Οι χρήστες Samsung πιο ικανοποιημένοι από τους κατόχους iPhone

samsung iphone users, Οι χρήστες Samsung πιο ικανοποιημένοι από τους κατόχους iPhone

Σύμφωνα με την ανάλυση της LikeFolio σχετικά με το καταναλωτικό κλίμα στο Twitter, όσοι έχουν στην κατοχή τους Samsung Galaxy smartphone είναι πιο χαρούμενοι, συγκριτικά με τους κατόχους iPhone.

H LikeFolio πραγματοποιεί έρευνα κοινωνικών δεδομένων, προκειμένου να εντοπίσει τις τάσεις των καταναλωτών όσον αφορά διάφορες εταιρείες. Σε αυτή την περίπτωση, σκοπός ήταν να δει πως αντιδρούν οι καταναλωτές σε iPhones και Samsung Galaxy smartphones, στο Twitter.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει ότι τα tweets σχετικά με τα Samsung Galaxy είναι πολύ πιο θετικά, συγκριτικά με αυτά για το iPhone της Apple.

samsung iphone users, Οι χρήστες Samsung πιο ικανοποιημένοι από τους κατόχους iPhone

Η μεγάλη πτώση της Samsung, στο διάγραμμα για το 2016, οφείλεται στο προβληματικό Samsung Galaxy Note 7. Αν και η αίσθηση για την Apple ήταν αρκετά σταθερή στο 60%-70% θετική, η Samsung εντυπωσιάζει καταφέροντας να επαναφέρει την θετική της εικόνα στα μάτια των καταναλωτών, έχοντας υψηλότερο θετικό ποσοστό από την Apple.

Το iPhone X θεωρείται ότι μπορεί να συνέβαλε στην χαμηλότερη θετική αίσθηση για το iPhone γενικότερα, η διάρκεια μπαταρίας, το γεγονός ότι δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και το υψηλό κόστος επισκευής, θεωρείται ότι δεν βοηθούν την κατάσταση.

Το hype γύρω από το 1000 δολαρίων iPhone X δεν είναι το ίδιο όπως τις πρώτες μέρες, ενώ το Consumer Reports, δεν το θεωρεί ως την καλύτερη επιλογή για αγορά. Στις τρεις πρώτες θέσεις του Consumer Reports είναι Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus και Samsung Galaxy S7.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jordan

Λογικό όταν δίνεις 1200€ κ δεν έχει ταχυφορτιστη κ πολλά ακόμα μείον….

mech.al.

Παίρνω ποπ κορν και έρχομαι 🙂

Antonis Marinos

Όπως έχω ξαναγράψει -και εδώ μέσα- καθώς καλούμαι συχνά από συγγενείς και φίλους να διορθώσω/αλλάξω/διαμορφώσω κάτι σε iOS συσκευές τους, πάντα μα ΠΑΝΤΑ βρίζω την ώρα και τη στιγμή που πρέπει να ασχοληθώ με το απλοϊκό, κλειδωμένο και ασφυκτικό “λειτουργικό” της Apple. Από την άλλη, το Android, ακόμα και στα Samsung, σου επιτρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα, πιο εύκολα, πιο γρήγορα και πάντα μα πάντα, πιο αποτελεσματικά.

Και φυσικά ισχύει ότι οι android συσκευές είναι πιο φθηνές (ή τεςπα πέφτουν πολύ γρήγορα οι τιμές τους) καθώς το android είναι μια κανονική ανταγωνιστική αγορά (και άρα οι τιμές συγκλίνουν προς το marginal cost), ενώ τα Apple προϊόντα είναι πρακτικά μονοπώλιο και άρα η Apple μπορεί άνετα να ορίσει ότι τιμή θέλει ως marginal revenue.

