Samsung: Θα ρίξει την τιμή στο Galaxy S6 λόγω χαμηλών πωλήσεων

Η Samsung ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου, τα οποία έρχονται σε συμφωνία με τις προβλέψεις της, οι οποίες έκαναν λόγο για πτώση κερδών. Συγκεκριμένα, τα καθαρά κέρδη της Samsung Electronics συρρικνώθηκαν κατά 8% από πέρσι (στα 4.93 δισ. δολάρια) και οι πωλήσεις ήταν στα 41.7 δισ. δολάρια, δηλαδή 7% κάτω.

Αν και σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, παρουσίασε μια μικρή βελτίωση, η Samsung επισημαίνει ότι η ναυαρχίδα Samsung Galaxy S6/Samsung Galaxy S6 Edge, δεν κατάφερε να δώσει σημαντική ώθηση στο τμήμα mobile αλλά είχε οριακή επίδραση με χαμηλές αποστολές και υψηλό κόστος marketing.

H Samsung αναφέρει ότι το τμήμα mobile αναμένει ένα “δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον” στο δεύτερο μισό του έτους, αλλά σχεδιάζει να διατηρήσει την πορεία των πωλήσεων “αναπροσαρμόζοντας την τιμή” των Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 Edge. Επίσης, θα εισάγει νέα high end smartphones, λογικά μέσα στα οποία θα είναι Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 Edge Plus που περιμένουμε να ανακοινωθούν στις 13 Αυγούστου.

Η Samsung φέτος έκανε τεράστια αλλαγή με τις νέες ναυαρχίδες, όμως το γεγονός ότι δεν κατάφερε και πάλι να κάνει τις αναμενόμενες πωλήσεις και να ξεπεράσει αντιπάλους όπως η Apple (σε επίπεδο ναυαρχίδας), είναι αυτό που προκαλεί συζητήσεις. Τι θα έπρεπε να κάνει τελικά η Samsung για να έχει τις πωλήσεις που θέλει, την ώρα που ο ανταγωνισμός των Android ναυαρχίδων από εταιρείες όπως Motorola, OnePlus, Xiaomi κ.α, όλο και μεγαλώνει.

Samsung: Θα ρίξει την τιμή στο Galaxy S6 λόγω χαμηλών πωλήσεων, Samsung: Θα ρίξει την τιμή στο Galaxy S6 λόγω χαμηλών πωλήσεων

Samsung: Θα ρίξει την τιμή στο Galaxy S6 λόγω χαμηλών πωλήσεων, Samsung: Θα ρίξει την τιμή στο Galaxy S6 λόγω χαμηλών πωλήσεων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
j

Τελικα η προσπάθεια της Samsung να κάνει τα κινητά της όμοια με της Apple (εμφάνιση, έλλειψη sd και αλλα) δεν πετυχε

marios f

ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ,ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΝΟΤΕ 4 Κ ΕΠΕΜΕΝΑ ΣΕ SANSUNG ΩΣ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟ SGS2.Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ APPLE ΑΛΛΑ ΣΤΗ SAMSUNG,ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ.ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ S4,H SAM ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑPPLΕ.ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ,ΑΚΡΙΒΥΝΕ,ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ,ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ APPLE ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑNDROID ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΙΚΑ IPHONE,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ IPHONE?ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΕ5 ΤΑ ΙΔΙΑ. ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ ΣΛΛΑ ΧΩΡΙΣ FM,SD CARD,ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.ΑΚΟΜΑ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΘΑ ΦΥΓΩ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣ.

Γιωργος Παππας

Γνωριζουμε ποτε και ποσο θα το παει;

Ermis

Κίνα ρεεεεε

Λευτέρης

Και πολύ καλα θα κάνει. Δεν μπορεί το Galaxy s6 να έχει την ίδια τιμή με το iPhone 6 τι στιγμή που το δεύτερο ειναι πολύ καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Λευτερης

Και πολύ καλα θα κάνει, δεν γίνεται να έχει την ίδια τιμή το Samsung Galaxy S6 με το iPhone 6, τι στιγμή που το δεύτερο ειναι καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Γ.Κ

Αν κοιταξει πισω η sammy θα δει οτι το κομβικο σημειο ηταν το s4.Ως εκεί ειχε παρει την πρωτια.Απο εκει κ μετα αρχισε να βγαζει συσκευες με ελλειψεις κ εχασε την πρωτια.Την sammy την επελεγαν οσοι ήθελαν πληρη φτηνα πακετα,οχι οσοι ηθελαν γυαλί,αλουμινιο κ μουρη.Ε τωρα αρχιζει να το πληρωνει.

