Samsung: Υπόσχεται 2,5 δισεκατομμύρια φορές πιο ασφαλή σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Samsung σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, Samsung: Υπόσχεται 2,5 δισεκατομμύρια φορές πιο ασφαλή σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

H Samsung εργάζεται ώστε να κάνει τη χρήση ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων πιο ασφαλή και αναμένεται να αντικαταστήσει τη χρήση ενός μικρού σαρωτή για την ανάγνωση ενός μόνο δακτυλικού αποτυπώματος με ένα μεγαλύτερο που θα μπορούσε να σαρώσει πολλά δάχτυλα ταυτόχρονα.

Ο Dieter May, Διευθύνων Σύμβουλος της γαλλικής ISORG, μιας εταιρείας που κατασκευάζει αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων για smartphone, είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι η Samsung θα μπορούσε να έχει σύντομα διαθέσιμη αυτή την τεχνολογία για τις οθόνες OLED της. Η Samsung έχει ήδη ανακοινώσει ότι αυτή η τεχνολογία, γνωστή ως All-in-One sensing, θα βρίσκεται στα smartphone επόμενης γενιάς OLED 2.0. Η ταυτόχρονη χρήση τριών δακτυλικών αποτυπωμάτων για την επαλήθευση της ταυτότητας ενός χρήστη smartphone είναι 2.500.000.000 φορές πιο ασφαλής από τη χρήση ενός μόνο δακτυλικού αποτυπώματος. Το σχέδιο είναι να επιτρέπεται σε ολόκληρη την οθόνη να χρησιμοποιείται για τη σάρωση των τριών δακτύλων ταυτόχρονα.

Η Samsung θα κυκλοφορήσει πάνελ OLED 2.0 έως το 2025. Το στέλεχος είπε σε συνέντευξή του στην OLED-inc ότι δεν αναμένει από την Apple να εμπλακεί σε πολλαπλή σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθώς τα νέα μοντέλα iPhone βασίζονται στο Face ID. Ως αποτέλεσμα, η Samsung δεν αναμένεται μόνο να είναι ο πρώτος κατασκευαστής τηλεφώνου που θα προσφέρει σάρωση πολλαπλών δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά αναμένεται επίσης να είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας smartphone στην ανίχνευση Όλα σε Ένα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.