JohnWave

To iphone X κυκλοφόρησε στα 1200€+ έξοδα fast charger σε μια χρονική περίοδο όπου το Galaxy S8 είχε πέσει στα 600€. Aυτό που προσέφερε καλύτερα από το S8 ήταν το zoom και το bokeh της κάμερας καθώς και μια ακόμη καλύτερη εμπειρία στο gaming. Δεν μπορεί να υπάρξει λογικός άνθρωπος στον πλανήτη που να αξιολογεί τα παραπάνω στα 600-700€ διαφορά τιμής. Θα πει κάποιος “γιατί δεν συγκρίνεις αρχικές τιμές κυκλοφορίας;” και πολύ απλά θα απαντήσω “γιατί να συγκρίνω αρχικές τιμές κυκλοφορίας αφού σημασία έχει το σήμερα”. Όσο για το κόστος επισκευής, το έχω γράψει πολλές φορές…αυτό το τρικ που εφάρμοσε η Apple σχετικά με το σπάσιμο του γυαλιού της πλάτης είναι η πιο αισχροκερδής κίνηση που έχω δει ποτέ μου από εταιρία και άκρως προσβλητική για τη νοημοσύνη των πελατών της. Θα πει πάλι κάποιος “και τι σε νοιάζει εσένα, εσύ πληρώνεις;” και θα απαντήσω “δεν με νοιάζει πόσα λεφτά σκάει ο καθένας, με νοιάζει να υπάρχει ένα τέτοιο επίπεδο νοημοσύνης στην αγορά που να μην επιτρέπει σε καμία Apple να αισχροκερδεί”. Άλλος πάλι θα πει “γιατί η Samsung δεν αισχροκερδεί σε σχέση με κάποιες κινέζικες εταιρίες; ” Σε αυτό θα απαντήσω ότι ναι η Samsung βγάζει μεγαλύτερο κέρδος σε… Συνέχεια »

Don Mitso Mou

@Johwave Αν και αξιέπαινη η ανάλυση σου, είναι απλώς αφελής η προσέγγιση σου και στερείται γνώσεων στοιχειωδών αρχών της αγοράς. Καταρχάς το IPhone έχει αρχική 975 εδώ που βρίσκομαι εγώ και το s8 660. Η apple όσο και να κινείται στο απόλυτο μονοπωλειο που έχει το οικοσύστημα της, δεν έχει έλεγχο στη δευτερογενεί αγορά. Εκεί τον πρώτο λόγο στη διατήρηση των τιμών έχει η δύναμη της προσφοράς και της ζήτησης. Τα IPhone έχουν μεγάλη ζήτηση τα Android όχι το ίδιο. Απλοί κανόνες της αγοράς. Προσπαθείτε όλοι «εσείς» να ανακαλύψετε/προσδιορίσετε το γιατί πουλούν τόσο τα προϊόντα της apple. Το είχα πει και παλιότερα. Είναι κανόνας της αγοράς πως ο πρώτος που ανοίγει μια αγορά, μια κατηγορία έχει το ΑΠΟΛΥΤΟ πλεονέκτημα να συνδέεται το προϊόν του με την ίδια την αγορά που απευθύνετε. Και όσο κι αν δεν αρέσει σε μερικούς,first smartphone= IPhone 1. Τέλος. Πως λέγαμε παλιά τα 4×4, Jeep? Τα ταχύπλοα cris craft. Τα υδρομασάζ; jacuzzi. Υπάρχουν πλέον καλύτερες εταιρίες σε κάθε μια από αυτές τις κατηγορίες; Φυσικά. Αλλά καμία αγορά δεν δουλεύει σχεδόν ποτέ με την αρχή του καλύτερου προϊόντος= καλύτερες πωλήσεις. Ps. Τα Android είναι όντως πιο ανοιχτό και «παιχνιδιάρικο» λειτουργικό. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να μεγαλώσεις, το… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

Well said @JohnWave. Τίποτα να προσθέσω

Γιώργος Κ.

Jonhwave 👏👏👏👏👏👏 congrats!! 😉😉😉😉

bezilys

Και των sony χρηστών ακόμα πιο ευχάριστιμενη!!!!!

ΝΙΚΟΣ

Σε άλλα νέα, το ios βουτάει και όλο φήμες και αναλύσεις-προβλέψεις ειδικών κλπ κλπ κλπ
https://fortune.com/2017/12/05/apple-iphone-market-share-3/

Γεωργιάδης Ιωάννης

Αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα πως θα γίνονταν μάγκες οι έξυπνοι???….

