Samsung: Πλήρωσε 500 άτομα για το press event του Galaxy S6;

Την Παρασκευή η Samsung πραγματοποίησε press event στην Κίνα για να παρουσιάσει τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge και στην εκδήλωση βρίσκονταν περίπου 1000 άτομα. Σύμφωνα όμως με τα εκεί media, οι μισοί από αυτούς είχαν πληρωθεί για να παρευρεθούν εκεί.

Συγκεκριμένα, το The Paper, αναφέρει ότι 500 άτομα πληρώθηκαν για να προσποιηθούν ότι είναι fans της Samsung και των νέων Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Κάθε ένας πήρε το ποσό των 4.80 δολαρίων Αμερικής για να βρίσκεται στο event περίπου για μια ώρα. Η Samsung, σύμφωνα πάντα με την αναφορά, ήθελε άτομα κάτω των 30 και να μοιάζουν σαν να είναι φοιτητές. Αυτοί που είχαν αναλάβει να κάνουν τις “προσλήψεις” πήραν από 3.20 δολάρια για κάθε άτομο που έβρισκαν.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα άτομα αυτά έπρεπε να λένε ότι βρίσκονταν εκεί επειδή ήταν fans της Samsung και ενδιαφέρονταν για τις δυο νέες ναυαρχίδες. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς τραβούσαν φωτογραφίες των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge με iPhone.

Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν οι παραπάνω πληροφορίες είναι σωστές, όμως στη Κίνα η Apple την περίοδο Δεκεμβρίου-Φεβρουαρίου αύξησε κατά 27.6% το μερίδιο της αγοράς και μάλλον η Samsung νοιώθει την πίεση και ψάχνει τρόπο να αντεπιτεθεί.

samsung πλήρωσε 500 άτομα, Samsung: Πλήρωσε 500 άτομα για το press event του Galaxy S6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Ποσο πιο κατω….

panagiotis

Σιγά την είδηση… Έτσι κάνουν όλες οι εταιρίες !!!

Dalinos

Ενταξει και γω δεν την παω την samsung αλλα αυτες τις βλακειες δεν μπορω να τις ακουω..και μαλιστα να τα πιστευει και ο κοσμος…Λες και δεν θα βρισκοντουσαν 1000 καμενοι να πανε..Τζαμπα ειδησεις να γεμιζουμε τα sites

anergos13

Διευθυνσεις και Ονοματα…

Φώτης

Ερώτηση κρίσεως..Τι να παρω;lumia 930,Flex 2,η s6;

VasilisA3

Φώτη ποσα λεφτά διαθέτεις? Εγώ σαν Samsungaakias θα σου πρότεινα S6 σεξι μηνες όμως .

CSt90

Ακομα και στο ποια θα γελοιοποιηθει περισσοτερο κανουν κοντρες

tech21man

Σιγα τα αυγα. Η HTC ειχε καλεσει τους μετοχους της τους ταισε κτλ και παραπονιοταν οτι “ουτε ενα M9 δεν μας εδωσαν”. Χα χα. Ποιος ξερει η apple τι κανει αν κανει παρουσιασεις κιολα?

Καλυτερα 10$ το ατομο και δρομο. Ηθοποιοι περισσοτερο θα κοστιζαν.

tarif16

εχει χρημα η εταιρια….αυτο θα ειναι το λιγοτερο…το promotion σε διαφορα site δεν το βλεπουμε?
εγω αν ειχα μια σελιδα και μου τα εριχνε,πρωτο τραπεζι πιστα θα την ειχα.

petrakis george

Χειροτεροι και οπο τις συγκεντρωσεις του ΠΑΣΟΚ εχουν καταντησει στην samsung

μαρια

@petrakis george αυτο που λεει το αρθρο δεν ισχυει. μπες στο gsm arena και διαβασε τις 2 τελευταιες σελιδες στα σχολια και θα καταλαβεις τι παιζει, παντα φιλικα. και για να λεμε την αληθεια ολες οι εταιριες που και που χρησιμοποιουν φτηνα κολπα…

vkrd

@Φώτης, υπάρχει καμια σύγκριση του Νόκια με τα υπόλοιπα? Και μόνο τον επεξεργαστή κοίτα να καταλάβεις πόσο πίσω είναι το Νόκια. Εκτός αν σε βολεύουν τα windows…

vkrd

H Samsung καλά κάνει και χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους, εφόσον δεν παρανομεί. Θεμιτό είναι.
Φαντάσου όμως να έχεις πάει στο event και να είσαι από αυτούς που δεν πληρώθηκαν, να το μάθεις μετά…Το θάψιμο θα πάει σύννεφο.

dark_master

@vkrd θεμιτό θα ήταν αν καλούσε όντως πραγματικούς της fan. Ας καλούσε μέλη του Sammobile. Θετικοτατο και καθόλου κατακριτέο! Όταν όμως παραπλανά τον κόσμο, όταν βάζει να χρησιμοποιούν iphones κατά την παρουσίαση του S6, για να πούν μετά ότι το S6 είναι καλύτερο, όταν παλιότερα έβαζε φοιτητές να κατηγορούν την HTC ότι τα One X,One S, One M7 έβγαζαν προβλήματα (ανύπαρκτα) και ότι τα Samsung υπερτερούσαν… ε τότε συγνώμη αλλά δεν είναι καθόλου θεμιτός ο τρόπος που χρησιμοποιεί και με προσβάλει σαν καταναλωτή.
Και δείχνει ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κόμπλεξ! Αντί να σταθεί στο κινητό της (πχ το οποίο μετά από πολύ καιρό άλλαξε ποιοτικά, αντί να σταθεί στο γεγονός ότι έβγαλε κυρτή οθόνη κτλ) συνεχίζει να χρησιμοποιεί δόλιους τρόπους για να υποβαθμίσει τους ανταγωνιστές της.
Και πριν δεχτώ κριτική ότι ζω σε ουτοπικό περιβάλλον, ότι οι εταιρείες τα κάνουν κτλ, καλό θα ήταν να σκεφτούμε αν κάποια γίνονται επειδή κάποιοι επιτήδειοι τα κάνουν ή επειδή εμείς εν γνώση μας τα δεχόμαστε και μετά μας φταίνει οι άλλοι…!

Δεν είναι μόνο η Samsung αλλα πολλες ακομα εταιρίες που ακολουθούν αυτήν την τακτική… Αλλες με δώρα, αλλες με χρήματα αλλες με ενδιάμεσες εταιρίες PR απολύτως λογικο και μεσα στα πλαίσια του marketing…

μαρια

ορίστε η απάντηση της samsung. με την htc είχε παραδεχθεί ότι είχε πληρώσει για τις κριτικές τωρα δεν νομίζω να έκανε το ίδιο. https://global.samsungtomorrow.com/a-news-report-claiming-samsung-hired-people-to-pretend-as-fans-at-the-galaxy-s6-launching-event-in-shanghai-china-was-found-groundless/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.