Samsung Unpacked: Αυτές οι συσκευές Galaxy θα παρουσιαστούν

Samsung Unpacked, Samsung Unpacked: Αυτές οι συσκευές Galaxy θα παρουσιαστούν

Η εκδήλωση Samsung Unpacked του επόμενου μήνα αναμένεται να κάνει επίσημες συσκευές όπως τα Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6 Classic, Galaxy Buds 3, Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9 Ultra. Αυτό μπορούμε να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα χάρη στον leaker Evan Blass, ο οποίος μοιράστηκε προωθητικές εικόνες αυτών των συσκευών.

Μια προωθητική εικόνα δείχνει το Galaxy Z Flip 5 με τη νέα του, μεγάλη εξωτερική οθόνη δίπλα στο tablet Galaxy Tab S9 Ultra 14,6 ιντσών, το Galaxy Watch 6 και το Galaxy Buds 3.

Μια δεύτερη προωθητική εικόνα δείχνει τη νέα εξωτερική οθόνη και τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν εύκολα να τοποθετήσουν τη συσκευή σε μια τσέπη. Πλέον το Flip θα μπορεί να εμφανίζει εφαρμογές Google βελτιστοποιημένες για τη μεγαλύτερη οθόνη, συμπεριλαμβανομένων πιθανώς των Χαρτών Google, YouTube και Messages.

Τα δύο επερχόμενα foldable, Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5, πρωταγωνιστούν  σε μια ακόμα εικόνα, σε μια προσφορά μαζί με το S Pen. Το τελευταίο χρησιμοποιήθηκε για να γράψει ένα χειρόγραφο μήνυμα στο Fold 5 που γράφει ” Ξεδιπλώστε τον κόσμο σας.”

Το premium Galaxy Watch 6 Classic έχει ένα δικό του promo ενώ το Galaxy Watch 6 είναι ο πρωταγωνιστής των δύο τελευταίων εικόνων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.