Διαρροή πληροφοριών για τα Samsung Galaxy A52 και A72
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Πρόσφατες διαρροές δείχνουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy A52 και Α72, τα οποία θα συμπληρώσουν την οικογένεια των mid range smartphones της εταιρείας.
Παρασκευή, 07/11/2014 · Λορένα Σιούτη
Τέλη του προηγούμενου μήνα η Samsung παρουσίασε νέα σειρά smartphones με τα Samsung Galaxy A3 και Samsung Galaxy A5 που ακολούθησαν το Samsung Galaxy Alpha στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν premium υλικά κατασκευής. H νέα σειρά προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Ace, Galaxy Pocket, Galaxy Mega αλλά ως φαίνεται η Samsung δεν σταματά εδώ.
Από το 2009 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Galaxy, η Samsung έχει λανσάρει πάνω από 100 διαφορετικά μοντέλα και έγινε η εταιρεία με τα περισσότερα Android smartphones. Σύμφωνα με το SamMobile ο τεχνολογικός γίγαντας ετοιμάζει νέα σειρά η οποία λογικά θα έχει πάλι Android συσκευές. Αν και δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες, λέγεται ότι η σειρά θα έχει ένα μόνο γράμμα για ονομασία όπως έγινε με τα Galaxy A και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σύντομα.
Από προηγούμενες πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η Samsung δουλεύει πάνω στη νέα ναυαρχίδα της που λογικά θα ονομάζεται Samsung Galaxy S6 και θα ανακοινωθεί αρχές του 2015 και έχει την κωδική ονομασία Project Zero που προφανώς δείχνει ότι η Samsung είναι έτοιμη για αλλαγές.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Πρόσφατες διαρροές δείχνουν τα επερχόμενα Samsung Galaxy A52 και Α72, τα οποία θα συμπληρώσουν την οικογένεια των mid range smartphones της εταιρείας.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
OnePlus και Hasselblad ξεκινούν μία μακροχρόνια συνεργασία για να αναπτύξουν μαζί την επόμενη γενιά κορυφαίων καμερών smartphone όπως τα νέα OnePlus 9 series.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η επίσημη ημερομηνία του Oppo Find X3 είναι η 11η Μαρτίου, αλλά ένα βίντεο στο YouTube κάνει τα αποκαλυπτήρια από σήμερα.
Δευτέρα, 08/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Το νέο smartphone θα έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 870 με 5G και στην αγορά της Κίνας αναμένεται να κοστίζει κάπου στα 310 δολάρια Αμερικής.
Εγω ειμαι υπερευχαριστημενο με το s3 μου, αλλα η αληθεια να λεγεται οτι η sammy το χει χασει λιγο. Ολοι πανε για λιγοτερα μοντελα εκτος απο την sammy.
Αμήν και πότε!
Συμφωνώ και εγώ με τον Tom.Και το δικό μου το S3 LTE είναι πολύ καλό. Αλλά καλό θα ήταν κάποια στιγμή η Samsung να περιορίσει λίγο το πλήθος των κινητών.Είδα πρόσφατα κυκλοφόρησε και νέα έκδοση του S3….
Χαχαχαχα, η νέα σειρά smartphone της έλειπε. αυτό που θα έπρεπε να κάνει κατά την γνώμη μου είναι να φτιάχνει τα προϊόντα της με καλύτερης ηπιότητας υλικά, τα οποία να έχουν αντοχή σε εξωγενής παράγοντες όπως π.χ. το κλίμα! και να επικεντρωθεί στο πως θα γίνει μια αξιόπιστη και σοβαρή εταιρία! και όχι απλά να παράγει “έξυπνες συσκευές” που στην ουσία δεν είναι τίποτα παραπάνω από προγραμματισμένα ολοκληρωμένα κυκλώματα !!!!