Καποιος

Η apple είναι πλεον η απόλυτη ξεφτίλα.
Και μόνο από ιδεολογία δεν θα έδινα 1400€ σε κάποιον που βγαίνει και λέει να κόψω τους καφέδες για να πάρω την πατσαβούρα του..Τι άλλο θες να κόψω πες μου Mr.ceo της apple???μια χαρά είμαι με το S8 μου.

Γεωργιάδης Ιωάννης

One plus 5T ferrari , mi mix 2 κόσμημα , mi5 εργαλείο 500+500+210=1210€ μου περίσσεψαν και 190 για βενζίνη και τσίπουρο με καλή παρέα….

manosz

@jonhwave τα είπες όλα φίλε…ωραίος..

JohnWave

@Don Mitso Mou, εγώ μίλησα πάνω στο άρθρο για τo βαθμό ικανοποίησης των κατόχων του Χ σε σχέση με την ικανοποίηση των κατόχων S8. Εσύ μίλησες για το λόγο που πουλά πολύ το iphone. Άλλο θέμα το ένα, άλλο το άλλο. Το γιατί πουλά πολύ το iphone όλα αυτά τα χρόνια το γνωρίζουμε δυστυχώς και βγαίνει και μέσα από τη φράση σου : ” όλα αυτά βέβαια μέχρι να μεγαλώσεις, το ξεπεράσεις, και καταλήξεις σε IPhone”. Η προσπάθεια του ατόμου να ανεβάσει στο μυαλό του το status του μέσω ενός brand name. Συμβαίνει και σε πολλά χωριά της Ελλάδας με την αγορά bmw.

Chris _BMW

@JohnWave Δεν μπορω να καταλάβω τη λογική σας πραγματικά . «Άκρως προσβλητική η πολιτική μιας εταιρείας ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική της .. Μάλιστα το διαβάσαμε κ αυτό . Το άλλο οτι στο Ελλαδιστάν συγκρίνουμε τιμές «Σκρουτζ» με τις επίσημες τιμές των εταιριών ειναι πραγματικά για γέλια .. Του λες του άλλου στη Γερμανία οτι το πήρα το i phone απο μια τρύπα στην Ομόνοια και σε κοιτάει με ανοιχτό το στόμα. (κ εγώ απο εκει ψωνίζω για να μην παρεξηγηθώ ) Τέλος θα αναφερθώ στο απόλυτο σχόλιο που διάβασα σε αυτό το σάιτ και αφορά το «οτι θα πρέπει να υπάρχει ένα σύστημα που να μην επιτρέπει μια εταιρεία να αισχροκερδεί !!!! ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ με ανησυχούν αυτές οι «σταλινικές» απόψεις … Με το σκεπτικό σου λοιπόν θα πρέπει η Porsche η Mercedes η Bentley κλπ ακριβές μάρκες να απαγορεύονται γιατι εξαπατούν κ κοροϊδεύουν κατάμουτρα τους πελάτες τους .. η μήπως δεν αισχροκερδούν αυτές αλλα μονο η Apple ….?? Το ίδιο και για τα ρούχα για τα ρολόγια κτλ Η μήπως θεωρείς οτι το ατσάλινο (!) ρόλεξ των 6000€ (γιατι τόσο έχει ) αξίζει τα λεφτά του ;; Το αντίστοιχο σέρβις για αυτό το ρολόι ξερεις… Συνέχεια »

dimitrisdim14

@ Don mitso mou

Χαλάρωσε φίλε έχω
iPhone x
Essential phone
Pixel XL 2
Note 8
S8
Mi mix 2
Mi6
LG v30

Petros

οντως αμα προσέξετε οσοι εχουν s8 plus ειναι με ενα χαμόγελο σαν τις Μαρινελας ενω με iPhone x σαν κλαψομ… ηδες ιδιοι ο Παναγιώτης Γιαννάκης

alekos

Συλλογή κινητών κάνετε; αυτό θα πει υπερκαταναλωτισμός ! εκτός και αν είστε unboxers ή θέλετε ένα κινητό για κάθε μέρα της εβδομάδας. Φυσικά ότι θέλει ο καθένας κάνει και μπορεί να είναι το χόμπι σας αλλά πολύ υπερβολικό μου κάνει !

