Η τηλεοπτική διαφήμιση του Galaxy S8 υπό τον “φόβο” του LG G6

Samsung και LG ακολουθούν διαφορετική πολιτική φέτος όσον αφορά στην επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία των ναυαρχίδων τους. Το LG G6 ανακοινώθηκε στην MWC 2017 και η διαθεσιμότητα ξεκίνησε ήδη στην Κορέα.

Από την άλλη, η μεγάλη αντίπαλη Samsung αποφάσισε να πάει σε ξεχωριστό event στις 29 Μαρτίου, όπου θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+. Για την κυκλοφορία τους οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, άλλες μιλούν για 21 Απριλίου και άλλες για τις 28 του ίδιου μήνα.

Όπως και να έχει όμως, η LG έχει χρόνο να “παίξει” μόνη της. Οι πωλήσεις των πρώτων ημερών είναι πολύ καλές. Το LG G6 κατάφερε να πουλήσει πάνω από 30.000 κομμάτια από την Παρασκευή που ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην στην Κορέα. Από τις 2 Μαρτίου που έγινε διαθέσιμο, οι προ-παραγγελίες έφτασαν στις 82.000 κομμάτια.

Ο Kim Dong-won, αναλυτής της KB Securities, εκτιμά ότι το LG G6 πούλησε 20.000 μόνο την πρώτη μέρα, αριθμός ρεκόρ για την ίδια συγκριτικά με τις προηγούμενες ναυαρχίδες. “The LG G6 sold 20,000 units on the first day of sales, a record high compared to its predecessors. The figure was higher than double and quadruple that of the Galaxy S7 Edge and Galaxy A5. If this trend continues, LG’s mobile business is likely to see a reduction of more than 1 trillion won in operating losses from the previous year”.

Το σίγουρο είναι ότι το LG G6 έχει καλύτερη πορεία από τον προκάτοχό του LG G5. Αυτό δεν φαίνεται να αφήνει αδιάφορη τη Samsung, η οποία κυκλοφόρησε τηλεοπτική διαφήμιση για το μη ανακοινωμένο Galaxy S8 υπενθυμίζοντάς μας το επίσημο event.

Αναλυτής εκτιμά ότι η σπάνια κίνηση της Samsung να κυκλοφορήσει τηλεοπτική διαφήμιση για το Galaxy φαίνεται να είναι μια προσπάθεια να εμποδίσει την LG να μονοπωλήσει την high-end αγορά της χώρας. “Samsung’s rare move to release a TV ad for the Galaxy this early appears to (be an attempt to) keep LG from dominating the nation’s premium smartphone market before the S8 rollout”.

Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι πως θα τα πάνε οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι όταν τα Samsung Galaxy S8 και LG G6 θα βρίσκονται δίπλα δίπλα στα ράφια των καταστημάτων.

Δείτε το video:

galaxy s8 ad, Η τηλεοπτική διαφήμιση του Galaxy S8 υπό τον “φόβο” του  LG G6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Λάθος κίνηση κατ’ έμε ..
Γι’αυτο κ μια ζωη τις πωλήσεις τις Apple στην premium κατηγορία θα τις βλέπει με το κιάλι …

Ιωάννης jb

Ολόκληρη Κορέα 50 εκατομμύρια κόσμος!!!
Κ σας φαίνονται πολλά τα 30 χιλιάρικα σε 3 μέρες??
Εμένα μου φαίνονται λίγα..
Τέλος η lg δε τραβάει..
Το s8 έπρεπε να παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη

Μανος

Μου φαινεται ενδιαφερον το Lg G6. Θα περιμενω να δω. Εχω κακη εμπειρια απο την Σαμυ γι αυτο και πηρα το Μαte 8 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

JohnWave

@Λορένα κάνεις πολύ καλή δουλειά αλλά sorry, ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός άθελά σου.

Το :
“Η τηλεοπτική διαφήμιση του Galaxy S8 υπό τον φόβο του LG G6”

είναι εντελώς άλλο από το :
“Η τηλεοπτική διαφήμιση του Galaxy S8 υπό τον φόβο του LG G6 για τις πωλήσεις στη Ν.Κορέα”

Sorry για την παρατήρηση απλά τρελαίνομαι με τέτοια θέματα. Το ξέρω ότι το κάνουν και τα ξένα sites. Έχουν πλάκα βέβαια. Πχ:
> Tίτλος “Ξεπούλησε το τάδε κινητό σε 1 μέρα!”..και μετά στο άρθρο : “…στα 1000 κομμάτια που διέθεσε…” :-p
> Tίτλος “Κορυφαία συσκευή η τάδε!”…και μετά στο άρθρο : “…ανάμεσα στις συσκευές που παρουσιάστηκαν στην τάδε έκθεση…”. :-p

Τώρα για το G6, μπράβο για το νέο σχεδιασμό, κανένα πρόβλημα ο 2016 επεξεργαστής για μένα αλλά παράλληλα και καμία ουσιώδης αλλαγή πέρα από την εμφάνιση σε σχέση με το G5. Ok χειροτέρεψε λίγο τη μονή κάμερα και βελτίωσε την wide.

Beowolf Ahates

Χαμηλότερα των προσδοκιών και τα δύο φετινά κορυφαία μοντέλα, κατά την γνώμη μου. Απευθύνονται στον νέο αγοραστή που θέλει να ανέβει κατηγορία. Δεν βρίσκω κανένα λόγο, κάτοχοι περσινών flagships να δοκιμάσουν αναβάθμιση.
(κάτοχος s6 edge plus, και παρότι έχω δυνατότητα,..αυτό που θα αλλάξω μάλλον, είναι η μπαταρία)

vaggos

Στην σειρά S της Samsung δεν ηταν ποτε αντίπαλος η LG, αλλά τα iphone

Saša

Τα 800ρια και τα 900ρια για συσκευες κινητης τελιωσανε. Αυτο θα ειναι το φετινο συμπερασμα, περαστικα τους, long live China!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.