Γιώργος

@Λευτέρη για πες μας σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το iphone 6 σε σχέση με το s6

lefteris t.

@Λευτέρης πιο φαν μποι δν υπάρχει ότι ποστ έχω δει μιλάει λες κ το iPhone είναι η θεότητα των κινητών..
Δεν λέω από gs6 με το memory leak την χάλια μπαταρία και την ελαφρώς κατώτερη gpu κλτρο δεν το λες αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι υποδιεστερο..

gk

@Γιωργος τι ρωτας ;; για να ειναι πιο ακριβο το iphone αρα ειναι και πιο καλο…για ορισμενους ετσι παει. πες ναι να τελειωνουμε χαχα

Girogos

Εαν το σ6 ξενικούσε με αρχική τιμή 500Ε οι πωλήσεις δεν θα ήταν ετσι.
Αλλά φυσικά πρέπει να σπαταλήσουμε δισεκατομμύρια στις διαφημίσεις για την Αμερική μόνο..

Για παράδειγμα το Μοτο Χ στύλε, τούμπανο στα 400$
Το ΟνεΠλάς 2 το ίδιο.
Οπότε σαμσουνγκ;

Ekimolaos

Τι θα έπρεπε να κάνει; Support στις ναυαρχίδες της έπρεπε να έχει, όχι μόλις τις βγάλει να τις παρατάει για το “next big thing” και ούτε bugs να διορθώνει, ούτε updates ούτε τίποτα. Το να μην σου κάνει android update μετά από 2 χρόνια μπορώ να το καταπιώ, το να βγαίνει όμως και να παραδέχεται πως ξέρει για το memory management issue στα s6/s6 edge και να λέει πως θα το διορθώσει ΑΦΟΥ βγει το edge plus είναι τραγικό!

Είχα ψηθεί για s6 μόλις έπεφτε στα 450€ τουλάχιστον, αλλά με τον αντιεπαγγελματισμό της samsung όχι ευχαριστώ. Ούτε για 250€. Να μου βγάλει δηλαδή πρόβλημα, να το αναγνωρίσει και να μου πει “θα στο φτιάξουμε όταν βγει το galaxy s8!” Thanks, but no thanks. Καλά να πάθουνε. Κινητό χωρίς multitasking το 2015, good job samsung.

Makis

@Λευτέρης

Θα σου κάνω λίγη πλακίτσα, φαντάζομαι ότι ποστάρεις με iphone γι αυτό τα σχόλια σου εμφανίζονται δύο φορές, ρημάδα apple και σ’ αυτό υπερέχεις…φιλικά…
( Έχω android και apple προϊόντα)….

tech

Συμφωνώ απολύτως με τον Εκιμόλαο!

Επίσης πρέπει να αλλάξει και την εμφάνιση του τουτς γουιζ

mains f

ΕΊΠΑΜΕ, ΤΑ ΧΏΣΑΜΕ ΣΤΗ SAMSUNG ΚΑΙ ΚΑΛΆ ΚΆΝΑΜΕ. ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΕΚΕΊ ΏΣ ΤΟ ΝΑ ΑΚΟΎΜΕ ΌΤΙ ΤΟ IPHONE6 ΕΊΝΑΙ ΚΛΥΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΟ S6,ΥΠΆΡΧΕΙ ΧΆΟΣ. ΤΟ S6 EINAI KΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΆΝΤΑ ΑΛΛΆ ΠΙΟ ΈΛΛΕΙΠΕΣ ΑΠΌ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΕΣ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΣΥΣΚΕΥΈΣ ΓΙΑΤΊ ΕΚΕΊ ΤΟ ΛΆΘΟΣ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΊ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ IPHONE.

