Samsung, 3 Μαίου event στο Λονδίνο μας φέρνει το Galaxy S III;

Μετά από μήνες φημών και προβλέψεων η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το επόμενο Unpacked Event στο Λονδίνο και μας προκαλεί να γνωρίσουμε “το επόμενο Galaxy”. Στην πρόσκληση δεν αναφέρεται κάτι άλλο όμως όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνονται μέχρι σήμερα κάνουν λόγο ότι μέσα από το event θα προκύψει το Samsung Galaxy S III.

Τι πιστεύετε ότι θα παρουσιάσει η Samsung; Tο Galaxy S III; και αν ναι τι τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει;

, Samsung, 3 Μαίου event στο Λονδίνο μας φέρνει το Galaxy S III;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
πετρος

ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!

MEDS

Καλημέρα!
Αινιγματικό το “…the next galaxy”… Θα μπορούσε να λέει “come to meet the galaxy III”

michalis_mclaren

Εάν καταφέρουν να κάνουν την οθόνη του ακόμα καλύτερη από του galaxy note τότε παραδίνομαι. Η samsung έχει ξεφυγγγγ…

fred

μαλλον το sgsiii θα ανακοινωσει.ωραια…!

ανωνυμοσ

Για φανταστείτε να είναι ο αντικαταστάτης του Galaxy Y xD

Γιώργος

“Μετά από μήνες φημών και προβλέψεων η Samsung ανακοίνωσε επίσημα το επόμενο Unpacked Event στο Λονδίνο και μας προκαλεί να γνωρίσουμε «το νέο Galaxy»”

«Το επόμενο galaxy» όχι «το νέο galaxy»..

Genti

Είναι ενδιαφέρον ότι ο η ανακοίνωση είναι κάτω από τον ‘Samsung Mobile Unpacked’. Κάτω από αυτό το όνομα παρουσιάστηκε και το Galaxy Nexus και μετά και τα Galaxy S en Galaxy S II.
Άρα…

Γεωργιος Ε.

Μου φαινεται ζηλεψαν το marketing της apple και αντι να το πουν siii θα το πουν next galaxy

Ante_Geia

S3 θα το πούνε !!!

Πάνος

Κάτι δεν μου αρέσει… όταν ήταν να παρουσιαστεί το s2 είχαν βάλει ειδικό site με αντίστροφη μέτρηση και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανέβαζαν κάποια βιντεάκια μέχρι την παρουσίαση….
Τώρα τίποτα? μόνο μια πρόσκληση?!!
Έχει γούστο να εννοούν κανα Galaxy..Tab!

Tsabino

κοιτωντας την εικονα για την ανακοινωση του galaxy s 3.. παρατηρησα κατι..
υπαρχουν 2 μπλε σταγονες και 1 λευκη [η οποια ειναι μοναδικη και διαφορετικη απο τις αλλες 😉 ].. και η λευκη ειναι σαν να μην εχει επαφη με το δαπεδο.. οπως συμπεριφερεται το νερο σε αδιαβροχες επιφανειες..

γ αυτο λοιπον πιστευω οτι θα ειναι αδιαβροχο..αλλωστε η τεχνολογια υπαρχει..

SpirosK

μήπως θα το πούνε Samsung Galaxy Next λέω εγώ 😛 πάντως ανυπομονούμε για το S3

andreas kor

Mακαρι να ειναι το galaxy s3!!! Ελπιζω η samsung να μην μας απογοητευσει…

thunderc8

Ο λόγος που μπορεί να μην το πουν galaxy s3 είναι ίδιος λόγος με την apple που δεν είπε ipad3, γιατί δεν υπάρχει ακόμα η τεχνολογία σε προσιτή τιμή ώστε να πεις κάτι s3 η ipad3 γιατί ι διαφορά με τους προκάτοχους τους s2 και ipad2 είναι μικρή.
Γιαυτό ακολουθούν αυτή την τακτική μάρκετινγκ για να μην απογοητευτείς και πεις ” σιγά το s3/ipad3 ίδιο με το 2 είναι μας κοροϊδεύουν θα μείνω με το 2″ ενώ με το νέο galaxy/ipad δεν κολλάς τόσο σε αυτό το θέμα κολλάς όσο κολλάς και με την διαφορά nexus vs s2 και το αγοράζεις σαν ένα απλό upgrade χωρίς πολλές κριτικές για την εταιρεία που δεν έβγαλε το αναμενόμενο σούπερ μοντέλο.

