H Samsung έχει δείξει ότι το Tizen ήρθε για να μείνει και θα το προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Εχθές είδαμε ότι το πρώτο της smartphone με λειτουργικό σύστημα Tizen, το Samsung Z1 ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις και ότι τα apps του Tizen Store, διπλασιάστηκαν από τον Ιανουάριο. Tο Reuters αναφέρει σε δημοσίευμά […]
H Samsung έχει δείξει ότι το Tizen ήρθε για να μείνει και θα το προωθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Εχθές είδαμε ότι το πρώτο της smartphone με λειτουργικό σύστημα Tizen, το Samsung Z1 ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο σε πωλήσεις και ότι τα apps του Tizen Store, διπλασιάστηκαν από τον Ιανουάριο.
Tο Reuters αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει περισσότερα Tizen smartphones φέτος. Τα smartphones αυτά θα κυμαίνονται σε διαφορετική γκάμα τιμών.
Οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά περιμένουμε ότι θα δούμε και συσκευές στην λογική του Samsung Z1 με low end χαρακτηριστικά και τιμή κάτω από 100 δολάρια.
Πολλοί θεωρούν ότι το Tizen δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει τους αντιπάλους του, όπως για παράδειγμα Android και iOS, αλλά η Samsung πιστεύει ότι το δικό της OS έχει θέση ανάμεσα στην κυριαρχία των δυο και θα συνεχίσει να επιμένει σε αυτό. Εμείς περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει.
Η Samsung φέρνει την υπηρεσία Premium+ στην Ελλάδα για Galaxy Z, Galaxy S26 και τηλεοράσεις άνω των 98 ιντσών, με fast track υποστήριξη και προτεραιότητα στο service.
Η Samsung επιταχύνει την τεχνολογία silicon photonics και στοχεύει σε πλήρη ενσωμάτωση με AI chips έως το 2028, με νέο roadmap που φτάνει μέχρι AI XPU συστήματα το 2029.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου