H Samsung και η China Telecom ανακοίνωσαν επίσημα το νέο clamshell smartphone Samsung W2018, με Android, δυο οθόνες αφής και τον πιο φωτεινό φακό από κάθε κινητό. Η ανακοίνωση έγινε εν όψει του εορτασμού των 10 χρόνων της σειράς W και των 25 χρόνων της Samsung στην αγορά της Κίνας.
Το Samsung W2018 διαθέτει δυο οθόνες 4.2 ιντσών AMOLED ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω κάρτας microSD. Μέσα έχει μπει και η ψηφιακή βοηθός Bixby, για την οποία η Samsung ανακοίνωσε ότι πλέον μιλά και Κινέζικα.
Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί κάμερα 12 Megapixel με 1.4μm pixels και τον πιο φωτεινό φακό που έχουμε δει σε smartphone με διάφραγμα φακού f/1.5, ενώ διαθέτει και OIS. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9. Το κινητό μπορεί να κάνει εγγραφή 4K video στα 30 fps με την κύρια κάμερα.
Το Samsung W2018 ενσωματώνει μπαταρία 2300mAh που φορτίζει μέσω θύρας USB-C, dual hybrid SIM slot με υποστήριξη dual standby, τρέχει Android Nougat 7.1.1. και δεν συμπεριλαμβάνει τις υπηρεσίες της Google, όπως και πολλά άλλα μοντέλα που προορίζονται αποκλειστικά για την Κίνα.
Τέλος, το νέο clamshell της Samsung κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα, θα διατεθούν και limited edition κομμάτια σε χρυσό και ασημί. Η βασική έκδοση έχει τιμή πάνω από 2000 ευρώ.
Τραγική τιμή
@Axel τρομερό διάφραγμα ωστόσο….
Δεν νομίζω οτι τους νοιάζει να πουλήσει εκατομμύρια το μοντέλο αυτό,έχουν flagships για τη δουλειά αυτή!
Αντε και στο galaxy προσεχώς η τιμουλα
Μονοπώλιο είναι αφού κανένας δεν έβγαλε κατι παρόμοιο οπότε μόνη της διαμορφώνει την τιμή….!
Ισχύει που διάβασα οτι το f/1.5 μεταβάλεται μέχρι το f/2.4???
Αν το κάνει αυτό… <3
Πάντως έτσι κι αλλιώς όπως λέει και ο axel, τραγική τιμή.
Προφανώς βγήκε για να… βγει…
Κινητό τύπου καπάκι τουαλέτας προλάβετε να το πάρετε τιμή ευκαιρίας!!!! Το λυγουρευεστεεε!
Κι όμως ισχύει!!
f/1.5 ή f/2.4! <3
https://youtu.be/Qh1DtmFcaj0?t=35
Ορίστε…
S9 σε βλέπω απο τώρα με αυτό!
Τρολλάρουν και θέλουν να δουν που θα το φτάσουν (δλδ πόσα διατίθεται να δώσει το θύμα.. εχμ ο πελάτης εννοώ).
Αντε σε 2 χρονάκια τόσο θα κάνει το iPhone
Με τα μισά λεφτά παίρνω μια nikon d750 μαζί με έναν Nikkor-50mm-f/1.4G….
Εν τω μεταξυ κραζουν ολοι για την τιμη και βλεπεις πως ο Ελληνας μιλα για τα παντα χωρις να γνωριζει. Αυτη η εκδοση ειναι ειδικη και το μισο ποσο παει σε φιλανθρωπιες και αυτος ηταν ο σκοπος της σειρας απο τοτε που βγηκε.
Μίλησε και ο μέτοχος της Sony για τη σχεδίαση του κινητου…ε ρε γλέντια…
@Rizo από το στόμα σου και στης Sammy το αυτί….
@χρηστος η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα… 1000€ για φιλανθρωπικό σκοπό δεν είναι άσχημα.. Αλλά και 1000 για clamshell …?
@χρηστο η Samsung μπορεί να κάνει μια εναλλακτική φιλανθρωπία. Για κάθε Galaxy S που πουλάει να δινει ενα ευρώ σε φιλανθρωπικό σκοπό. Πωλούνται εκατομμύρια συσκευές της σειράς galaxy κάθε χρόνο. Άρα μπορούν να δώσουν και περισσότερα με αυτον τον τροπο.
Βάζω στοίχημα ότι μέχρι το 2027 θα κινητά θα πουλιούνται 10.000€ και αυτη που αγοραζουν iphone x θα τα περνουν.όποιος πιστεύει το αντίθετο και κερδίσει του γράφω το σπίτι μου και τα 2μου αμάξια.
Οι αιτεριες κάνουν νάζια μεταξυ τους.ολο αυτο ξεκινησε με το iphone 4 που θυμαμε ητανε στα 1000 το 64αρι€ τωρα το iphone x πήγε 1500 η Samsung 2000 για την παρακμή αυτή που βλέπω εδώ και πάει λέγοντας.στοιχιμα πως θα λέμε σε λίγα χρόνια ανταλαζω το cayene μου με το
iphone 20s σου! 🙁
Το οτι σε μια φωτο το fingerprint ειναι δεξια απο την καμερα και στην αλλη ειναι κατω κανενας δεν το προσεξε? Πια ειναι τελικα η τοποθεσια του? Κατω η δεξια? Η τιμη σας μαρανε λες και θα το αγοραζατε αν εκανε 850 παραδειγμα…Καγκουρια