Samsung vs Apple λέγοντας “It Doesn’t Take a Genious” [videos]

Μετά την την επίσημη ανακοίνωση του iPhone 6, iPhone 6 Plus και του Apple Watch από την Apple, σειρά έχουν οι αντίπαλοι οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το big event και ειδικά όταν μιλάμε για τη Samsung. Μετά τα post στο Twitter από HTC, Samsung και Sony, σειρά παίρνουν τα βιντεάκια.

Στη νέα καμπάνια της με τίτλο “It Doesn’t Take a Genious” διαφημίζει το επίσης πρόσφατα ανακοινωμένο Samsung Galaxy Note 4.

Στο πρώτο κοροϊδεύει το προβληματικό live stream της Apple κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης λέγοντας “You’re in technology and you can’t handle this?”

Στη συνέχεια δείχνει τους δυο genious να ενθουσιάζονται για τη μεγαλύτερη οθόνη αλλά μετά αντιλαμβάνονται ότι κάτι τέτοιο υπάρχει ήδη σε κινητά όπως το Samsung Galaxy Note 4

Τα υπόλοιπα επικεντρώνονται στο Multi Wimdows, S Pen, διάρκεια μπαταρίας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το Apple Watch.

samsung vs apple, Samsung vs Apple λέγοντας “It Doesn’t Take a Genious” [videos]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lp

Όποιος ανακατεύται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες…;-)

kellogs

Αχαχα θεικο αντικατοπτριζει την πραγματικότητα κάτι που τα isheeps ακομα δεν καταλαβαν και συνεχιζουν να δέχονται οτι τους δεινει η apple(που στην ουσια απλα τα κλέβει απο τις αλλες ετερειες) εμεινει αιωνες πισω η apple

kellogs

*δίνει και έμεινε σορρυ για το διπλο

vasilis

να τους υπενθυμίσουμε ότι το note4 κυκλοφόρησε πριν 2 εβδομάδες και το iPhone plus πριν 3 μέρες

Άρα τα σχεδίασαν τα κινητά την ίδια περίοδο….

vasilis

Επίσης όταν η apple παρουσιάζει ένα γεγονός το δείχνουν οι πάντες

Όχι όπως οι άλλες εταιρίες σε μια έκθεση παρουσιάζουν τα κινητά τους

X

Όπως γίνεται πάντα οι άλλοι κυνηγάνε την Apple ενώ εκείνη κυνηγάει μόνο τον εαυτό της !!!

Charis

Ναι vasilis οπωσδήποτε! Ειδικα με αυτό το ρατσισμο που δείχνει η Apple στους κατόχους διαφορετικων λογισμικων με το να μην μπορει κανενας αλλος να δει τα event της! και να θελα πλεον να αγορασω iPhone δεν θα το κανω γιατι νομίζουν οτι ανακάλυψαν την πυριτιδα

dimitris

Θα πω οτι η apple απο τη στιγμή που πέθανε ο Steve Jobs δεν προχώρησε με νεες ιδεες αλλα με ιδεες αλλων κατασκευαστων

Theo

@vasilis Φιλε βγαλε τις παρωπιδες και δες κατι που δεν εχει το δαγκωμενο μηλο επανω. Το οτι ασχολουνται οι παντες με την apple ειναι γτ το κανει η ιδια. Η ιδια λεει στα ΜΜΕ να αναφερθουν στο event της. Τωρα γτ η σαμσουνγκ ειναι απο επανω σας ενας θεος ξερει. Επιπλεον παραδεξου κι εσυ οπως και οι πιστοι της apple οτι εδω και 2 χρονια απλα ακολουθει. Προσπαθω να ειμαι οσο αντικειμενικος γινεται αλλα καποιοι το βιολι σας. Ναι η apple αλλαξε τον κοσμο στα κινητα ομως εχει μεινει στασιμη σε αντιθεση με τους αντιπαλους που την εφτασαν και την ξεπερασαν. Αν θες να το δεις καλως διαφορετικα μονο κακο κανετε στον εαυτο σας με το να φανατιζεστε. Εδω και 2 μερες μεγκα, σταρ και αντ1 προσπαθουν να μας ενημερωσουν γιατι? Για το iphone 6? Αν ειναι δυνατον..πριν μια εβδομαδα παρουσιαστηκαν τερατα τεχνολογιας και δεν αναφερθηκαν καν..γτ? Γιατι πολλοι απλα το μαρκετινγκ της apple λειτουργει καταπληκτικα και μπραβο της. Ευχομαι να πεσουν οι πωλησεις της για να αλλαξει τακτικη οπως την επαθε και η αντιπαλος σαμσουνγκ. Να μας αρεσει μια εταιρια αλλα να βλεπουμε και τα αρνητικα δεν ειναι κακο.

