Samsung SDI: Επενδύει 128 εκατ. δολ. για μεγαλύτερη ασφάλεια στις μπαταρίες

Μετά την ανακοίνωση της Samsung για την αιτία της ανάφλεξης των Samsung Galaxy Note 7, ήταν η σειρά της θυγατρικής Samsung SDI, που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή μπαταριών, να ανακοινώσει τα μέτρα τα οποία έχει ήδη λάβει ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοιες περιπτώσεις.

Η Samsung SDI επενδύει επιπλέον 128 εκατομμύρια στην επέκταση των εγκαταστάσεων με σκοπό να ενισχύσει την ασφάλεια των μπαταριών. Η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει ένα χώρο για επείγουσες καταστάσεις στο εργοστάσιο της πόλης Cheonan και μια ειδική ομάδα η οποία θα αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Η ειδική ομάδα περιλαμβάνει 100 άτομα από τρία διαφορετικά τμήματα (Ανάπτυξης, Παραγωγής και Τεχνολογίας, Ποιότητας και Επαλήθευσης).

Τα μέτρα ασφαλείας ξεκινάνε από την διαδικασία της ανάπτυξης, όπου ο σχεδιασμός θα είναι πλέον πιο προσεκτικός ώστε να αποφευχθεί η “συμπίεση” των ηλεκτρολυτών. Στο κομμάτι της παραγωγής θα υπάρχει έλεγχος των μπαταριών με ακτίνες Χ ώστε να εξασφαλιστεί 1 στο εκατομμύριο πιθανότητα αποτυχίας των υλικών. Στο επόμενο στάδιο θα γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος στα προϊόντα, ωστόσο ο αριθμός των δειγμάτων θα γίνει 1000 φορές μεγαλύτερος.

Αυτές οι κινήσεις της Samsung SDI φαίνεται να πείθουν τους άλλους κατασκευαστές, οι οποίοι έχουν αυξήσει τις παραγγελίες τους ξανά στα επίπεδα προ της κρίσης με το Samsung Galaxy Note 7. Τέλος, λογικά τα επόμενα smartphone της Samsung θα χρησιμοποιούν μπαταρίες από την Samsung SDI.

Samsung SDI invests 128 million improve safety battery, Samsung SDI: Επενδύει 128 εκατ. δολ. για μεγαλύτερη ασφάλεια στις μπαταρίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ντ

Mονη της δημιούργησε θέμα εκεί που δεν είχε με τις αποσπώμενες μπαταρίες. Δημιούργησε η ίδια το πρόβλημα και τώρα πληρώνει να το λύσει. Μου θυμίζει τη δεκαετία του 60 πριν πάνε Αμερικανοί και Ρώσοι στο φεγγάρι, που η μια πλευρά έδινε εκατομμύρια σε έρευνες για στυλό που γράφουν με έλλειψη βαρύτητας στο διάστημα , η άλλη δε μπήκε καν στον κόπο γιατί έγραφε με μολύβι.

NikosAr

Βλέπω σε καθημερινή βάση άρθρα από την μαμά Samsung για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να πείσει τον κόσμο να εμπιστευτεί το προϊόν της … νομίζω ότι υπερβάλει … εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θυμόμαστε ποιο κόμμα ήταν πέρυσι …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.