Samsung “Veyron”: Πήρε πιστοποίηση και στην Κίνα

Από ότι φαίνεται, η Samsung είναι κοντά στην κυκλοφορία μιας νέας Android συσκευής, η οποία θα φέρει τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό από το παρελθόν και θα τον ταιριάξει με τα high-end χαρακτηριστικά του σήμερα.

Η συσκευή αυτή, με αριθμό μοντέλου SM-W2017 και κωδική ονομασία «Veyron», πιστοποιήθηκε από την Κινέζικη TENAA, με το ίδιο να έχει γίνει τον προηγούμενο μήνα από την FCC στις ΗΠΑ.

Το Samsung «Veyron» θα έχει Super AMOLED οθόνη 4.2 ιντσών, με ανάλυση 1080×1920. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Snapdragon 820, με τετραπύρηνη CPU στα 2.15 GHz, GPU την Adreno 530, 4 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικό χώρο, με δυνατότητα επέκτασης. Η πίσω κάμερα θα έχει 12 megapixel, με την μπροστά να είναι στα 5 megapixel. Επιπλέον θα έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και 2300 mAh μπαταρία. Θα έρχεται με Android 6.0.1.

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει το Samsung «Veyron» στις 3 Νοεμβρίου, οπότε και θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την τιμή και την διαθεσιμότητα ανά τον κόσμο.

Samsung Veyron SM-W2017 certified TENNA FCC USA, Samsung “Veyron”: Πήρε πιστοποίηση και στην Κίνα

Samsung Veyron SM-W2017 certified TENNA FCC USA, Samsung “Veyron”: Πήρε πιστοποίηση και στην Κίνα

Samsung Veyron SM-W2017 certified TENNA FCC USA, Samsung “Veyron”: Πήρε πιστοποίηση και στην Κίνα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Δύσχρηστο και άχρηστο! Αν έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά θα πάει ΆΠΑΤΟ.

Giannisp

Polu wreo ! Min treleneste … kai min xexnate oti ola auta pou paizoun simera apo tilefwna xekinisan !!!

Giorgos

Επειδή δεν θα το πάρεις εσύ φίλε Κωστα δεν σημαίνει ότι θα πάει “απατο”. Δεν νομίζω πως ή γνώμη ενός ή 1000 αρκεί για να πεις αν θα πάει απατο ένα προϊόν. Ούτε εγώ θα το αγοραζα αλλά δεν σημαίνει κάτι. Έχει πολλούς που διαφωνούν.
-Γιώργος OnePlus3.

ΛΝ

Κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον σε στυλ για όποιον θέλει κάτι παρόμοιο και ρετρό.

Ζουρα

Λίγα τα 2300mAh για ένα κινητό με Snapdragon 820.

forneverarrow

Εγώ πάλι εντυπωσιάστηκα… αν όμως το δώσει στα 700€ μακριά…

VasiliS7Edge

Και όμως υπάρχει μεγάλο κοινό που έχει βαρεθεί τα bar phones. Αυτό είναι το προπυργιο για τα αναδυπλουμενα.

ChrisGR

αν το βγαλει και σε καλη τιμη (140 με 200 το πολυ) θα ειναι μια χαρα

Despina Piraeus

Α ειναι ωραιο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy S23 Samsung

Samsung Galaxy S23 FE: Πήρε πιστοποίηση μπαταρίας ενόψει παρουσίασης

Η κυκλοφορία του Samsung Galaxy S23 FE πλησιάζει, με την πιο πρόσφατη απόδειξη να είναι μια λίστα πιστοποίησης μπαταρίας.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5: Με πιστοποίηση IP58

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης των Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες γίνονται γνωστές.

Smartphones Samsung

Samsung Galaxy Unpacked 2023: Τον Ιούλιο στη Σεούλ

Το 27ο Unpacked θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο COEX του Samseong-dong, παρουσιάζοντας τεχνολογίες και εμπειρίες που θα συναρπάσουν το κοινό παγκοσμίως.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Fold 5/ Flip 5: Επίσημα έρχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

H Samsung έστειλε ένα δελτίο Τύπου στα μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας ότι το Galaxy Unpacked θα φιλοξενηθεί στη Σεούλ στο COEX.