Zach

Η σαμσουνγκ είναι τεράστια εταιρία και τα παει αρκετά καλά στα τηλέφωνα ΑΛΛΑ το να ασχολείται ή ίδια η εταιρία με το τι κάνει η απλ βγάζει έναν άπειρο κομπλεξισμό. Παιδιά απλά παρτε το χαμπάρι η απλ θα είναι στο επίκεντρο για αρκετό καιρό ακόμη και όλοι θα ασχολούντε μαζί της. Θα γούσταρα την σαμσουνγκ να έδειχνε ανωτερότητα γιατί πραγματικά έχει βγάλει καποιες πολυ καλές προτάσεις τον τελευταίο καιρό τις οποίες δεν μπορεί να τις κάνει τρεντ λόγω λάθος μάρκετινγκ χειριμό..

Chris

Πάντως όταν βασιζεις την διαφημιστική σου καμπάνια σε ένα προιόν άλλης εταιρίας απλά θεωρείσαι αποτυχημένος και απελπισμένος. Κυνηγάνε τι ? Είναι δεδομένο πως θα βουλιάξουν οι πωλήσεις των νεων της συσκευών λόγω των αντίστοιχων της apple και η ίδια το έχει εδώ και μήνες πάρει χαμπάρι απλά τώρα πετάει λάσπη μπάς και μπορέσει να μαζέψει την χασούρα.

Conx

Απλως παρτε όποιο κινητό σας ικανοποιεί ρε παιδιά…. Τι μαλωνετε για το τι έκανε η apple ή για το τι δεν έκανε η samsung…δεν έχει νόημα. Αξιόλογες προτάσεις είναι και οι δυο. Το note 4 από ττην μια πλευρα ειναι η καλύτερη ισως πρόταση σε Android και αντίστοιχα η apple παρουσίασε το καλύτερο iphone. Το αν θα επιλέξεις apple η samsung πρέπει να σκέφτεσαι απλά τι σε βολευει παραπάνω στην καθημερινότητα σου και σε ευχαριστει εσένα τον ίδιο. Θα μπορουσα να σας πω ολα τα + και – της καθε εταιρίας αλλά νομίζω τα ξέρετε ήδη οποτε μην τρωγεστε.

Dimitris

Συγχαρητήρια android funs!!!εχετε ενα υπέρ εξελιγμένο κινητο,σούπερ!!!
Αλλα την επόμενη φορα ομως που θα σκάσετε 400 για κινητο,κοιτάξετε. Που σταματάει η υποστήριξη της!!
Κάτοχος sony xperia sp,ενός έτους κινητού και δν δινει kit kat!!
Μπραβο πολλα!!

MafiaGR

Δεν θεωρείσαι ούτε αποτυχημένος ούτε απελπισμένος. Επιτρέπεται να το κάνουν στην Αμερική αυτό και το κάνουν σχεδόν όλες οι εταιρίες. Και η Apple το έχει κάνει για τη Samsung, η Microsoft για τη Google κλπ.
Πάντως το οτι έχει καταφέρει η Apple να ασχολείται όλος ο κόσμος με το κινητό που βγάζει, είναι μαγκιά της καθαρά. Με όποιο τρόπο κι αν το έχει καταφέρει. Αλλά απ’τη στιγμή που δεν καινοτομεί πλέον και απλά ακολουθεί, και με τις τιμές που έχει, βλέπω να πηγαίνει άπατη σε 2-3 χρόνια. Γιατί μπαίνουν και οι Κινέζοι δυνατά στο παιχνίδι.

