Samsung: Δηλώνει ότι τα Galaxy S7 και S7 Edge είναι απολύτως ασφαλή

Ύστερα από κάποιες αναφορές, που έκαναν λόγο ότι κάποια Samsung Galaxy S7 έπιασαν φωτιά, η Samsung έβγαλε μια επίσημη ανακοίνωση. Σε αυτή αναφέρεται στην «ποιότητα και ασφάλεια της οικογένεια Galaxy S7 », θέλοντας να καθησυχάσει το αγοραστικό κοινό.

Σε αυτή αναφέρει, «Δεν έχουν υπάρξει επιβεβαιωμένες περιπτώσεις καταστροφικού προβλήματος με αυτές τις συσκευές, ανάμεσα στις περισσότερες από 10 εκατομμύρια συσκευές που χρησιμοποιούν οι καταναλωτές στις ΗΠΑ. Ωστόσο, έχουμε επιβεβαιώσει μια σειρά από συμβάντα που έχουν προκληθεί από σοβαρές εξωτερικές ζημιές. Μέχρι η Samsung να είναι σε θέση να παραλάβει και εξετάσει οποιαδήποτε συσκευή, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί η αληθινή αιτία του κάθε περιστατικού».

Σίγουρα, τα Galaxy S7 και S7 Edge είναι ασφαλή προϊόντα, με τις περιπτώσεις που έχουν ακουστεί να αφορούν μεμονωμένα περιστατικά. Η ιστορία μας έχει δείξει ότι, κάθε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων και των iPhone, μπορούν να πιάσουν φωτιά κάτω από διάφορες συνθήκες, αλλά συνήθως αυτό το ποσοστό είναι εξαιρετικά μικρό.

Με την εορταστική σεζόν των Χριστουγέννων και την Black Friday να είναι κοντά στις ΗΠΑ, ίσως η ομάδα Marketing της Samsung ένιωσε την ανάγκη να επιβεβαιώσει ότι, εφόσον δεν υπάρχει πλέον το Galaxy Note 7, η επόμενη ασφαλής και αξιόλογη επιλογή θα είναι το Samsung Galaxy S7 και S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 S7 Edge statement safe incidents confirmation, Samsung: Δηλώνει ότι τα Galaxy S7 και S7 Edge είναι απολύτως ασφαλή

Πηγή 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros

s7 edge ειναι η καλύτερη συσκευή φέτος

Sint

Συμφωνώ. Σε λιγο κλείνει χρόνο και ειναι το καλύτερο ακόμα.

Beowolf_Ahates

S6 edge plus.
Χαρακτηριστικά 2017, και είναι μοντέλο Αυγ. 2015. Αποδεικνύει ότι μέχρι στιγμής το hardware δεν χρειάζεται/δεν θέλει(?) να δώσει κάτι παραπάνω.Το Android έχει φτάσει στα όρια του.Iσως καλύτερη συσκευή κι απ το S7…για μένα τον τυφλό (5.7” ίντσες οθόνη)

JohnWave

Kαι η σειρά S6 και η σειρά S7 είναι ασφαλείς και εξαιρετικές. Η Samsung έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτά τα μοντέλα τόσο σε κατασκευή όσο και σε οθόνη, κάμερα,επεξεργαστική ισχύ και γρήγορη φόρτιση. Και το Note 7 θα ήταν εξαιρετική συσκευή αλλά ένα λάθος το καψε ( κυριολεκτικά…).

Σταύρος Χρι

Δεν κατάλαβε κανεις τον λογο ύπαρξης του άρθρου !!!
Επίσης η LG προφανώς δηλώνει ότι το g5 είναι ασφαλές, η apple δηλώνει ότι το iPhone 7 είναι ασφαλές επίσης, η Xiaomi δηλώνει ότι το Mi note 2 είναι ασφαλές επίσης, η Sony δηλώνει ότι το XZ είναι ασφαλές επίσης, η meizu δηλώνει ότι το MX 5 είναι ασφαλές επίσης, η Microsoft δηλώνει ότι το Lumia 950 xl .ειναι ασφαλές επίσης… Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Άντε λοιπόν ένα ένα ξεχωριστό άρθρο για όλα !!

Φωτης

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κ τα A5 2016 κ πείτε οτι θέλετε για μεσαία κατηγορια κ.τ.λ.Εχω 4 φίλους γνωστούς που εχουν s6 κ ο ένας s7..Στα s6 το κουμπί δεξιά το back πιο ειναι, κολαει κ στα τρια μετα απο 8 μήνες αγορα..Το s7 το ιδιο αν κ σε αυτη την σειρα ειναι πιο σπάνιο το φαινόμενο..Το s7 δεν εχει τόσο καλο σημα..Οσοι εχουν γνωστοί μου κ κάποιοι στην δουλειά A5 2016 ειναι σκυλιά δεν εχουν τέτοια προβληματα..Πιο κατω specs αλλα ειναι φοβερα..Δεν με νοιάζει να ειναι μονο ναυαρχιδες..Κ να εχουν αυτα που ειπα κ τα διπλα λεφτα..Για μενα απο τα καλυτερα κινητά που εχει βγαλει η Samsung γενικα ειναι τα A5 2016!!!Εχω χρήματα να παρω s7 αλλα οχι δεν θα το κάνω θα παρω το τίμιο A5..Ειδικα αυτο με το κουμπί στο s6 κου το εχω δει ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ!!!

