Samsung Wave 3 με λειτουργικό Bada 2.0, Αέρας ανανέωσης

Η Samsung ως γνωστόν αναπτύσσει από τα τέλη του 2009 το δικό της λειτουργικό σύστημα το οποίο ονομάζει Bada (Ωκεανός). Τα καλά μοντέλα smartphones με Bada τα προσέχει πάντα και τα εξοπλίζει με ποιοτικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Σήμερα παρουσίασε το νέο Samsung Wave 3 που θα φοράει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτπυργικού συστήματος Bada 2.0.

Το Samsung Wave 3 έρχεται με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και την τελευταία έκδοση του UI (user interface) TouchWiz. Ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixel με LED flash και ικανότητα λήψης βίντεο 1280×720 pixels στα 30fps (frames per second), δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA για βίντεοκλήσεις, μνήμη 3GB και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD (έως και 32GB).

Το σασί του Samsung Wave 3 ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή των προκατόχων του με βουρτισμένο αλουμίνιο και το συνολικό βάρος της συσκευής αγγίζει τα 122 γρ. Φυσικά και διαθέτει όλα τα γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως Wi-Fi, Bluetooth 3.0, micro USB ενώ η μπαταρία του είναι 1500 mAh.

Παράλληλα η Samsung ανακοίνωσε και δύο πιο οικονομικά μοντέλα Bada smartphones, τα Samsung Wave M με οθόνη 3.65 ιντσών LCD και Samsung Wave Y με οθόνη 3.2 ιντσών LCD.

Ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί.

, Samsung Wave 3 με λειτουργικό Bada 2.0, Αέρας ανανέωσης

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
island

Πολύ όμορφο με στυλ και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Για αυτούς που δεν τους ενδιαφέρουν μισό εκατομμύριο εφαρμογές..

angelos

Ωραίο σχεδιαστικά.

Dimitris3

Το επομενο μου κινητο μετα το wave 1!!μεγαλη οθονη που του ελειπε κ μακαρι να αναβαθμιστει με το bada 2.0 κ ο flash player!!!

Javatzis

Aπό τιμή ξέρουμε ή μπορούμε να υπολογίσουμε;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Δεν ξερω αν τα προσεχει οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικά αλλα σιγουρα τα προσεχει οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης… Οσο βλεπω αυτο το αλουμινιο απο πισω ζηλευω γιατι στην ναυαρχίδα της εχει πλαστικο !!

dimitris7

οσο τα wave παραμενουν τοσο ποιοτικα και to bada τοσο απλο και λειτουργικο εγω δεν το παραταω για android.οσο για την ποιοτητα κατασκευης κλασεις ανωτερο απο το galaxy 2

momo

ποσο να εχει πανω κατω?αξιζει να παρω αυτο αντι για το 2?

Giannis Xania

Εγώ είμαι κάτοχος του Wave I, και μπορώ να πω ότι είναι το πιο ποιοτικό κινητό που έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου. Το μοναδικό fail της συσκευής είναι η έλλειψη flash και η διαχείριση μνήμης που θεωρώ ότι έχουν λυθεί στην έκδοση 2.0. Οπότε θα χτύπαγα άνετα το wave 3 δεδομένου ότι έχει την ίδια απίστευτη οθόνη σε 4 inches.

Stelios GR

πολυ ομορφο……….

Γιάννης

Παιδιά για το Bada σαν λειτουργικό τι έχετε να πείτε (με λίγα απλά λόγια)!

1. Είναι αξιόπιστο?
2. Χρησιμοποιεί σωστά τους πόρους του hardware?
3. Κάνει καλή διαχείριση ενέργειας? (battery life)
4. Από εφαρμογές άφησε να εννοηθεί ο φίλος πιο πάνω ότι δεν έχει πολλές. Για έναν χρήστη που δεν θέλει και πολλές σχέσεις με εφαρμογές και παιχνίδια εκτός τα πολύ βασικά. social,maps,youtube κτλ θα κάνει δουλειά?

Ευχαριστώ

Γιάννης

σάκης

Δε μπορούν εκεί στη Samsung να φτιάξουν ένα κινητό της high end σειράς Galaxy με ποιότητα κατασκευής και υλικών Wave;

Αν το κινητό της φωτογραφίας, με τα ίδια χαρακτηριστικά (δεν είναι απαραίτητο να είναι διπύρηνο), είχε λειτουργικό android και μνήμη πάνω από 512MB… θα το χτυπούσα με 1000!!! 🙂

momo

η σειρα wave εινα σαν τα iphone 1-2-3…και ειναι και εξησου καλα σαν τα iphone 🙂

denton

Αντί να το ομορφύνουν ακόμα περισσότερο, σχεδιαστικά πήγε λίγο πίσω πιστέυω.
Μου φαίνεται ότι το νίκελ διαμαντάκι στο εμπρόσθιο μέρος του 1ου + την κάμερα και το φλάς στο ίδιο σχήμα, δεν έπρεπε να τα εγκαταλείψουν, ήταν σαν σήμα κατατεθέν του και του πρόσθεταν το κάτι παραπάνω σε στίλ!

Ben

ChatOn, baby…! 😉

dimitris

σαν χρηστης του wave 1 για περιπου ενα χρονο κ κατι εμεινα πολυ ευχαριστημενος για την απλοτητα του bada!
κ αυτο το καταλαβα ακομη περισσοτερο εδω κ 3 εβδομαδες που αγορασα κινητο android και μου εχει κανει την ζωη δυσκολη!πιθανον με την αναβαθμιση του σε 2.0 θα φαει συρταρι το android!!!:D
μοναδικο μειονεκτηματα ο flash player!
με το bada ξεχνας κολληματα κ επανεκινησεις κ φυσικα τα πλαστικα!!!:D:D
κ με 4αρα οθονη πλεον….αερας!!τιμη υποθετω στα 400 με 500

fred

Πολυ ωραιο φαινεται.θα ηθελα να δοκιμασω bada.γιατι δεν μου εχει δωθει η ευκαιρια

momo

μολις παραγγειλα το 2 γιατι πιστευω τα 200-300 ευρω παραπανω για μια 4αρα και ενα 1.4 ghz δεν αξιζουν….αλλα δεν λεω το 3 ειναι τιο πιο απιθανο τηλεφωνο που εχω δει…ειμαι κατοχος του 1…

nektarios

Πολύ όμορφο και ποιοτικό,μακάρι να ήταν και τα galaxy έτσι!

enigma

To 1ο παραμένει το καλύτερο της σειράς…Το 2ο απλά μεγαλύτερη οθόνη υποδεέστερης τεχνολογίας και τώρα αν εξαιρέσεις τον επεξεργαστή έβαλαν 4άρα οθόνη λες και όλοι θέλουμε κτήνη…

momo

παιδια πλεον το σημα κατατεθεν της σειρας wave ειναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ…!!!

Δημητρης

Πολυ ωραιος σχεδιασμος.Μου αρεσει πολυ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.