Χρηστος

Εντάξει με το μαρκετινγκ της apple τα περίμενα αυτά. Έχω ρίξει πολύ γελιο με τους ifan που βρίσκουν ενα σορο δικαιολογίες για να δικαιολογίσουν πως το 1.000 ρικο που ζητάει αξίζει. Επίσης μπορείτε να πάρετε μια ferari στα ίδια χρήματα που κοστίζει και ας ειναι 1400 κυβικά με 75 άλογα. Εξάλλου δεν έχει σημασία τα ίδια δερμάτινα θα φοράει μεσα . Προβατίλαααα

nikos

Ο/Η Theo λέει: καλησπερα και απο εμενα χρονια τωρα στα αντροιντ και τον τελευταιο χρονο λιγο XDAακιας και custom romakias σε κανα δυο συσκευες εχω να πω πως το ποστ του Theo απλα τα λεει ΟΛΑ μα ΟΛΑ.Το μηλο αλλαξε τον κοσμο στα κιν και μπραβο της αυτο δεν μπορει να το αλλαξει κανεις αλλα εδω και περιπου δυο χρονια σκαλωσε εκει που ηταν πριν 4 χρονια και μετα εκει που σε καθε παρουσιαση του μηλου τα αντροιντ εσκυβαν το κεφαλι τους γιατι ηξεραν οτι το αντροιντ os ειναι πολυ κατω ακομα ακομα πλεον πηραν το δικαιωμα (και καλα εκαναν) να κανουν κοντρα και να τα σκανε πλεον στα σπεκτς στο μηλο και αυτο το ξερει καλα η apple εν ετη 2014 βγαζεις μια συσκευη που κανει 700 ευρω και λες τι οτι ειμαι καλυτερος απο εσενα οταν την ιδια ωρα με 350 περιπου περνεις ενα αντροιντ η ενα wp και απλα πεταει και μην μου πειτε οτι τα wp δεν ειναι καλο os γιατι απλα δεν θα ξερετε τι λετε ναι και εγω αγαπαω το ρομποτακι αλλα ειμαι και αντικειμενικος ανθρωπος και τα δυο ακομα os της αγορας ειναι πολυ καλα οποτε λοιπον ειναι ακομα στιν αγορα λογο πολυ… Συνέχεια »

Χρήστος

@Conx συμφωνώ απόλυτα!
+το οτι το μονο που κανει η samsung με τέτοιου είδους σποτακια ειναι μονο να ξεφτιλιζει την ιδια την εταιρία..κατινια και παλι κατινια! Επισης μας έχουν φάει οι apple haters με το ρολόι! Αν ειναι δυνατόν , ειδα άρθρο σε τέτοιου είδους μπλογκ που καταδικαζε το ρολόι της apple επειδη λεει.. Ειναι τετράγωνο και δεν πουλάει πια και οτι ειναι συμβατό μονο με iPhone! To gear 2 με τι ειναι συμβατό?? μονο με samsung νομίζω..

vasilis

Παιδία ακούω συνεχεία ότι δεν βγάζει κάτι καινοτόμο??

Δλδ τι δεν βγάζει που το βγάζουν οι άλλες εταιρίες?? Και μην ακούσω τώρα βγάζουν κινητά

με 10 πυρήνες 20ram kai 40ari φακό… Εγώ για ένα διάστημα έφυγα από την apple και αγόρασα S4

Μου άρεσε η κάμερα σε συνδυασμό πάντα με την οθόνη φυσικά… Από εκεί και πέρα το ότι μπορούσα να βάλω

τον καιρό στην κυρία οθόνη δεν το λες ότι είναι καινοτομο…Ούτε ότι το κινητό μου κολαγε…Εκτός και αν πρέπει να αλλάξω την rom που ούτε το

ξέρω και δεν δίνω τόσα λεφτά για να αλλάζω rom. Επίσης το ότι έχει τόσα πολλά μενού πιστεύω ότι σε κουράζει πάρα ότι σου κάνει την ζωή ποιο εύκολη

Στο iPhone ναι με χαλαγε πλέον η οθόνη και τώρα με την 4,7 θα με καλύπτει απόλυτα… Το μενού είναι γρήγορο και απλό

Και μην ακούσω περί specs γιατί άμα δεις βιντεακια συγκρίνουν το 5s με το S5 που έχουν διάφορα περίπου έναν χρόνο

Και το αποτέλεσμα το iPhone να ρίχνει στο S5 άρα δεν μετράμε τι φοραει αλλά πως λειτουργούν.

