Η Samsung παρουσίασε το Galaxy X σε λίγους, διέρρευσε πατέντα που το φανερώνει; [CES 2018]

Samsung παρουσίασε Galaxy X λίγους διέρρευσε πατέντα φανερώνει CES 2018, Η Samsung παρουσίασε το Galaxy X σε λίγους, διέρρευσε πατέντα που το φανερώνει; [CES 2018]

Μπορεί ο επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung, DJ Koh, να γνωστοποίησε στην CES 2018 ότι το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο κινητό θα διατεθεί μέσα στο 2019, όμως φαίνεται πως εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν πρωτότυπα μοντέλα μαζί τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Korea Herald, η Samsung παρουσίασε το πολυσυζητημένο φουτουριστικό κινητό σε λίγους και εκλεκτούς, κατά την διάρκεια μιας μυστικής σύσκεψης που έλαβε χώρα στην CES. Πηγές υποστηρίζουν πως η συσκευή έμοιαζε “σχεδόν ολοκληρωμένη” και έτοιμη για μαζική παραγωγή κατά τα τέλη Νοεμβρίου. Τα στελέχη του Κορεάτη κολοσσού είχαν μαζί τους πρωτότυπα που είτε δίπλωναν προς τα μέσα, είτε προς τα έξω. Το τελικό smartphone όμως που θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων την επόμενη χρονιά θα είναι μάλλον συσκευή που διπλώνει προς τα μέσα, καλύπτoντας δηλαδή την οθόνη, χωρίς να την αφήνει εκτεθειμένη (αν δίπλωνε ανάποδα). Όσον αφορά το μέγεθος, οι πηγές φανερώνουν πως η συσκευή έφτανε τις 7.3 ίντσες.

Samsung παρουσίασε Galaxy X λίγους διέρρευσε πατέντα φανερώνει CES 2018, Η Samsung παρουσίασε το Galaxy X σε λίγους, διέρρευσε πατέντα που το φανερώνει; [CES 2018]

Μάλιστα, ένας εκ των ανθρώπων που έχουν επίγνωση για την μυστική σύσκεψη δήλωσε ότι η Samsung προσέλκυσε περισσότερους πελάτες στην φετινή, συγκριτικά με τα ίδια meetings των προηγούμενων ετών. Ο ίδιος τόνισε πως η ανάπτυξη του κινητού μοιάζει να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αυξάνοντας τις προσδοκίες για την κυκλοφορία του. Ως εντελώς… τυχαία σύμπτωση, λίγες ώρες μετά την συνέντευξη τύπου και το κλειστό event της Samsung διέρρευσε στο διαδίκτυο μια ακόμα πατέντα του κατασκευαστή από το περασμένο καλοκαίρι. Τα σχέδια απεικονίζουν μια νέα υλοποίηση του Galaxy X η οποία “αγγίζει” περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη τον όρο “αναδιπλούμενο smartphone”. Είναι πολύ πιθανό η Sammie να παρουσιάσει ένα κινητό βασισμένο στην συγκεκριμένη πατέντα της εταιρείας.

Το σίγουρο είναι πως η Samsung ασχολείται σοβαρά με το θρυλικό Galaxy X και μάλλον θα είναι σε θέση να το διαθέσει στους καταναλωτές μέσα στην επόμενη χρονιά. Άλλωστε, για να παρουσίασε την συσκευή σε λίγους πελάτες κατά την διάρκεια του Consumer Electronics Show, αυτό σημαίνει πως το μοντέλο θα βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης. Ταυτόχρονα, από όλες τις πατέντες που έχει καταθέσει ο κατασκευαστές τους τελευταίους μήνες, η πιο κοντινή στην αναδιπλούμενη έννοια είναι αυτή που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγο, αμέσως μετά την παρουσία της εταιρείας στην CES (όπως προαναφέρθηκε). Ίσως τώρα να γνωρίζουμε όντως τον σχεδιασμό της συσκευής, η οποία βάζει πλώρη για τα ράφια των καταστημάτων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alekos

Για ποιόν λόγο τα πάρει κάποιος ένα τέτοιο κινητό; επειδή είναι 1 ιντσα μεγαλύτερο απο ένα note 8 και διπλώνει;;

NtinosMD

@alekos την απαντηση την εδωσε η διαφημιση της εταιρειας το 2012… για να χτυπας geeky γκομενακια στις καφετερειες 😉
Την ανθεκτικοτητα στο κλεισε-ανοιξε θελω να δω προσωπικα ….

And. Karlia

Πολυ απλά θα το παρουνε γτ είναι Samsung… Χωρίς να ξέρουν. Και 2ρον επειδή θα είναι κάτι το διαφορετικό από τα άλλα.

alekos

@NtinosMD χαχαχα σωστός! ελπίζω να μην αληθεύει γιατί θα μπορούσε να κάνει κάτι που όντως θα αξίζει όπως ένα κινητό-ταμπλετάκι-λαπτοπ ή κάτι άλλο που έχουμε δεί.Αυτό δεν μου φαίνεται έξυπνο…

keysmith

δοκιμές κάνουν. Ποτέ δεν ξέρεις πια “τάση” θα πιάσει.

Δεν το βλέπω να πάει μακρυά όχι τουλάχιστον με τον τρόπο που διπλώνει τώρα.

NikosAr

Σαν να βλέπω επιστυμονικής φαντασίας ταινία του 80’s για το 2020 … αθάνατοι σχιστοματηδες … αγουστοι εντελώς και στρακαστρούκες

bezilys

Για κανένα λόγο!

Panos7GR

Τηλεκοντρόλ που διπλώνει. Τέλεια!!!! Πάντα ήθελα ένα τηλεκοντρόλ που μπορεί και διπλώνει για την τηλεόραση μου!!

Vendetta

Κράζεις…θαυμάζεις!!!

Petros

Ετσι λέγανε μαπα πριν βγει το edge και έγινε best seller, τηλεκοντρολ το s8 και βρωμισε ο τόπος πούλησε ζεστό ψωμί

Tsiman

Αυτό είναι το μέλλον στα κινητά. Κάποιοι έκραζαν για τα κινητά των 5 ιντσών ως παντόφλες και τώρα σχεδόν όλα είναι 6ιντσα. Κάποιοι έκραζαν για τα τάμπλετ, για την χρησιμότητά τους, στους μη επαγγελματίες και τώρα όλοι έχουν ένα. Αυτό που παρουσιάστηκε από την Samsung είναι το “τέλος” των τάμπλετ, όπως τα ξέραμε. Ισως η αρχή δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, αλλά είναι απλά η αρχή….
Γνώμη μου….

Nikopoup

Πόσο κακό θα είναι να έχεις ένα 10 ιντσο ταμπλετ και να διπλώνει στην μέση.. Αλλά είπαμε πλέον καινοτομία θεωρούνται τα animoji και οι διπλές κάμερες

Άγγελος

@Petros, @Tsiman kai @Nikopoup έχετε τόσο δίκιο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.