Don Mitso Mou

@dimitrisdim14

Wishful thinking

Don Mitso Mou

@alekos

Φίλε μου εσυ αν είχες σαν χόμπι την τεχνολογία και ειδικότερα τα κινητά και έφευγες από Ελλάδα και έβγαζες 50 χιλιάρικα το μήνα πες την αλήθεια, θα την έβγαλες μόνο με ένα κινητό; ή θα εβγαζες τα γούστα σου; Εξαλλου πουθενά άλλου δεν τα τρώω.

Γιώργος Καπ.

@dimitrisdim14 Είσαι μήπως ο διοικητής του Γερμανού ή κανένας παράνομος χάκερ που του αρέσει να κάνει πλάκες σε φίλους;

+1 και στον chris

ΚΝ

Τα βάζετε σε λαθος βαςη ….καποιος παιρνει το S8 γιατι θελει μια ναυαρχίδα και ενα πολυ καλο τηλέφωνο άκομα και σε επιπεδο επαγγελματικό. Αυτό πραγματι το προσφέρει η Samsung και δινει κατι ποιοτικό και ανταγωνιστικό σε λογικές τιμες σε σχεση με το μπραντ της εταιρίας.
Απο την άλλη μεριά πολλοι παιρνουν το iPhone οχι απαραίτητα οτι θελουν ενα κορυφαιο τηλέφωνο… αλλα αγοράζουν αποκλειστικά το μπραντ …δηλαδη οι γυναικες το βλέπουν σαν ενα ακριβό κόσμημα και οι άντρες σαν ενα ακριβό αξεσουαρ πχ ενα ακριβό ρολόι ….οποτε μετα αναζητούν τη χρηστικότητα του. Ειναι αληθεια οτι το iPhone x ειναι δύσχρηστο σε βασικές λειτουργίες …αλλα συνηθίζοντας το μαθαίνεις.
Τέλος, ολα τα κινητά ή tablet ειναι πλατφόρμες ανεξάρτητος λειτουργικό και υπαρχουν ολα τα apps με ολα τα γνωστά προγράμματα… πχ Microsoft office, chrome, gmail, ndrive, one drive, Skype, viper κτλ…οποτε δεν εχει σημασια με πιο λειτουργικό εισαι….

JohnWave

@Chris _BMW, στο Ελλαδιστάν όπως λες πρέπει πάνω από όλα να καταλαβαίνουμε ελληνικά. Έγραψα : “Αυτό το τρικ που εφάρμοσε η Apple σχετικά με το σπάσιμο του γυαλιού της πλάτης είναι η πιο αισχροκερδής κίνηση που έχω δει ποτέ μου από εταιρία και άκρως προσβλητική για τη νοημοσύνη των πελατών της.” Η μετάφρασή/κατανόηση από σένα : “Άκρως προσβλητική η πολιτική μιας εταιρείας ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική της” Πραγματικά πιστεύω ότι μάλλον μπερδεύτηκες με το σχόλιο κάποιου άλλου χρήστη. Αδυνατώ να πιστέψω ότι από αυτό που έγραψα εσύ κατάλαβες το παραπάνω που έγραψες. Όποιες τιμές θέλουν να βάζουν οι εταιρίες. Η προσφορά και η ζήτηση είναι αυτές που εν τέλει τις διαμορφώνουν. Και λέω το απλό : Θεωρώ αδιανόητο να μην νιώσει ο αγοραστής iphone X ότι το κόστος επισκευής του γυαλιού πίσω (550€) δεν είναι μια ασύλληπτα αισχροκερδής κίνηση. Αυτό λέω γράφοντας στη συνέχεια περί προσβολής νοημοσύνης. Τώρα αν δεν νιώσει ο πελάτης ότι προσβάλλεται η νοημοσύνη του τότε το πρόβλημα είναι ακόμα σοβαρότερο και αφορά θέμα παιδείας/μόρφωσης. Όσο για τις συγκρίσεις τιμών τάχα μόνο με τις τρύπες τα σκρουτζομάγαζα…Λοιπόν το Amazon ( ναι αυτή η τρύπα στην Ομόνοια) προσφέρει το S8 στις 503 λίρες Αγγλίας,… Συνέχεια »