Όσο για την κάμερα άμα έχει καλό φακό τότε και τα 8 είναι μια χαρά πάντα αντικειμενικά

ΜΑΝΩΛΗΣ79

2κινητα ολο κι ολο βγαζει η aple. Ειναι αναγκασμενη να βγαζει οτι καλυτερο μπορει. Ολο το μπατζετ στο τμημα mobile το χρεισιμοποιει για 1, 2 κινητα το χρονο. Σε αντιθεση που αλλη εταιρει βγαζει καμια 10αρια τουλαχιστον. Η Samsung βγαζει το καλυτερο και το μετριο και το κακο.
Ειναι δυνατον μια εταιρεια καινοτομιας σαν την Αple με απεριοριστο χρημα, χρονο και καταξιομενους τεχνικους να βγαζει τετοιο προιον βασισμενη μονο στο παναξιο λογισμικο της και το μαρκετινγκ. Πως ειναι δυνατον να ειμαι κομπλεξικος οταν δεν μου αρεσει ενα κινητο με μετρια τεχνικα χαρακτηριστικα και κομματια απο αλλους κατασκευαστες και υπερογκη τιμη??? Η Ericsson και η Νοkia ηταν καποτε υπερδυναμεις στα κινητα, αλλα τωρα δεν υπαρχουν. Το ιδιο μπορει να συμβει για ολες τις εταιρεις.

Τέλης Μπατακης

Πολύ αστεία βιντεάκια , μπράβο στην Samsung.

vasilis

Κινητό βγάζουν όχι pc για να παίζεις pro σε full ανάλυση

Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλα αυτά που βάζουν επεξεργαστές μνήμες και κλπ είναι διότι δεν μπορεί αλλιώς να σηκώσει το λειτουργικό τους??

Που στην τελική τώρα μετρητής παλμών πιεσόμετρα βαρόμετρα και όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου!!!

Εξέλιξη είναι να σου βγάλουν μπαταριά που θα αντέχει 2 μέρες σε full χρήση πχ

steve86

@nikos στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι τα wp είναι παρά πολύ καλό os με μεγάλο μειονέκτημα το market place. Πες που Γιατί πρέπει να πάρεις ένα κινητό κοιτάζοντας μόνο τα σπεκτς του?? Όταν πέρυσι το iPhone 5s με διπύρηνο cpu στο 1,2 και με 1 gb ram μπορούσε να κοντράρει της ναβαρχιδες του android πες μου τι να τα κάνω τα specs?? Και αφού λες ότι έχει μείνει στάσιμη εδώ και 4 χρόνια και απλά ακολουθεί ότι κάνουν οι άλλοι θα μου πει λίγο Ποια εταιρία παρουσίασε πέρυσι το touch id και όλοι σχεδόν έτρεχαν για να το βάλουν?? Και κάτι ακόμα φίλε μου με 350 θα πάρεις ένα android το οποίο θα είναι η ναυαρχίδα του περασμένου χρόνου με Καλά specs αλλά δεν θα ανταπεξέλθει τόσο καλά για πολύ καιρό με τις τελευταίες αναβαθμίσεις… Αν τις πάρει… Και μετά από λίγο καιρό θα έχεις χάσει και αρκετά μεγάλη αξία στην τιμή του! Από την άλλη ένα iPhone θα το βρεις και με 550 ευρώ στο skroutz Γιατί προφανώς και τα 350 που λες είναι τιμή skroutz και ξέρεις ότι το iPhone θα κρατήσει σταθερή την αξία του και δεν θα έχει μέγα πτώση τιμής.

ioannis

Βρε ο ίδιος έμπορος που σου πουλάει το ios , ο ίδιος σου πουλάει και το android , ο ίδιος σου πουλάει και το windows…… Και συ νομίζεις ότι κάτι κανείς κορόιδο έλληνα……ο Αμερικανός κάνει κουμάντο….κοιμησμενη δημοκρατία……

