Apple: Με OLED panel από την Samsung τα μελλοντικά iPhone;

Είναι οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι στην αγορά των smartphones, αλλά παράλληλα Samung και Apple συνεργάζονται σε διάφορους τομείς. Εδώ και καιρό ακούγονται οι φήμες ότι η Apple θα αφήσει τις LCD οθόνες, τις οποίες χρησιμοποιεί πολλά χρόνια, για να βάλει στα μελλοντικά iPhone OLED οθόνες, και οι υποθέσεις έλεγαν ότι είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με την Samsung.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα, η Samsung θα ξεκινήσει να αποστέλλει OLED panels στην Apple, από το 2018.

Οι αναφορές επικαλούνται στέλεχος της Samsung Display, ο οποίος φέρεται να είπε ότι τα μελλοντικά iPhone θα χρησιμοποιούν Samsung-made OLED panels. “Η Samsung Display ανανέωσε πρόσφατα τις συνομιλίες με την Apple, προκειμένου να της προμηθεύει μικρές OLED οθόνες για τα επόμενα iPhone που θα κυκλοφορήσουν σε λίγα χρόνια, και θεωρώ ότι αυτό θα γίνει περίπου το 2018″.

Η Samung Display βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους Κινέζους κατασκευαστές, αλλά το να κερδίσει την Apple είναι μεγάλο στοίχημα καθώς οι συγκεκριμένοι κατασκευαστές δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το brand image της Apple. “If Samsung starts to ship OLEDs for new Apple iPhones, then this will be huge”, είπε ο ίδιος.

“Samsung Display-manufactured OLED displays have so far been used in all Galaxy flagship smartphones… But demand for handsets will remain weak as time goes by because the handset industry will be reshaped further… Samsung Display needs to have a long-term contract with new and trustworthy major customers for OLED displays”.

iphone oled samsung display, Apple: Με OLED panel από την Samsung τα μελλοντικά iPhone;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Όχι έλεος… Μην δίνεις και οθόνες στην apple. Τρως το κεφαλάκι σου μόνη σου samsung…

Νικος

Oled ο,τι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην αγορα οθονων, καιρος ηταν να το βαλει και η apple

Γιάννης

Με τις ξεπλυμένες οθόνες IPS δεν γίνεται δουλειά , καλά τα υπερκέρδη εις βάρος των πιστών ακολούθων αλλά πρέπει να βάλει και καμία οθόνη της προκοπής και η Apple και ας κοστίζει και κάτι παραπάνω.

giannis

Γι αυτους που μαλωνουν για το ποια ειναι καλυτερη. Οταν η apple απευθυνεται στην samsung για κατι τοσο κομβικο οπως ο επεξεργαστης και η οθονη για ενα μελλοντικο μοντελο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην δινει και στοιχεια απο τα specs του μοντελου. Αυτο σε απλα ελληνικα σημαινει οτι αν οι OLED και ο φερ ειπειν Α10 προοριζονται για το Iphone 7 τοτε η samsung ειναι,μετα την apple, ο δευτερος καλυτερος γνωστης του πως θα ειναι το iphone 7. Ακομα και το πενταμηνο με εξαμηνο κενο απο τη κυκλοφορια του εκαστοτε iphone μεχρι το αντιπαλο galaxy ειναι πιθανον προσυνενοημενα.
Απλα και στους 2 συνφερει η καλλιεργεια κλιματος αντιπαλοτητας στα fanboys που κανουν ενα ειδος direct sales marketing σε καθε καφετερια στην υφηλιο. Μονο που σε σντιθεση με το αληθινο direct marketing τα fanboys δεν βγαζουν φραγκο

forneverarrow

Λες να το ζήσουμε και αυτό; Αν η Apple δεν αυξήσει τα ppi της πανάρχαιας retina θα πέσει πολύ γέλιο με τις OLED… Πέρα από αυτό, αν γίνει όντως η συμφωνία, μας βλέπω να μην ξαναπλησιαζουμε flagship στο μέλλον, μιας και θα μιλάμε για τετραψήφια και πάνω στο κόστος. Σιγά να μην αφήσει η Samsung την ευκαιρία να βγάλει λεφτά από τις οθόνες…

rose

Δεν νομιζω να ισχυει η ειδηση παντως μιας και η παροχη οled θα γινει το 2018 συμφωνα με την πηγη αλλα κανενας σας δεν διαβασε το άρθρο.
Οσο για τον γιαννη πρέπει να εχει πειξει στο meizu και το xiaomi .

Γιάννης

@rose
Αποφάσισα να μην περιμένω μέχρι το 2018 να βάλει οθόνη QHD AMOLED , 16 mp camera και 3 GB RAM η Apple και αγόρασα το GALAXY S6 από φέτος.

Darth

@Γιάννης ουτε με τσοντοχροματα της amoded κάτι γίνεται…. ενδιάμεση λύση χρειάζεται

Αλέξανδρος Γ.

Και κορυφαίο άσχετο!
ΤΙ ΆΚΟΥΣΑ ΣΉΜΕΡΑ που ήμουν στον κωτσόβολο??
Λέει η πολήτρια στον πελάτη ” σας προτείνω αυτό το samsung”
Λέει ο πελάτης[άσχετος] “είναι καλή μάρκα;
Απαντά η πολήτρια :” είναι πολύ καλή… η 2η καλύτερη…δεν είναι βέβαια σαν την 1η που είναι η Apple”
ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ! Και οι πολήτριες isheeps??

Darth

@Αλέξανδρος Γ. πρόσεξε τι είπε……… οχι κινητό… αλλά μάρκα… και ναι το brand apple είναι ποιο ακριβό (βλέπε μετοχές)….

Τάσος

@Αλέξανδρος Γ. Εγώ πήγα στη vodafone να δω το μότο γ 2015 από κοντά εε την ρωτάω ποια έκδοση έχετε και μου λέει ή κοπελα τη 3g Σταματήστε τη γη να κατεβω

prankster100

@Darth υποστηριχτης της apple με χιλια και ασε τα εγω την εχω θαψει και τα λοιπα ημαρτον επεσες και εσυ στο τρυπακι που δεν χωνευεις τα fanboys

Konstantinos

Λοιπόν σκεφτομουν αυτό που η μια αγοράζει τεχνολογία τις άλλης. Όλο και περισσότερες κινεζικες συσκευές, βάζουν πχ καμερα sensors από Sony. Όμως δε φτάνει, πρέπει το hardware να το υποστηρίζεις με software και στην apple το software είναι που κοστίζει. Και το κάνει καλά. Ακόμα την αντιπαθώ στην μετά -jobs εποχή.
Κάποτε χάραζε δρόμους, τώρα κατακτά την πεπατημένη

Darth

@prankster100 ουτε καν διαβασε ξανα τι ειπα?

επειδή δνε υποστηρίζω την άθλια samsung ειμαι υποστηρικτής της εξίσου άθλιας apple? βγείτε από το τρυπακη σας.. υπάρχει και αληθινός κόσμος εξω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.