dimitris

Αλλος τα ριχνει στο ποδοσφαιρο, αλλος στο στοιχημα, αλλος στο κινο, αλλος στα τσιγαρα, αλλος αγοραζει playstation, αλλος σμαρτ TVs αλλος android και αλλος iphone 7, η 8 η X….Αλλος βαζει δοσεις, αλλος τοις μετροιτης, αλλος για να πουλαει μουρη και αλλος γιατι το γουσταρει απλα….
Σιγουρα εχουν ξεφυγει αρκετα σε καποια οι τιμες αλλα αυτο ειναι σχετικο. Οταν πχ. το S7 edge για το οποιο εσκασα 550 σε προσφορα και μου κρασαρε η οθονη εμφανιζοντας μαυρες γραμμες στο χρονο πανω,(πηγαινοντας στο service συναντησα μια αναπαντεχη κινηση και παρ΄ολο που μου το φτιαξανε αλλαζοντας οθονη και μπαταρια δεν μου ανανεωσαν την εγγυηση, και εμμεσα μου ειπαν οτι μπορει να μου ξανασυμβει) ενω το iphone 6s μου δουλευει αψογα ασταμάτητα, και το iphone 6 plus της γυναικας μου που παρουσιασε προβλημα οθονης πριν ενα μηνα με 199 μου εδωσαν ενα του κουτιου ιδιο μοντελο, μπορω να πω πως το ακριβο ειναι σχετικο. Σας κουρασα μαλλον με συγχωρειτε και ευχαριστω….

Gvirginia

Για να καταλάβω. Θεωρείτε αξιόπιστα κάποια δεδομένα από σχόλια (?) στο Twitter?

Αναλογικά να το πάρετε, οι Galaxy χρήστες είναι περισσότεροι από τους iPhone χρήστες. Λογικό είναι να υπάρχουν περισσότεροι “χρήστες” που να μην είναι “ευχαριστημένοι”.

Εκτός αν πιστεύετε ότι τα αρνητικά tweets για το Note 7 ήταν μόνο από κατόχους Galaxy συσκευών, οι οποίοι υπέγραψαν υπεύθυνη δήλωση ότι πράγματι έχουν τέτοια συσκευή.

Εξού και η πτώση στο γράφημα των iPhone τον Μάρτη του 2016. Ήταν τότε που ανακοινώθηκε το iPad Pro 9.7 ως ο “αντικαταστάτης των PC” και το iPhone SE…

Pitsi

Πρώτη φορά αγόρασα Samsung και συγκεκριμένα Note8!! Όλα τα λεφτά μωρό μου, όλα τα λεφτά!!! (Όπως λέει και η Βίσση)😛

Α.φ.κ

Με τα οικονομικά ασχολούμαι, αυτό δεν είναι με τίποτα ανάλυση αγοράς. Αφελείς αυτοσχεδιασμοί κ προσωπικές προτιμήσεις ειναι. Έλεος.

Vendetta

@Don Mitsos Mou μια παρακληση/ συμβουλη. Μην χρησιμοποιεις τα χαρακτηριστικα της ελευθερης αγορας για να αιτιολογησεις την υψηλη τιμη του iphone. Ειναι σαν να μιλας για ελευθερη αγορα με full παρεμβατισμο!!!
Θεωρω οτι η υψηλη τιμη του iphone οφειλεται στο γεγονος οτι η Apple εχει θεσπισει κατωτερη τιμη σε ολες τις αγορες για να προστατευσει το luxury χαρακτηρα των προιοντων της. Γι αυτο και απεσυρε (η σκεφτοταν να το κανει-δεν θυμαμαι καλα) το συγκεκριμενο προιον πριν αρκετο καιρο απο τη Ρωσια οταν το ρουβλι πηγαινε κατα διαολου. Τιμολογιακη πολιτικη του κωλου για μερικους ενω δικαιη για άλλους. Δεν μπορω να το κρινω επειδη ποτε δεν με προσελκυσε η apple λογω των περιορισμων του λογισμικου. Αλλά θα ήθελα πολυ να ημουν μετοχος της διοτι πραγματικα η τιμολογιακη της πολιτικη και οι στρατηγικες της θα με ειχαν κανει πλουσιο.

