Samsung: Θα φέρει κάτι από ναυαρχίδα σε mid-range

Με στόχο να δώσει ώθηση στις πωλήσεις της, η Samsung λέγεται ότι θα φέρει κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά που συναντάμε σε ναυαρχίδες των 600-700 ευρώ, σε smartphones που ανήκουν στην μεσαία κατηγορία. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα λένε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.

Θα δούμε δηλαδή αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων και NFC chips, για να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο η Samsung να επεκτείνει σε περισσότερα μοντέλα το Samsung Pay.

Η Korea Herald αναφέρει ότι σε πιο οικονομικά μοντέλα θα δούμε την ενσωμάτωση αισθητήρων δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ωστόσο αυτό δεν θα είναι εύκολο. Η Samsung θα πρέπει να προσπαθήσει να μην ανέβει η τιμή στα συγκεκριμένα κινητά, διότι αυτό δεν θα είχε νόημα.

Ωστόσο, να πούμε ότι δεν θα έχουν όλα τα mid-rangers αισθητήρες αποτυπωμάτων και NFC, αλλά συγκεκριμένα μοντέλα μεταξύ των οποίων φανταζόμαστε ότι θα είναι τα δεύτερης γενιάς Samsung Galaxy A5 και Samsung Galaxy A7.

Samsung: Θα φέρει κάτι από ναυαρχίδα σε mid-rangers, Samsung: Θα φέρει κάτι από ναυαρχίδα σε mid-range

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sint

Τι,δηλαδή θα βγάλει κ από αυτές sd ,fm και αποσπωμενη μπαταρια;Να μας λείπει. Καλά, ακομα δεν κατάλαβαν ότι στις μικρομεσαίες πετανε; Το πρόβλημα το έχουν στις ναυαρχίδες που δεν πουλάνε πια τοσο πολυ,γιατί τις έχουν κάνει όλο ελλειψεις.

iphonefun

Μιλαμε με την sd, ραδιο, και αποσπωμενη μπαταρία μας τα έχετε κανει.. κουλούρια. Μολις ακουτε samsung, apple τα ιδια και τα ιδια, Το οτι δεν πουλανε στην Ελλάδα , γιατι εξω πουλανε μια χαρα edge και iphone, ειναι οτι οι τσεπες ειναι άδειες , και οχι η sd και το καπακι το πλαστικό στην μπαταρια να βγαίνει

Tampletakias

Κατά την γνώμη μου πολλούς mid range users δεν τους νοιάζει το NFC αισθητήρας αποτυπωμάτων γιατί πολύ απλά άμα τον ενοιζε θα έδινε 100€ παραπάνω να πάρει κινητό που θα τα είχε με την προοπτική να το κρατήσει πιο πολύ. Άμα δεν βάλει αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά σε mid range low end κινητά δεν θα κάνει κάτι. Πχ δυνατό CPU αρκετή RAM (2-4 GB). Και ξαναλεω προσωπική άποψη οπότε αν διαφωνειτε μην αρχισετε και βριζετε.

Agnostos13

Μαλλον πιο αποδοτικο θα ηταν απλα να μεταφερουν απλα την τιμη των mid-range στις ναυαρχιδες…

DimKoul

Κατα τη γνωμη μου για αυτη τη κατηγορια θα πρεπει να εστιασει στη RAM οχι λιγοτερο απο 2gb ,να αυξησει τις αναλυσεις των οθονων της παρα τον αισθητηρα δακτυλικου αποτυπωματος τουλαχιστον για τωρα..

n. t

Τι iPhone και Samsung. Με τα μισά λεφτά, παίρνεις ουσιαστικά καλύτερες και δυνατότερος συσκευές, Huawei xiaomi meizu. Τώρα όσοι θέλετε να τα σκάτε χοντρά, για να υπάρχει η ψευδαίσθηση ανωτερωτητας, δε σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να τα χώνετε σε όσους έχουν άποψη.

Nio

Λορενα δεν υπάρχουν rangers κινητά. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Mid range.
Φιλικά πάντα.

λευτερης

Nio @ rangers… ηταν μονο ο chuck norris απο την γνωστη σειρά και μετα απο αυτον τους αποσυρανε εννοείται

panossd

Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί βάζουν στο ίδιο σακί iPhone και Samsung..Μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικά πράγματα καθότι είναι διαφορετικό το λειτουργικό, το οποιο αποτελεί κατα τη γνώμη μου, βασικότερο κομμάτι ενός τηλεφώνου σε σχέση με τα specs του..

Nio

Λευτέρη εγώ πρόλαβα και τους power rangers.!!!
Τους έβλεπα φανατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.