Nick

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Vaggelas

Εγώ πήρα το huawei p8.Χαμηλότερη τιμή και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο samsung και apple…

Λευτέρης

@γιωργος ειναι καλύτερο σε όλους τους τομείς ( οθόνη, κάμερα, επεξεργαστής)
@lefteris t. Δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός fanboy απλά ξερω ποιο κινητό ειναι καλύτερο
@gk Το iPhone 6 έχει ίδια τιμή με το Samsung s6 και το iPhone 6+ έχει ίδια τιμή με το s6 edge άρα το επιχείρημα σου ειναι λάθος.

z.d

Ωραια η sam,κάθε χρόνο κ χειρότερα. Πρώτα χάνει το ράδιο, μετά την αποσπωμενη μπαταρία κ την SD, αντε κ χωρίς Bluetooth σαν το iPhone!!!

giannogeorge

Ίσως να μην είναι ορθό να συγκρίνω άλλη συσκευή Samsung εδώ και μάλιστα Tablet αλλά δεν είναι δυνατόν να έχουν βγάλει το Tab Pro 8.4 από τα μέσα του 2014, μια συσκευή πολύ καλή στα πάντα και να μην έχουν δώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ UPDATE. Σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι παρόλο το καλό πακέτο, επέλεξες λάθος εταιρεία. Και αν διαβάζω καλά, ούτε και πρόκειται να δώσουν.

Ekimolaos

@tech
Όχι απλά να αλλάξει εμφάνιση στο touchwiz… Να το βγάλει τελείως. Ή stock android, ή νέο ΕΛΑΦΡΥ skin χωρίς bugs και με Υ-ΠΟ-ΣΤΗ-ΡΙ-ΞΗ! Χωρίς υποστήριξη είναι σαν να παραδέχεται πως το λειτουργικό της είναι για τα σκουπίδια. Που αυτή τη στιγμή όντως είναι…

Για τα επόμενα 2 χρόνια με βλέπω στη motorola, η samsung πάντα είχε κάτι που με χαλούσε στα κινητά της και ποτέ δεν κατάφερε να με πείσει να πάρω ένα (πέρα από ένα slider που είχα πριν καμιά 10ρια χρόνια που ήταν φοβερό!).

One

Πετας λεφτα στο μάρκετινγκ, δεν αναβαθμίζεις το λειτουργικο σου, δε βαζεις καρτα microSD, δεν εχεις μπαταρια της προκοπης, δεν δεν δεν, και μονο προβατα και φανμποις συνεχιζουν να σε εμπιστεύονται. Λογικο ηταν όταν ο καταναλωτης εχει περισσοτερες επιλογες.

Αστέριος Σ.

@ SAMSUNG
Άκου “κοπελιά” σε καταλάβαμε πια…
Το ότι θες να γίνει βασίλισσα στη θέση μια άλλης βασίλισσας είναι λάθος πως να το κάνουμε.
Γίνε βασίλισσα στο δικό σου βασίλειο. ..Πως ???
Φτιάξε ποιοτικά προϊόντα
Βάλε ξανά ραδιόφωνο αποσπωμενη μπαταρία κάρτες μνήμης , ρίξε από την αρχή την τιμή των ναυαρχίδων σου κοντά στα 500 € και πάλι πολλά έβαλα και τέλος …
ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΆΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΊΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΕΣΑΙ !!!
Αυτά και να ξέρεις έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν …μανταρίνια. …
Αάααααααααα μην ξεχάσω έχει και άλλο μέχρι τον πάτο
Υ.Γ. είχα galaxy s1 galaxy s2 galaxy s4 galaxy s4 mini duos kai NOTE 4 αυτά ….ααα με βλέπω προς Microsoft & Motorola

thanoik

προς techblog βγαλτε τη διαφημιση του γερμανου μας εχει σπασει τα @@@@δια και τα αλλα technology site εχουν διαφημισεις αλλα όχι ετσι

Paul

Thanoik
Πραγματικά είναι πολύ εκνευριστικό

Ekimolaos

@One & @Αστέριος Σ.
Αμ μπράβο!

azriel84

One Plus 2. Επερχόμενο Mi5. Μισή τιμή. Καλύτερο UI. Ελάχιστα χειρότερα spec (επιφυλάσσομαι για το Mi5) που δεν το αντιλαμβάνεται ο χρήστης στην τελική. Enough said.