nikos

Ρε σεις σταματήστε να μας λέτε τα specs δεν χρειάζονται!Το ξέρουμε ότι η apple έχει καταφέρει να δουλεύει το iphone τέλεια και με τα μισά specs και μαγκιά της!ΑΛΛΑ!Η τεχνολογία προχωράει και η apple πρέπει να ακολουθήσει!Δεν είναι δικαιολογία!Και άλλα λογισμικά δουλεύουν με 512mb ram αλλά στα high-end βάζουν τετραπύρηνους με 2gb ram!Όσο για τα mpxls κανείς δεν ζήτησε 40 που έχει το lumia 1020 αλλά 13 τουλάχιστον επιβάλλονται!Ώστε να φαίνεται καθαρά η φώτο όταν ζουμάρεις αρκετά!Κατα τα άλλα μια χαρά είναι ο φακός του iphone 5s και φαντάζομαι και του 6

stef

Lg g2 βγάζει άνετα 1 μέρα με full χρήση (έχω δει μέχρι και 7 μισή ώρες λειτουργίας οθόνης πριν κλείσει) και 2 μέρες με νορμάλ χρήση. Με λίγη χρήση μου έχει κρατήσει 3 μέρες! Να η εξέλιξη σε περσινό κινητό φίλε μου! Όσοι το αμφισβητήσουν έχω και καταγραφές από gsam battery monitor.

dimmis

Γτ κάνεις δεν μιλάει για το τεράστιο SAR ??
Ας μην ξεχνάμε ότι αρχικά είναι τηλέφωνο, ένας βασικός λόγος για να μείνεις μακριά από το iphone

giwrgos

Τι κραζεται μερικοί την samsung άδικο έχει; Αλλά μερικοί ακόμα θεωρούν ότι καλύτερα να έχεις κάρο παρά αυτοκίνητο….

Ιωάννης jb

Τραγικά βιντεάκια.. δε το πιστέυω αυτό που κάνει η samsung!!
ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Πανος

@Stef

Πρωην κάτοχος iPhone 3gs kai 4.μπουχτησα με το iPhone και πήγα σε LG g2.

Το κινητό έχει κίτρινη οθόνη στην μια του άκρη, η μπαταρία δεν μου βγάζει καν μια μέρα.. Κάπου στις 6 το απόγευμα έχει πεθάνει.

Κακά τα ψέμματα, από υποστήριξη το Android έχει μόνο στο nexus. Τι να τα κάνω τα specs όταν το LG g2 έχει 2 γιγα ραπ και μου ανοίγει με 700mb ελεύθερα.

Σκέφτομαι σοβαρά για iPhone 6 plus. Αυτά από κάποιον που είχε και τα 2 λογισμικά

Jimis

Όλοι εσείς που λέτε για τα specs…η Apple βγάζει κάτι τόσο προσεγμένο το οποίο δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί. Με επεξεργαστές χαμηλά χρονισμένους καθώς και κατασκευή σε όσο το δυνατόν μικρότερ nn φέρνει οικονομία στην μπαταρία καθώς και καλύτερη απόδοση. Η Ram που χρησιμοποιεί το iOS και γενικά σε καθημερινή βάση ο χρήστης κάποιας iOS συσκευής δεν ξεπερνάει το 1 Gb και αυτό γιατί κάνει πολύ καλή διαχείρηση ενέργειας. Ο φίλος @nikos μπορεί να μου πει γιατί μια συσκευή η οποία δουλεύει ΑΨΟΓΑ με 1 GB να πρέπει να τροφοδοτεί 2 και 3 και 4 μόνο και μόνο γιατί προχοράει η τεχνολογία? Ξέρεις ότι η μνήμη RAM η οποία μένει ανενεργή “καίει¨περισσότερο σε σχέση με την ενεργή? Επίσης για τα mp….ένα απλό παράδειγμα γιατί πραγματικά όποιος συγκρίνει mp εγώ τον θεωρώ απλά ανίδεο περί φωτογραφίας. Sony Ericsson W995 —> 8 Mp κάμερα. iPhone 4 —-> 5 Mp κάμερα Είχα και τα 2 κινητά και μάντεψε ποιο από τα 2 έβγαζε καλύτερες φωτογραφίες…πάρε οποιοδήποτε κινητό θες…ακόμα και το lumia 1020 και σύγκρινε φωτογραφία με κανονική κάμερα με ίδια ή χαμηλότερα Mp…η διαφορά είναι η μέρα με την νύχτα. Όταν ο φακός είναι καλός και έχει σωστά φίλτρα και καλό άνοιγμα…τότε τα… Συνέχεια »

