Samsung: Θα βάλει ασύρματη φόρτιση στη σειρά Galaxy A;

, Samsung: Θα βάλει ασύρματη φόρτιση στη σειρά Galaxy A;

Η ασύρματη φόρτιση είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των smartphone αφού δίνει μία μεγαλύτερη ελευθερία στους χρήστες, ωστόσο το χαρακτηριστικό υπάρχει στα flagship smartphone των εταιρειών. Η Samsung σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα ενσωματώσει στα mid-range smartphone της σειράς Galaxy A ασύρματη φόρτιση στις αρχές του 2021. Η τεχνολογία αυτή θα περάσει στα mid-range smartphone του Νοτιοκορέατικου κολοσσού σε συνεργασία με εταιρείες όπως οι Hansol Technics, Amotech και η Chemtronics.

Αρχικά, η Hansol Technics θα αναλάβει να εφοδιάσει την Samsung για περίπου ένα με δύο μήνες καθώς η εταιρεία λέγεται ότι είναι ένας από τους καλύτερους προμηθευτές μονάδων ασύρματης φόρτισης. Από εκεί και στο εξής θα αναλάβουν οι Chemtronics και Amotech οι οποίες θα βασιστούν στα σχέδια μαζικής παραγωγής που θα ολοκληρωθούν από την Hansol Technics.

Πως θα επηρεαστεί η τιμή

Η ασύρματη φόρτιση είναι μία ακριβή τεχνολογία και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται μόνο στα flagship smartphone των εταιρειών. Για παράδειγμα οι προμηθευτές που αναφέρθηκαν παραπάνω εφοδίασαν την Samsung με μονάδες για τα Galaxy S20 smartphone.

Η Samsung για αυτόν τον λόγο κάνεις προσπάθειες να μειώσει το κέρδος ανά μονάδα φόρτισης φέτος σε σύγκριση με πέρυσι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα mid-range Galaxy A smartphone θα έχουν πιθανόν ίδια περίπου τιμή με τους προκατόχους.

Τα mid-range smartphone έχουν κορυφαίες πωλήσεις

Η Samsung θέλει να ενσωματώσει την τεχνολογία στα mid-range smartphone εξαιτίας των υψηλών πωλήσεων. Ειδικά, με την εξάπλωση του κορονοϊού, τα mid-range smartphone γνώρισαν μεγάλη άνοδο. Το Galaxy A51 είναι το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως το πρώτο τρίμηνο του 2020 ενώ το ίδιο σημαντικές πωλήσεις φημολογείται ότι θα κάνει το iPhone SE (2020) καθώς και το Pixel 4a που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.