Theo

Είμαι σαμσουνγκάκιας κι έχω το note 4. Μπαίνουμε αύγουστο κι ακόμα δεν αναβαθμιστήκαμε σε 5.1.1. Τι περιμένει; Και εκτός από όλη την καθυστέρηση δεν δίνει και το νέο tw, μην τυχόν και δεν κάνουν πωλήσεις τα s6. Μα δεν έκαναν όσο ήθελαν οπότε τι περιμένουν πάλι; Ο νους τους εκεί, να βγάζουν συνεχώς καινούριες συσκευές. Για ποιον λόγο να βγάλει το s6 edge+. Ας βγάζει 50 ναυαρχίδες το χρόνο κι ας λέει ότι δεν κάνει πωλήσεις, αφού μοιράζονται και δίνει τόσες επιλογές. Επίσης το note 4 ναι έίναι κινητάρα αλλά έχει τα χαζολαγκς του. Αν είναι δυνατόν. Χρησιμοποιήστε τη συσκευή γρήγορα και μετακινηθείτε από εφαρμογή σε εφαρμογή και θα δέίτε ότι εμφανίζει καθυστερήσεις, λαγκς και stutters παντού. Εν έτη 2015. Μάλιστα. Εκτός από όλα αυτά πήγε κι έβαλε το s6 στα 770. Όσο καλύτερο κι αν είναι ο κόσμος γιατί να μην επιλέξει το iphone 6 στα 700; Επίσης το s6 edge γιατί στα 900; Δλδ περίμενε να πουλήσει στα 900; Χώρια τις καθυστερημένες αποστολές και τις ελλείψεις. Άντε και το note 5 με αρχική 949 !!! Δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό οι Κορεάτες με τίποτα. Έβγαλαν 2 φανταστικά κινητά και ειδικά το s6 edge, το οποίο θέλω και να… Συνέχεια »

Γιώργος

@Λευτέρης ( οθόνη, κάμερα, επεξεργαστής) καλύτερο το iphone 6? Οκ περίμενα να ακούσω κάτι για λογισμικό κτλ αλλά αφού το iphone 6 είναι καλύτερο σε οθόνη κάμερα και σε επεξεργαστή, αυτό ούτε η ίδια η Apple δεν το πιστεύει.

Aggelos

Δυστυχως με την κατασταση που επικρατει, ανεβηκε η τιμη σε ολα τα κινητα οπως επισης και του Σ6…να δουμε ποτε θα ξαναπαει 500 € …

Πέτρος Π

Παιδιά από όταν βγήκε το S6 όλοι, μα όλοι εδώ μέσα εκθειάζατε την Samsung, λέγατε ότι είναι το καλύτερο κινητό ever, ότι επιτέλους άλλαξε το design, έγινε περισσότερο premium, κλπ κλπ…

Τώρα που λέει το άρθρο ότι δεν κάνει πολλές πωλήσεις, πέφτει το θάψιμο της αρκούδας και πάλι από όλους…

Δηλαδή η άποψή σας για ένα προϊόν εξαρτάται από τις πωλήσεις του..? Τραγικό και λυπηρό….

vasilist

Το s6 παραδέχομαι ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε όλους τους τομείς(reviews,camera,speed,screen) αλλα η samsung αφαίρεσε το αδιάβροχο, κάρτα sd και αφαιρούμενη μπαταρία και έχασε πολούς απο τους πελάτες που ήθελαν ελευθερία και ευχριστία μαζί και εμένα, οι android χρήστες δεν είναι apple fans σαν τον Λευτέρη ποιο πάνω, αν δεν μας αρέσει κάτι δεν το παίρνουμε απλά και δεν ακολουθούμε σαν τα πρόβατα βελάζοντας είναι το καλύτερο.