giannis13

-καινοτομια ειναι να χωρεσεις 5.2″ σε 13.8cmX7cm πλαισιο(lg)
-καινοτομια ειναι τα πισω πληκτρα σε ενα κινητο και να εχεις το κινητο καθαρο γυρω γυρω , ποσες φορες δεν πατατε καταλαθος τα κουμπια γυρω γυρω ; επισης εχιε και double tap για να μην χρειαζεσαι καν τα πισω πληκτρα συνεχεια(lg)
-καινοτομια ειναι το πενακι και οι λειτουργιες του(samsung)
-καινοτομια ειναι το να εχεις πολυπλοκο λειτουργικο , να βαζεις και να κανεις ο,τι θελεις , να μην εχει περιορισμους και να μην κολλαει πουθενα , sense 6 tis htc
-καινοτομια ειναι το να εχεις ενα κινητο αδιαβροχο και να μην φοβασαι μην σου πεσει το ποτηρι στο γραφειο ή να το παρεις μαζι σου στην παραλια (sony)
πρεπει να υπαρχουν κι αλλα που ξεχναω …

και οι περισσοτερες ναυαρχιδες εχουν υποστηριξη για αρκετο καιρο , αφηστε ta lg l3 ή samsung dame i ace ξερω γω , αυτα εχουν 120Ε αρχικη !!!

yg αυτο για τους ιους και το ios το ελεγαν τοτε που ειχα παρει macbook , to 2004 οταν οι περισσοτεροι δεν ηξεραν καν τι ειναι η απλ και το ios

kelloggs

@jimis τι έγραψες ρε φιλαρα τα έσπασε αυτο που εγραψες ρεσπεκτ απο μενα. Να σε ρωτησω κατι 2014 και ακομα οχι multitasking?(οκ δεν θελετε το καταλάβαμε) η ραμ η ανενεργη καιει περισσότερο (πρωτον υπαρχει ανενεργη ραμ? Εγώ ξερω για ελευθερη δεύτερον αφου δεν ειναι στην “πρίζα” ανενεργη οπως λες τοτε πως καιει. Καποιος εκαψε κατι δεν εξηγειται διαφορετικα. Δλδ θα σου αρεσε στα windows να εισαι στον browser να χαζευεις να κανεις δουλεια, η ακομα και να διαβάζεις και να μην μπορεις να ακουσεις μουσικη συνηθως μεσω youtube. Θα σου αρεσε να κλινεις πρωτα browser και μετα να ακους youtube? Η να δεις εστω. Δλδ σε ΕΝΟΧΛΕΙ τοσο πολυ να βλεπεις βιντεακι να ακους μουσικη η οτι αλλο θες χωρις να χρειαστει να ΚΛΕΙΣΕΙΣ κατι? Μάντεψε ολοες οι ετερειες κοροϊδεύουν την apple γιατι εν ετη 2014 δεν εχει το απλό multitasking που ηρθε πριν τρια χρονια απο την σαμσουνγκ. Αυτα γινονται με το κατάλληλο λογισμικό (οχι το ιος δεν ξερει τι ειναι αυτο για αυτο και ειναι απλο) και με ραμ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΡΑΜ…. Α και πριν το ξεχασω για να σε παραδεχτω στειλε μου σε παρακαλω επειδη δεν το γνωρίζω ενα λινκ που να λεει σχετικά με αυτο που ειπες… Συνέχεια »

X

Που είπαμε οτι δουλεύουν αυτα τα παιδια ;;;; Ααααα στην samsung μαλιστα μαλιστα ετσι εξηγούνται πολλά :)))))))))))))))))))))

Nio

Μην μιλάτε για κατινιες και ξεφτίλες οι αιφανς…. Σας παρακαλώ έλεος. Δεν είναι κατινια ο ίδιος ο Steve Jobs να δηλώνει ότι no one is going to buy a big phone και μετά την περίφημη διαφήμιση με τον αντίχειρα να μεγαλώνει την οθόνη? Ποιο μεγάλη ξεφτίλα δεν υπάρχει. Δεν διαφωνώ καλά έκανε αλλά την κατινιστικη διαφήμιση τι την ήθελες ρε απλ? Ε δεν είναι αξια του λόγου της. Μπούμερανγκ της γύρισε
Πάνος έχω πεθάνει από τα γέλια. Το βράδυ ακούω μουσική το πρωί ακούω μουσική ένα δυωρο μέχρι να φτάσω Χαλκίδα. Γυρνάω άλλο ένα τρίωρο μουσική. Τώρα έχω 40% μπαταρία. Για δοκίμασε το όχι με αιφον αλλά με αλλο κινητό.
Το αιρολοι είναι αποτυχία. Ίδια κακογουστιά με το σαμσουνγκ. LG και Motorola αξίζουν μόνο. Α το λουράκι της απλ μου άρεσε. Το αλυσιδωτο. Έρωτας.!

