Samsung: Πότε θα γίνει η αναβάθμιση των Galaxy σε Android Marshmallow

Ελάχιστοι είναι οι κατασκευαστές που έχουν ξεκινήσει να αναβαθμίζουν τις συσκευές τους σε Android 6.0 Marshmallow, και η Samsung δεν είναι ανάμεσά τους. Σήμερα διέρρευσε ένας “οδικός χάρτης”, ο οποίος δείχνει ποια Galaxy θα αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση του OS και πότε.

Ο “χάρτης” είναι χωρισμένος σε δυο κομμάτια, στην πρώτη φάση, η οποία θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, βρίσκονται τα Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge+. Τον Ιανουάριο του 2016 θα ακολουθήσουν Samsung Galaxy S6 και SamsunG Galaxy S6 Edge ενώ τον Φεβρουάριο του 2016 θα αναβαθμιστούν Samsung Galaxy Note 4 και Samsung Galaxy Note Edge. Samsung Galaxy S5 και Samsung Galaxy Alpha, αναμένουν ακόμη την έγκριση.
Να πούμε ότι πρόκειται για πληροφορίες που διέρρευσαν και όχι επίσημες της Samsung, οπότε μπορεί να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή.

Samsung: Πότε θα γίνει η αναβάθμιση των Galaxy σε Android Marshmallow, Samsung: Πότε θα γίνει η αναβάθμιση των Galaxy σε Android Marshmallow

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostasmpl

Φεβρουαριο το Νοτε 4……………ελεος δλδ με τους κλασικους υπολογισμους ως συνηθως αρχες Απριλιου θα το παρουμε εμεις……

Samwise

Το note 3 πουθενά το αφήνουμε στη lollipop 5.0 για να μη πέσουν η πωλήσεις σε nοte 4 και 5.

Chaos

Για τα tablet έχουν αναφέρει κάτι?

ΓιώργοςMclaren

εχω note 4 και μονο του δεν βλεπω το note 3 στην λιστα με κανει τοσο νευριασμενο…δηλαδη θα εχουμε και εμεις την ιδια μεταχειρηση του χρόνου? εδω το g2 θα αναβαθμιστει και η samsung το χαβα της. και το note 3 εχει μεινει τωρα με μια προβληματικη 5.0. λυπαμαι τους κατοχους του και λυπαμαι και εμενα για του χρονου.

forneverarrow

Εντάξει… Η κλασική καραμέλα των Android flagship και μη. Πριν λίγο καιρό μας έλεγε με πάλι δήθεν ανεπίσημες διαρροές ότι το S5 θα πάρει το update μαζί με το S6 και τώρα περιμένει έγκριση και ημερομηνία N/A… Θα το πάρουμε τελικά κατά το καλοκαίρι και θα είναι τόσο προβληματικό που θα είμαστε αναγκασμένοι να αγοράσουμε το S6 που θα κοστίζει τότε στα 500€ για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Βαρέθηκα πραγματικά.

anwnymous

@ΓιώργοςMclaren
Ναι απ’ότι φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία αναβάθμιση για το 4.
Όπως το note 2 δεν είδε lollipop, το 3 δεν θα δει Μ, έτσι και το 4 δεν θα δει την επόμενη.

Δυστυχώς αυτή είναι η πολιτική στο χώρο του android, το κακό είναι ότι την ακολουθούν όλοι, καμία συσκευή του 13΄πλην nexus 5 δεν θα αναβαθμιστεί, για το g2 που λες είναι απλά φήμες, αν γίνει τελικά θα είναι μεγάλη θετική έκπληξη.

Mpidis

Οκ πουλαω το alpha μου.

Darth

@kostasmpl βασιακα κανε το απριλιο καθος προτες δυο τρις εκδώσεις θα ειναι πιτα στα bugs (κλασσικη samsung)

Nikos

Apple υποστήριξη + αναβάθμιση 4+ συσκευές ολες ταυτόχρονα και μικρο Update αμέσως οταν υπάρχουν προβληματα

Darth

@Nikos ναι αλλά τρως στην μάπα περιορισμένες συσκευές με ανύπαρκτη αυτονομία (τιμή δεν αναφέρω καν)
και μιλάει άτομο που η δουλειά του έχει σχέση αποκλειστικά με apple γιατί κει ειναι τα λεφτα (πρόβατο δεν είμαι πάντως βλέπω το + και το – της καθε συσκευής και εταιρείας )

parsec

Η SAMSUNG μετα απο το νοτε 2 και 3 που αγορασα με χανει απο πελατη.Θεωρω το νοτε 5 λαθος λογω μη αποσπωμενης μπαταριας για τηλεφωνο που ιδρυσε τετοια κατηγορια, οπως επισης απαραδεκτο το οτι το νοτε 3 μενει χωρις αναβαθμιση.Να μην αναφερω και το οτι το lollipop δεν ειναι οπως θα επρεπε (ασπρο background χωρις δυνατοτητα αλλαγης απο τα λιγα μειον).DOWNGRADE πως κανουμε?
LG G4 PRO μολις βγει .

anonymous

Ενώ η lg πρότυπο αναβαθμίσεων είναι.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οποιος θέλει επισημη μακροχρόνια υποστήριξη πάει ή σε nexus ή αλλάζει λεοτουργικο.

polioan

Διαβαζω καποιους να παραπονιουνται. Δεκτο γιατι πραγματικα εχετε δικιο, ως κατοχος του Note 4 Edge. Καποια στιγμη και εγω δεν θα παιρνω αναβαθμισεις, αλλα κανεναν μας μετα απο 2 χρονια περιπου δεν μας εμποδιζει να βαλουμε custom rom που ξερετε ποια ειναι τα συν και τα πλην. Πριν απο το Νοτε ειχα το S3 και το ειχα μεχρι αρχες καλοκαιριου με Custom rom και ημουν ευχαριστημενος.

anwnymous

@polioan
Καταρχας, ως κάτοχος του note edge να ξέρεις ότι με την τρέχουσα πολιτική τους δεν θα πάψεις κάποια στιγμή να παίρνεις updates αλλά ετοιμάζεσαι για το τελευταίο.
Αν σου φαίνεται φυσιολογικό για 1 έτους συσκευή, πάω πάσο.

Δεύτερον θα περάσεις σε note, μη stock based rom???
Χίλιες φορές να μείνω σε παλιά έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.