Τέλος, sorry για αυτο που θα γραψω αλλα πολλες φορες πρεπει να πεφτουμε επιπεδο για να καταλαβουν μερικοι.
@Μετοχε της Sony (ξερεις εσυ…)
Who’s your daddy? Apple and Sammy!!!

dimitrisdim14

@ Γιώργος καπ
Ωραίο σχόλιο χαχαχα έλιωσα …
ΧΑβάλε κάνω βασικά ένα s8 έχω μόνο …
Αλλά μ άρεσε το σχόλιο σ ακόμα γελάω !

giorgosgek

Don εισαι αρκετα λαθος σε μερικα πραγματα

Don Mitso Mou

@Vendetta

Εγώ μίλησα για τιμές μόνο στη δευτερογενή αγορά. Εκεί η Apple τί σχέση έχει; Οι τιμές εκεί καθορίζονται από τους ιδιώτες/πελάτες/αγοραστές.

Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γενικά για πιο λόγο κόπτονται κάποιοι για τις τιμές που βάζουν οι εταιρίες στα προϊόντα τους. Δεν σας αρέσουν, υπάρχουν άπειρες επιλογές.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να ορίσει το τίμημα που πιστεύει για το προϊόν/υπηρεσία που προσφέρει. Εγώ αποφάσισα να φύγω για το εξωτερικό όταν έδωσα προσφορά για μελέτη 12.000€ ( 40% κάτω από τις κατώτερες τιμές του ΤΕΕ) και την έχασα από κάποιον που έδωσε 4500€ ( δηλαδή ούτε καλά καλά τις εισφορές δεν καλύπτει). Τον πελάτη όμως δεν τον ενδιέφερε αυτό.

Chris966

Κα ι πώς να μην είναι με τις μ@%#*ίες που κάνει η APPLE με αποκορύφωμα το φετινό Χ;
Και δεν εννοώ μόνο την τιμή..

alekos

@Don Mitso δεν ήταν κάτι προσωπικό.Ναι το πιθανότερο είναι να είχα πολλά κινητά…το είπα επειδή έχω διαβάσει πολλούς να λένε ότι έχουν πάνω από ένα κινητό.Δεν το είπα ούτε από ζήλεια,ούτε με κακία.Κατάλαβα αυτό που λες 😉 εννοείται ο καθένας ξοδεύει όπου θέλει τα λευτά του και χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.Δεν χρειαζόταν να απολογηθείς..ο καθένας θα έχει τους λόγους του.Το είπα επειδή κάποιες φορές μου φαίνεται υπερβολικό όλο αυτό. Καλή συνέχεια 🙂

Βαγγέλης

Ισχύει αυτό από το s5 έως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Samsung δεν πρόκειται να φύγω ποτέ!

Agnostos13

Καταλαβαίνουμε και είναι ως ένα βαθμό λογικό αρκετοί να μην έχουν/μπορούν να δώσουν παραπάνω από όσο έχει ένα S8 (μετά από 10 μήνες κυκλοφορίας στο skroutz…όχι αρχική).
Άλλοι πάλι έχουν και μπορούν να δώσουν τα 1200 και 1400 που κοστίζει σήμερα (μετά από σχεδόν 2 μήνες κυκλοφορίας) το X και επιλέγουν να το κάνουν!
Αύτο όσο και να φαίνεται παράξενο στους πρώτους δεν έχει να κάνει με την αφέλεια των δεύτερων ούτε προσθέτει στους ίδιους την εφυεία και την μαγκιά που νομίζουν!

ΥΓ. Κάποιος λέει γιά iphone που είναι δύσχρηστο σε βασικές λειτουργίες…ήθελα να ήξερα τι iphone έχει λειτουργήσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.