Samsung: Πήρε το top 3 με τις καλύτερες πωλήσεις smartphones

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ερευνών Strategy Analytics, στο top 3 με τα Android smartphones που έκαναν τις καλύτερες πωλήσεις για το πρώτο μισό του 2016, βρίσκονται κινητά τα οποία έχουν την υπογραφή της Samsung.

Πρόκειται για τα Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy J2 και Samsung Galaxy S7, τα οποία ξεπέρασαν τις επιδόσεις κάθε άλλου Android smartphone, όσον αφορά στις πωλήσεις του πρώτου εξαμήνου.

Η Strategy Analytics αναφέρει ότι η Samsung κατάφερε να αποστείλει 13.3 εκατ. Samsung Galaxy S7 edge μέσα στο πρώτο εξάμηνο, παρά το γεγονός ότι η διαθεσιμότητα ξεκίνησε Μάρτιο, άρα είχε στη διάθεσή της λιγότερο από 4 μήνες. Ο αριθμός αυτός ήταν αρκετός για να του δώσει την πρώτη θέση στη λίστα των smartphones με τις καλύτερες πωλήσεις και μερίδιο 2.3% στο σύνολο των παγκόσμιων αποστολών Android smartphones.

Στην δεύτερη θέση είναι το Samsung Galaxy J2 με τον εκτιμώμενο αριθμό πωλήσεων στα 13 εκατομμύρια και το Samsung Galaxy S7 πήρε την τρίτη θέση με 11.8 εκατομμύρια αποστολές και 2% μερίδιο.

Να σημειωθεί ότι οι φετινές ναυαρχίδες Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι τα πάνε καλά στις πωλήσεις, αυτά ήταν ο λόγος που τα οικονομικά αποτελέσματα της Samsung για το δεύτερο τρίμηνο ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα. Είναι όμως η πρώτη φορά που τονίζεται η μεγάλη επιτυχία του Samsung Galaxy J2, ένα οικονομικό smartphone, που αρχικά κυκλοφόρησε στην Ινδία και επεκτάθηκε σε άλλες αγορές.

Τέλος, η Strategy Analytics κάνει αναφορά και στην μάχη Android vs iOS, αναφέροντας ότι οι αποστολές Android smartphones από τα 522.2 εκατ. που ήταν το πρώτο μισό του 2015, ανέβηκαν στα 577.3 εκατ. το 2016 (10% βελτίωση). Αντιθέτως, οι αποστολές iOS συσκευών έπεσαν κατά 16% από 108.7 εκατ. στα 91.6 το πρώτο εξάμηνο του 2016.

samsung top selling smartphones, Samsung: Πήρε το top 3 με τις καλύτερες πωλήσεις smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Gia.prin peripou ena mina agorasa to a5 6 kai mou lagkare para poli exi 19 imeres pou to pira piso gia na to ftiaksoun kai mou ipan oti to estiilan sto ergostasio gia na doun ti exi..mou ipan episis oti an den mpori na ftiaxti oti tha mou dosoun ena neo a5 6….ego skeutome na piaso to note7 kai den 3ero to an tha mporouse na ftiaxti tha mporousa na agoraso to note 7 kai na doso €400(to noto7 einai €700 kati)

mixtri

Once Samsung, never Samsung again.

VasiliS7edge

Once Samsung always Samsung my friend. Δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Τώρα αν έχεις αγοράσει καμία συσκευή S5 και πριν να το δικαιολογησω. Τώρα για τον φίλο με το Α5 που λέει έχω 3 συναδέλφους με το Α5 2016 και όλοι μου λένε ότι ρολαρει απίστευτα.

giannogeorge

@spyros ένας φίλος που πήρε το νέο Α5 2016, έχει πάθει πλάκα. Δεν ξέρω μήπως έτυχες σε ελαττωματικό μοντέλο. Αυτό κι αν είναι ατυχία.

@papaki

Ποτέ να μην γίνετε αγορά smartphone με επιδότηση γιατί τις περισσότερες φορές είναι ελαττωματικά. Να αποφεύγετε και τις δόσεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί.

Anakin

Λογικοτατο το βρίσκω

ster

ειμαι κατοχος του note 2 και ακομα ψαχνω αξιο αντικαταστατη χωρις να δωσω 600ευρω.
πιστευω πως η σειρα note ειναι οτι πιο αξιολογο εχει βγαλει η εταιρια .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.