Alexikakos

Ειναι τωρα λογος να γινει ενα τετοιο αρθρο? Θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας μου φαινεται η sasmung απο εδω και περα

Κώστας Ζ.

@Φωτης ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΛΕΣ?! 260 του φιλου μου πήγαν στα σκουπίδια, ευτυχώς ηταν τυχερός και το ξαναπουλησε (την επόμενη μέρα) 250…. Τίμια επιλογή το α5;! Πες μου 1,αλήθεια στο λεω, 1 πράγμα που να είναι καλύτερο απο το p9 lite…και αφού δεν βρεις τίποτα, ξανασκεψου αν είναι τίμιο.

Andreas

@Κώστας Ζ. ΟΘΟΝΑΡΑ!!Τα εχω και τα δυο και γι αυτο στο λεω!!

Ιωάννης jb

Κώστα το a5 είναι καλύτερη συσκευή, πιο μαζεμένη σε διαστάσεις… Με καλύτερες κάμερες μπαταρία, οθόνη, περισσότερα κόλπα… Αισθητήρες περισσότερους έχει otg!!! Ενώ το p9 lite νομίζω όχι..
Μόνο σε κάτι bencmarks δείχνει να υστερεί λόγο μετρίου cpu-gpu… Παρόλα αυτά δουλεύει εξαιρετικά στα πάντα κ αυτό δείχνει ότι έχει γίνει καλή δουλειά από την sammy σε όλους τους τομείς!!!
Σαν συσκευή είναι ακριβότερη από το p9 lite το οποίο κυκλοφόρησε κ 5 μήνες αργότερα κ ήδη έχει πέσει πιο κάτω σε τιμή από το a5 16…
Εγώ πάντως δε θα διάλεγα κανένα από τα δύο…
Με λιγότερα από 300 σε λίγο καιρό θα παίρνεις xperia x!!!!
Καλύτερο στα πάντα κ με μεγάλη διαφορά ή ένα xa ultra!!! Για την μπροστά κάμερα κ μόνο τα δίνεις τα παραπάνω ευρουλακια θα σε αποζημιώσει κ με το παραπάνω!!!!

Κώστας Ζ.

@Ιωάννης jb, καλύτερες καμερες; Οχι
Καλύτερη οθόνη; Γιατί;
Καλύτερη μπαταρία; γελάει ο κάθε πικραμενος…του αδερφού μου το p9 lite κρατάει 2 μερες με χρήση χωρις παιχνίδια.
Περισσότερα κολπα,τι εννοεις;
Οσο για τον επεξεργαστή, άστο καλύτερα γιατί κλαινε μανουλες….το p9 lite σηκώνει gta san andreas με μηδαμινο lag σε MAX γραφικά ενω το Α5 δεν ετρεχε απροβληματιστα ουτε στα lowest…
Το Χ αστο ακόμα να παίζει μπαλα αλλού, γιατί αλλού είναι και η τιμή του.

Chris

Εγώ είδα σε σναπτσατ φίλου που μέσα στο αεροπλάνο τους λένε ότι απαγορεύεται η χρήση Galaxy s7, οπότε ορθή η ανακοίνωση της Samsung για να καθησιχασει!

Φωτης

Κώστας Ζ @ αυτα ειναι κ γουστα..Τα huawei ειναι εξαιρετικά αλλα το p9 που λες σε αυτη την κατηγορια δεν θα το έπαιρνα..Η οθονη για μενα του Α5 εχει τεραστια διαφορα..Ειναι κ γουστα αυτα οπως σου ειπα..Κ αν κατάλαβες Εγω το ειπα σε σχεση με τα αλλα Samsung..Οχι ρε τους απατεώνες γιατι οταν οπως ειπα στο s6 που ειχε τα διπλάσια χρήματα κολαει μετα απο καιρο το κουμπί εκει ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ..Το A5 όσοι το εχουν γνωστοί μου δεν εχει το παραμικρό προβλημα..Ε απο αυτο Εγω το κρίνω..Τωρα Εγω αν έπαιρνα huawei έρωτας ειναι η σειρα Mate..ΚΟΡΥΦΑΙΑ γενικα!!!!!Α η μπαταρια του Α5 αστο ειναι απο τις καλυτερες της αγοράς μαζι με τα mate κ τα Sony..

enki

Οντως η καλυτερη συσκευη 2016 s7 edge.και απο τις κινεζιες

Gathan

p9 lite sar κοιτα και θα καταλαβεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.