Samsung: 5.7″ smartphone διέρρευσε με MediaTek επεξεργαστή

Για τα smartphones και τα tablets της η Samsung χρησιμοποιεί κυρίως τα δικά της Exynos chipsets ή της Qualcomm. Ωστόσο, φαίνεται πως σύντομα μπορεί να δούμε μια νέα συσκευή με chipset της MediaTek.

Η MediaTek δεν θεωρείται μικρός παίκτης πλέον, μιας και οι επεξεργαστές της έχουν μπει σε αρκετά smartphones, κυρίως Κινέζων κατασκευαστών.

Σύμφωνα με αποτελέσματα benchmark, το Samsung smartphone φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο 2.3GHz. Η οθόνη είναι 5.7 ιντσών Full HD, διαθέτει μνήμη RAM 3GB, ARM Mali-T880 GPU και χωρητικότητα 32GB. Η κάμερα είναι 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα επίσης 12 Megapixel και τρέχει Android 7.0 Nougat.

Η Samsung έχει προγραμματίσει press event για τις 26 Φεβρουαρίου στην MWC 2017. Το Samsung Galaxy S8 δεν θα ανακοινωθεί εκεί, αλλά δεν αποκλείουμε το νέο smartphone με MediaTek.

samsung smartphone mediatek, Samsung: 5.7″ smartphone διέρρευσε με MediaTek επεξεργαστή

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Θα αντιγραψει δηλαδή το ΧΑ Ultra? Μια ζωη αντιγραφες αυτή η Samsung…

NtinosMD

Γιατι ρε @ONE ….εσυ δεν αντεγραψες δλδ ποτε σου στο σχολειο/σχολη;

vaggos

οne@ ναι να κλέψει τις τρελές πωλήσεις τις SONY

alxgiann

Η το παλιό Χ25 ή το Χ27 είναι αυτό το τσίπ… αλλά μάλλον το Χ25 λόγω της Mali 880MP2 που βλέπω. Το Χ20 έιναι το ολοίδιο μόνο που τρέχει στα 2,1 και όχι στα 2,3Ghz

Gvirginia

@alxgiann

Εκτός του ότι αυτά που αναφέρεις είναι 10-πύρηνα ενώ η εικόνα γράφει για 8-πύρηνο, ως SoC αναφέρεται το MT6757 το οποίο είναι το P20 (ουσιαστικά ένα βελτιωμένο P10 στα 16nm).

Έχει κάνει χαζομάρα το ubergizmo, μιας και η πηγή του αναφέρει ότι είναι το P20.

Andreas

μιλαμε αν ειναι με Mediatek θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.παρτε και ενα αυγο να τιγανησετε μετα …με τον χελιο.προφανως και οι Snap ειναι πολυ ανωτεροι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.