Georgos

@Jimis
Αν έδινα 800-1000 ευρώ για κινητό θα ήθελα το ελάχιστο 4GB RAM , 16 mp camera , 4k οθόνη και ελάχιστα bezels και μικρό πάχος με μεγάλη μπαταρία άνω των 3000 mah , ΟΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Τώρα αν εσύ είσαι θύμα και σου πασάρουν τεχνολογία 2012 και χειροκροτείς αντί να βρίζεις εγώ τι να πω? ΥΓ. Όχι ένας αισθητήρας Sony 8 mp (που έχει το iphone) ποτέ δεν θα είναι το ίδιο με έναν 16 mp πάλι της Sony.

stef

Φίλε μου Πάνο από που το πήρες το g2 αν επιτρέπεται? Γιατί ούτε εγώ ούτε κανένας φίλος μου δεν έχει παρατηρήσει αυτά που λες. Επιπλέον η ελεύθερη ραμ στο android είσαι άχρηστη ραμ. Συγκρίνεις τα μήλα με τα αυγά εν ολίγοις.. τελείως διαφορετικά αυτά που συμβαίνουν under the hood. Το ένα έχει multitasking το άλλο όχι.

gianis

STEF + 1 κ η μπαταρια απαιχτη στο g2 το βεβαιο

Greg

Πολύ πιπιλατε το multitasking, ποιος σώφρων θα το χρησιμοποιήσει για δουλειά σε κινητό, για αυτό υπάρχουν οι υπολογιστές.
Αυτό έκανε η Samsung για να τσιμπάνε τα ψάρια… Στις καφετέριες κάντε κανένα καμάκι και αφήστε τα specs και τις παπαριες με τα λειτουργικά, άλλωστε και το android δεν είναι της samsung όταν κάνει λειτουργικό τότε συζητήστε.
Με όλα τα κινητά κάνεις τις ίδιες δουλειές με διάφορους τρόπους και όποιος θεωρεί ότι τον βολεύει επιλέγει. Ξεκολλήστε.

o.k.man

Φίλε @Greg υπάρχουν πολλοί που χρησιμοποιούν για δουλειά και το κινητό τους, πόσο μάλιστα όταν είναι 5 ιντσών και βάλε. Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιείται και σε tablets, οπότε αμοιβαίες και αμφότερες οι δυνατότητες του ίδιου λειτουργικού συστήματος, πόσο μάλλον για multitasking σε tablets και smartphones ! Πολλές φορές ήταν απαραίτητο και το multitasking στο κινητό που είχα.
Ναι σωστά το android δεν ανήκει στην Samsung, όπως και τα windows δεν ανήκουν σε καμία εταιρία Hardware κατασκευής υπολογιστών, και όμως πάνω από το 90% των υπολογιστών (deskops, laptops) παγκοσμίως, έχουν windows !
Όπως επίσης η apple πέρα από την κατασκευή του δικού της λειτουργικού συστήματος και καθόλου δεν κατασκευάζει σε θέματα hardware ΤΙΠΟΤΑ δικό της! Aπλά τα παραγγέλνει τα “κομμάτια” hardware σε διαφορετικά εργοστάσια, σε διάφορες χώρες της Ασίας και κάνει την ενοποίηση σε ένα ενιαίο hardware του iphone και μάλλον και του ipad στην Κίνα και μετά τα πηγαίνουν στην apple και από εκεί σε όλο τον κόσμο.
Αυτά που κάνει η apple, άνετα τα κάνει και η ελληνική εταιρία “πλαίσιο” και εμφανίζει τα δικά της κινητά, tablets, laptops, desktops μάρκαςTurbo-x καθώς και άλλες συσκευές !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.