγουμενο μοντελο αλλιως ….

Jim

Εν αναμονή γιατί ακόμα δεν είδαμε το s8….

Λευτέρης

Ρε παιδιά οι οθόνες πλέον σε s8 και s8+ είναι τεράστιες…Οκευ δεν υπάρχουν μπεζελς…Αλλα 5,8 ίντσες θέλουν δυο χέρια οπωσδήποτε…Ασε που φέρνουν σε τηλεκοντρόλ…Ειχα s4,s5, s6 edge και τώρα s7 edge και σκέφτομαι να πάω στο μικρό iPhone του Σεπτέμβρη γι αυτό το λογο…και τώρα μιλάμε για 6,4 ιντσες; κινητό τηλέφωνο με 6,4 ιντσες;

Φωτης

Το καλό ειναι οτι θα ειναι λογικα κορυφη κ πραγματικο note οπως του αξίζει..Δηλαδη αρκετα πιο δυνατο απο τα S8..Το κακο ειναι οτι θα κανει γύρο στο 1000αρικο κ πρεπει να περιμένεις κανά χρονο για να παει 500€

Αγγελος

Το περιμενουμε πως και πως γιατι μας τα χαλασε η σαμσουνγκ με το 5 και το 7.προσωπικα ειχα τη τυχη να τα εχω στα χερια μου και τα 2 αλλα στο μεν 5 με χαλουσε που δεν ειχα εγγυηση και το δωσα για το s7 edge και με το 7 ακομα κλαιω γιατι ηταν οτι καλυτερο ειχα πιασει στα χερια μου και μου το πηραν πισω αν και αργησα να το επιστρεψω.παραδοσιακα παντως ειναι οτι καλυτερο βγαζει η σαμσουνγκ περιμενουμε πολλα.

Asterios Stelios

Ένα στις 5.5″ (2k + ένα πίσω φακό) κι ένα στις 6.5″ (4Και με 2 φακους πισω, ενα ζουμ και ενα ευρυγώνιο) και είναι όλοι καλυμμένοι πλήρως νομίζω. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά σίγουρα θα ειναι κορυφαία οπότε κανένα άγχος ειδικά αν έχει 2 κάμερες πίσω στα 16 + mpxl.
Αυτά και περιμένω πως και πως να κάνει παρέα στο NOTE 4 …μετά τα Χριστούγεννα. .καλού. ..κακού! !!

ksagrypnos

Το Baikal δεν ισχύει.Αυτό που ισχύει είναι Great.Ήμουν ζεστός για το S8 plus αλλά μάλλον θα πάω για ΝΟΤΕαρα 8.

Ιωάννης jb

Λευτέρη.. Σταματηστε επιτέλους αυτήν τη καραμέλα με το επειδή είναι τάδε ίντσες θέλει 2 χέρια..
Δε πάει με τις ίντσες!
Με το μέγεθος της συσκευής πάει!!
Έτσι όπως το βλέπω κιόλας ακόμα κ 6.4 να είναι με την αναλογία οθόνης στο 2 προς 1, το πλάτος της συσκευής θα είναι μικρότερο από το iphone plus που έχει 5.5 ίντσες κ πλάτος τεράστιο!!! Στα 7.8 χιλιοστά!!!!

GS

Λευτέρη εσένα μπορεί να σε πειράζουν οι μεγάλες ίντσες γιατί μάλλον έχεις μικρά χέρια.Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι μεγάλες ίντσες.Από τη στιγμή όμως ου είναι Note πρέπει να είναι μεγάλο τηλέφωνο.Όσο για τις ίντσες που λες έχω πιάσει στα χέρια μου Mi Max και το δούλεψα άνετα με το ένα χέρι.και μιλάμε για τηλέφωνο-phablet 6.44 ιντσών.Μην τα τραγικοποιείς τόσο τα πράγματα.Δεν σε αναγκάζει κανείς να το πάρεις αφού δεν μπορείς να το χειριστείς.Και από τι στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει να το πάρεις δεν χρειάζεσαι να το κράζεις.

Τ. Πλ

Όσο κι αν δεν αρέσει σε λίγους πια, η εξέλιξη λέει όλο και πιο μεγάλες οθόνες. Είναι το τελευταίο στάδιο πριν τις αναδιπλουμενες. Ακόμα και η Apple αναγκάστηκε να ακολουθήσει την εξέλιξη και κάθε μοντέλο της βγαίνει με μεγαλύτερη οθόνη. Όσο για την καραμέλα ότι είναι τεράστιο, δε χωράει σε τσέπη η δε λειτουργεί με ένα χέρι, δεν εχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα. Εγώ πάντως που έλεγα τα ίδια, από τις 4.3 inch πήγα στις 6(5.9) του mate 9,δεν ξαναγυρίσω πίσω με τίποτα!!!

χρηστος

Αν οι φήμες βγουν αληθινές (οι φήμες είναι λογικές εδώ) τότε θα μιλάμε για μία συσκευή που δεν θα βρίσκει ανταγωνιστή..

Makis

Σε ορισμένες λειτουργίες μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι, και πάλι μετά φόβου μην σου πέσει κλπ, κλπ…πληκτρολόγηση με το ένα δεν γίνεται. Εντάξει θα μου δείξεις ότι μπορείς…για να γράψεις μία δύο λέξεις…σε κείμενο δεν γίνεται…θα σου πιαστεί ο αντίχειρας. Αλλά παρόλο που είμαι κατά των μεγάλων οθονών, δεν χλευάζω. Ας το πάρετε.

Πέτρος Π

Το θέμα με τις ίντσες έχει πια ξεφύγει για τα καλά… Πραγματικά απορώ με αυτούς που λένε ότι τα χειρίζονται άνετα με ένα χέρι, ο Γκοτζίλα είναι??? Ειδικά τώρα που τα κάνουν και τόσο μακρόστενα, αποκλείεται να φτάνει το χέρι σου από πάνω μέχρι κάτω.. Υπάρχουν βέβαια λειτουργίες που κόβουν την οθόνη στο μισό μόνο και κάτι τέτοια, αλλά τότε ποιος ο λόγος να βάζεις τόσο μεγάλες οθόνες? Το ίδιο ισχύει και για τη φορητότητα, με 6+ ίντσες δεν χωράνε στις νορμάλ τσέπες και πρέπει να κουβαλάς τσαντάκια και χαζομάρες! Τα Note γενικά είναι το πιο μεγάλο παραμύθι που υπάρχει στα κινητά…

@ χρηστος : Για ποιες φήμες λες ακριβώς, και ποια χαρακτηριστικά θα έχει που δεν θα βρίσκει και ανταγωνιστή δηλαδή? Για ανέφερε μερικά από περιέργεια??

Ρομπερτο Στρακοσα

θα συμφωνησω με τον χρηστος αμα ειναι οπως τα λεει το αρθρο θα ειναι οτι πιο τοπ για το 2017 αλλα θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε αν η θεωριες θα βγουν πραγματικες

Ιωάννης jb

Χρηστο.. Δλδ η sony που εδώ κ σχεδόν 2 χρόνια έχει 4k είναι η καλύτερη.. Δε περίμενα ότι ένας προφανεστατα φαν της samsung θα παραδεχόταν κάτι τέτοιο

bezilys

Άμα θα είναι όντως έτσι θα είναι άξιος αντίπαλος του xz premium!

gt77

Κινηταρες είναι αλλά θέλουν ένα κ δυο μισθούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.