panos t

Vasilist έτσι όπως τα λες.Οι Android χρήστες κ πιο ψαγμένοι και πιο σχετικοί με την τεχνολογία είναι αλλα έχουν κ περισσότερες επιλογές.,εξ ου και οι πολλές μάρκες. Γι αυτό κ έχουν απαιτήσεις κ δεν είναι πρόβατα. Δε μπορεί το s3 να έχει specs που δεν έχει το 6 (fm,removable,sd)η που δεν έχει κάποια που είχε το s4 ( θερμόμετρο υγρομετρο)η επισης το note4 να μην έχει air gestures σαν το s4 η note3.Αν ήθελα ελλείψεις, επαιρνα αλλο λογισμικό κ συσκευή.

DmS

Ειχα iphone κοντα για 4 χρονια κ ειπα να δοκιμασω κ android αλλα κατεληξα σε huawei. Επειδη εχεις απειρες android επιλογες αν ψαχτεις κ διαβασεις λιγο δεν παιζει να καταληξεις σε samsung αν κ εχει κορυφαια specs αλλα σε πολυ υψηλη τιμη. Παντως το s6 edge ειναι οτι ομορφο κινητο εχει βγει ever, ειναι πολυ πιο ομορφο ακομα και απο το iphone 6. Ετσι θα διαφοροποιειται η samsung απο εδω κ επειτα με τα υπολοιπα android. Η ψαλιδα στα specs εχει κλεισει δραματικα μεταξυ των android καθως και το γενικοτερο design οπου η apple καποτε ητανε μερικα εξαμηνα μπροστα, τωρα μεχρι ενα εξαμηνο και αμα.. Και οι τιμες πωλησης των android θα συνεχισουν να συμπιεζονται με τετοιο ανταγωνισμο, οποτε εμας μονο καλο μας κανει 🙂

Ekimolaos

@Πέτρος Π
Όταν βγήκε κανείς δεν ήξερε πως με το ram management issue που έχει θα χάνει το multitasking και θα λειτουργεί σαν μοντέλο του 2013. Κανείς δεν ήξερε πως μετά από 1-2 βδομάδες, το πολύ, χρήσης θα κολλάει του θανατά. Κανείς δεν ήξερε πως η samsung θα αρνιόταν να διορθώσει τα προβλήματα του flagship phone της μέχρι να βγουν τα καινούρια phablets της. Αλλά σίγουρα όλοι ξέρουμε πλέον πως μόλις πάρεις Samsung, αυτό ήταν, ό,τι πήρες πήρες. Δεν έχει bug fixes ούτε για πλάκα. Για android updates δεν αξίζει να σχολιάσω καν, παραμένει κλασική Samsung.

Ε ναι λοιπόν, για κράξιμο είναι αυτή η εταιρία. Μόνο λάθη είναι να κάνει. Μακάρι να πατώσουν οι πωλήσεις της για άλλα 2 χρονάκια. Τότε ΙΣΩΣ κάτι αλλάξει. Αλλά μπαααα…

NikosAr

Κάτοχος s6 !!!
Χτυπάω το κεφάλι μου … η χειρότερη αγορά που έχω κάνει (κάτοχος iphone 5s πριν)
Νόμιζα ότι ότι είναι πίσω η apple από αυτά που διαβάζω στα blog όπως αυτό..
Από που να ξεκινήσω .. ότι χάνει το σήμα του παρόχου όποτε του καπνίσει και απλά νομίζεις ότι δουλεύει αλλά είναι εκτός λειτουργίας ? Την 1η εβδομάδα έκλεισε και δεν άνοιγε με τίποτα και με το που το πάω στο κατάστημα λειτούργησε ?? Το καινούργιο που κάνει τώρα δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανέναν από τους υπολογιστές που έχω (ούτε Windows αλλά ούτε και Mac)??
Τι να τα κάνω τα υψηλότερα spec όταν δεν λειτουργεί σωστά … και για το android τι να πω ?? το Ios είναι πολύ μπροστά .. και όταν είχα το LG nexus 4 ήμουν πολύ ευχαριστημένος !

stel_myl

Πόσο κάτω από 500 ευρώ λέτε να πέσει το S6;
Να το αγοράσω ή να περιμένω κι άλλο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.