Tony Cool

Δε νομιζω οτι υπαρχει αμφιβολια οτι θα παρουσιαστει το νεο galaxy,ομως για εσας που το περιμενετε πως και πως ελπιζω να μην απογοητευτειτε αν δειτε ενα sgs2 με καποιες μικροβελτιωσεις(cpu,ιντσες/αναλυση οθονης).Και ειναι απολυτα λογικο αν το καλοσκεφτειτε οταν ακομα και σημερα ενα χρονο+ μετα απο την κυκλοφορια του ειναι αναμεσα στα 2-3 καλυτερα τηλεφωνα (και πιθανοτατα το πιο πληρες) και πουλαει σαν τρελο.Οποτε δεν εχει τον παραμικρο λογο η samsung να παρουσιασει κατι πραγματικα απιστευτο και καινοτομο αφου μονο και μονο ο χαρακτηρισμος ‘το νεο galaxy’ ειναι αρκετο για να το κρατησει πρωτο σε πωλησεις σε σχεση με τα 4πυρηνα flagships των ανταγωνιστων.

Npapanikolaou

θελω να δω τη ναυαρχηδα της samsung οπως και να την λενε
3, 4, 14 δεν με νοιαζει.
να εχει ισχυρη μπαταρια
“και το τονιζω ποιοτητα υ-λη-κων”
ολα τ’ αλλα σηγουρα θα τα εχει.
κι οσο για το σχεδιο της προσκλησης
συμφωνο με τον Tsabino… και συμπληρωνω οτι οι αλλες σταγονες εχουν ενα ιδιετερο φυνιρισμα
πχ οπως εχουν αλλες συσκευες της SAMY π.χ. σαν το μεταλλικο καπακι του omnia w…

θελω και πιστευω να εχει μεταλλικο σωμα το NEXT GALAXY.

Tony Cool

Npapanikolaou μακαρι να πεσω εξω αλλα σε βλεπω να τρως γερη ξενερα! 😉

Ante_Geia_!!!

Ο Tony Cool εχει δει το σχεδιο και δεν μας Λεει …. ΠΟΥ το ξερεις οτι θα φαει ξενερα ??? … Τελος πάντων … Το Galaxy S3 Θα ειναι το καλητερο οπως και το S και το S2 … Ante_Geia τωρα!!!!

Tony Cool

Ρε συ Ante_Geia_!!! γιατι σκαλωσες;Το παληκαρι ειπε οτι θα ηθελε πολυ να δει καλυτερη ποιοτητα υλικων και μεταλλικο σωμα στο galaxy,και εγω του ειπα ‘μακαρι να πεσω εξω’ που σημαινει 3 πραγματα,1ον οτι απλα κανω υποθεσεις οπως ολοι μας,2ον οτι αντικειμενικα ειναι χλωμο να δουμε μεταλλο στο galaxy,αφου δεν το συνηθιζει η samsung(εσυ δηλαδη βαζεις το χερι σου στη φωτια οτι θα εχει;) και 3ον οτι και εγω πολυ θα γουσταρα να δω καλυτερη ποιοτητα υλικων.Μη τρελενεσαι,εγω καιρο τωρα λεω οτι το s3 θα ειναι το κορυφαιο τηλεφωνο,ασχετα απο τα υλικα του.

Ante_Geia_!!!

Ρε φίλε μην τσιμπας τόσο πολύ … Και εγώ μαζί σου ειμαι … Κουλαρε λιγο … !!! 🙂

argyris

axxaxa!!! ρε το galaxy σας εβαλε φωτια πριν ακομα βγει!!! καθηστε να βγει και μετα καντε συγκρισεις με ολα τα τηλεφωνα μαζι για να βγει ενα ωραιο αποτελεσμα! μεχρι της 4 μαιου εχει να πεσει κραξιμο-“γλειψιμο” μπολικο! για αυτο αραξτε και απολαυστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.