Samsung Z2: Προσκλήσεις για ανακοίνωση 23 Αυγούστου

Η Samsung ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για press event που θα πραγματοποιήσει στην Ινδία στις 23 Αυγούστου, δηλαδή την ερχόμενη Τρίτη. Η πρόσκληση δεν αποκαλύπτει τι θα ανακοινωθεί, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για το πολυσυζητημένο Tizen smartphone, Samsung Z2.

Πρόσφατα είχε διαρρεύσει video από το Samsung Z2, από το οποίο περιμένουμε τετραπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 5 Megapixel. Θα έχει προ-εγκατεστημένη μια εφαρμογή που ονομάζεται My Money Transfer, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μεταφορά χρημάτων σε άλλους και ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να προσαρμόζεις την φωτεινότητα του φακού.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Z2 έχει ακουστεί οθόνη 3.97 ή 4.5 ιντσών, VGA εμπρόσθια κάμερα, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, μπαταρία 1500mAh ή 2000mAh. Ωστόσο, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

samsung z2 announcement, Samsung Z2: Προσκλήσεις για ανακοίνωση 23 Αυγούστου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theodoros c

Κάντε μια συσκευή Tizen της προκοπής, να μπορέσει να πουλήσει και να γίνει γνωστό το λειτουργικό.
Με τέτοια χαρακτηριστικά, θα πάει άπατο.

Anakin

Έχω ήδη κλείσει θέση

Νίκος Z5

Πρέπει όπως είπε ο φίλος παραπάνω να κάνει μια καλή συσκευή έστω ένα j5 2016 με αυτό το λειτουργικό να το πάρει ένα καλό ποσοστό χρηστών και να αρχίζει να φτιάχνει περισσότερα το store.Μπορει να μην έχω αγοράσει κανένα Samsung μέχρι τώρα αλλά μου αρέσει η τεχνολογία και σε αυτό ο ανταγωνισμός κάνει μόνο καλό.

Chris_BMW

Τι έχουμε εδω ;; Το ένα έτη 2016 Samsung με ενσωματωμένη μνήμη 8(!) GB ασχολίαστο έτσι;; Α ξέχασα δεν ειναι Apple κ δεν ειναι ναυαρχίδα οποτε δεν πειράζει …Για γέλια είστε μερικοί .. Η μάλλον για κλάματα ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.