Samsung: Το One UI 5 έρχεται και στο Galaxy A52s 5G

Samsung One UI 5, Samsung: Το One UI 5 έρχεται και στο Galaxy A52s 5G

H Samsung προσθέτει το One UI 5 σταδιακά σε όλες τις συσκευές της, με το Galaxy A52s 5G να αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην εν λόγω λίστα.

Η ενημέρωση αναμένεται πρώτα να φτάσει στα smartphone της Νότιας Κορέας, αλλά πιθανότατα δεν θα αργήσει πολύ πριν ακολουθήσει μια παγκόσμια κυκλοφορία. Η συσκευή κυκλοφόρησε με Android 11 και One UI 3.1 πριν λάβει μια ενημέρωση για το One UI 4 και στην συνέχεια το Android 12. Έρχεται επίσης με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022. Εκτός των άλλων έχουμε και το Android 13 και όλα τα υπέροχα πράγματα που συνοδεύουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων εικονιδίων με θέμα το Material You, των ρυθμίσεων γλώσσας ανά εφαρμογή και πολλά άλλα.

Αυτή είναι η δεύτερη σημαντική ενημέρωση της συσκευής και θα πρέπει να λάβουμε άλλες δύο, τουλάχιστον μέχρι το Android 15, εάν η Samsung τηρήσει τις υποσχέσεις της για ενημέρωση. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ ή σε άλλη αγορά εκτός Κορέας, θα πρέπει να περιμένετε μερικές εβδομάδες μέχρι να φτάσει και σε εσάς.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Ήρθε!

Teodork

Έχει ξεκινήσει….ήδη η ενημέρωση

Σπύρος

Έχει έρθει από προχθές Ελλάδα!🥳

Χρήστος Μπαρλιάς

Το a52s που έχω μόλις πείρε την αναβάθμιση σε one UI 5 και Android 13

Καλημέρα, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Μιχαήλ

Είναι η ίδια ενημέρωση που δε διαβάζει τις κάρτες sim? Με την επανεκκίνηση, το κινητό τα έπαιξε

Άγγελος

Συγνώμη αλλά μεταδίδετε λάθος πληροφορίες. Το a52s αναμένεται να πάρει ως τελευταία android έκδοση το android 15.

Κώστας Βλαχάκης

Από το κείμενο “θα πρέπει να λάβουμε άλλες δύο, τουλάχιστον μέχρι το Android 15, εάν η Samsung τηρήσει τις υποσχέσεις της για ενημέρωση.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.