Samsung: Ετοιμάζει all-screen compact smartphone κάτω των 5″;

samsung compact all-screen, Samsung: Ετοιμάζει all-screen compact smartphone κάτω των 5″;

Η τάση είναι οι μεγάλες οθόνες, οι ίντσες των οποίων αυξάνονται όσο περνά ο καιρός, αλλά το θετικό είναι ότι τα bezels έχουν γίνει εξαιρετικά μικρά χάρη στο all-screen design που ακολουθούν οι κατασκευαστές.

Από τους πρώτους της αγοράς που έφεραν το all-screen design ήταν η Samsung με τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+ το κάθε ένα με οθόνη 5.8 και 6.2 ιντσών αντίστοιχα.

samsung compact all-screen, Samsung: Ετοιμάζει all-screen compact smartphone κάτω των 5″;

Ωστόσο, από την άλλη πλευρά υπάρχουν και εκείνοι που μπορεί να θέλουν τόσο μεγάλες συσκευές και οι πληροφορίες θέλουν τη Samsung να εργάζεται πάνω στην δημιουργία ενός full-screen compact smartphone, το οποίο θα έχει Infinity Display κάτω από 5 ίντσες.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον (αρκετά αξιόπιστο) Ice Universe, ο οποίος δεν αναφέρει για το ποια συσκευή πρόκειται, αλλά αποκλείει να πρόκειται για τα Galaxy A5 (2018) και Galaxy A7 (2018), καθώς θα ενσωματώνουν οθόνες 5.5 και 5.7 ιντσών Infinity Display.

Υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν ότι ίσως να πρόκειται για το Samsung Galaxy S9 mini. Εμείς κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, αλλά πως σας φαίνεται η ιδέα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Ε θα ναι μαλλον κανενα A3 …

Κώστας Ζ.

Μακάρι, γιατί μόνο η Sony βγάζει παντοδυναμα μικρά! Μακάρι να βγαζαν κάτι στις 4, 5 ίντσες, με μέγεθος περίπου σαν του iPhone SE.

VasiliS7edge

H Samsung έφερε τις μεγάλες οθόνες και τώρα φέρνει τις “μικρές”. Ενα 4,7 σε μέγεθος μικρότερο του Α3 θα ήταν τρέλα. Θα το έπαιρνα απο την πρώτη μέρα. Αλλά αυτή η συσκευή σίγουρα θα έχει μικρή μπαταρία, οπότε θα πρέπει να έχει Chip στα 10nm.

@Dinos

Γιούπι!!!!!

Παν παν

Αν και δεν μου αρέσουν καθόλου οι μικρές οθόνες, θεωρώ ότι είναι καλο που θα αυξηθούν οι επιλογές. Κι αν είναι έτσι, κακά τα μαντάτα για τη Sony . Στην κατηγορία αυτή παίζει μόνη της και τώρα θα έχει θέμα.

Georgerapp

Κώστας Ζ παντοδύναμα μικρά η samsung;ποια ειναι αυτα;
Το z1c z3c z5c xc xz1c;
Sony ειναι αυτα.
Αν παει και η sammy σε μικρό και δυνατό θα το χαρώ πολύ.
Εκει στα μικρά δεν υπάρχει ανταγωνισμός,οχι οτι τα sony δεν ειναι σουπερ αλλα μια samsung στην αγορά αυτή οχι απλα είναι ευπρόσδεκτη αλλα θα τρέξουν και σάλια και παιζει και να αλλαξοπιστησω.

χρηστος

Αν και δεν ειμαι φαν των μικρων οθονων, πιστευω οτι πολλοι εκει εξω θα εκτιμησουν ενα δυνατο κινητο με μικρη αλλα full screen οθονη. Και δεν εννοω την γκουμουτσα τυπου iphone 8 κτλ αλλα μικρη οθονη με ελαχιστα bezels, τον τελευταιο επεξεργαστη, μια καμερα ανταξια ναυαρχιδων της Samsung και ικανοποιητικη μπαταρια για το μεγεθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.