Η ανακοίνωση της Samsung για την διακοπή διάθεσης του Android Oreo στο Galaxy S8

ανακοίνωση Samsung διακοπή διάθεσης Android Oreo Galaxy S8, Η ανακοίνωση της Samsung για την διακοπή διάθεσης του Android Oreo στο Galaxy S8

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό πως η Samsung διέξοψε την διάθεση του Android 8 Oreo στα Galaxy S8 και S8+. Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν ξαφνική, αφού δεν φαινόταν να υπήρχαν προβλήματα στο build, τουλάχιστον άμεσα.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής πήρε επίσημα θέση στο ζήτημα, εξηγώντας τον λόγο της προσωρινής απόσυρσης του 8 Oreo για τα τωρινά Galaxy S μοντέλα. Συγκεκριμένα, η διακοπή οφείλεται σε έναν περιορισμένο αριθμό Galaxy S8 και S8+ συσκευών οι οποίες αφού ενημερώθηκαν με την όγδοη κύρια Android έκδοση, επανεκκινούνταν ξαφνικά χωρίς λόγο (reboot). Η εταιρεία αυτή την στιγμή διερευνά το ζήτημα ώστε να βεβαιωθεί πως πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις και εν τέλει να συνεχίσει την διαδικασία διάθεσης του update το συντομότερο δυνατό.

Εν κατακλείδι, μέσα στις επόμενες ημέρες οι κάτοχοι των Galaxy S8 / S8+ θα μπορούν και πάλι να αναμένουν την αναβάθμιση σε Android Oreo. Εφόσον υπήρχαν προβλήματα με το build που κυκλοφόρησε, είναι λογικό εκείνο να αποσύρθηκε από τον κατασκευαστή πριν υπάρξουν περισσότερες αναφορές και παράπονα για επανεκκινήσεις. Περιμένουμε την νέα, ανανεωμένη και πιο προσεγμένη Oreo έκδοση από την Samsung που ελπίζουμε πως θα είναι και η τελική.

ανακοίνωση Samsung διακοπή διάθεσης Android Oreo Galaxy S8, Η ανακοίνωση της Samsung για την διακοπή διάθεσης του Android Oreo στο Galaxy S8

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Νομίζω φέτος είναι η χρόνια με τα χειρότερα updates… πρώτα με το iOS και macOS και μετά με το Android και εταιρίες όπως xiaomi, htc, τώρα Samsung να διακοπτουν την αναβάθμιση … κάτι μας κρύβουν … δεν μπορεί να είναι τυχαία σε διαφορετικά λειτουργικά τόσα τραγικά λάθη …

Petros

Τα έχουμε ευτυχώς λυμένα τα προβλήματα και ξαφνικά εμφανίστηκε αυτο

Dimitris

NikosAr Δηλαδή τί πιστεύεις οτι μπορει να μας κρύβουν?

Troy

Έχει παραγίνει το κακό. Και το S7 όταν πήρε την Nougat δε τη σταμάτησαν?
Τελικά τα κινητά μικρότερων εταιρειών αναβαθμιζονται με λιγότερα προβλήματα.

Jimos

Ηρεμήσετε ρε παιδιά. Το καλό αργεί

Stavros

Εντάξει, αν είσαι ολίγον άσχετος και κάνεις update στο update και ρίχνεις την μία έκδοση πάνω στην άλλη χωρίς να κάνεις καθαρό install αυτά γίνονται σε όλα τα κινητά, Rebbot, μπαταρία πέφτει τρελά και διάφορα άλλα χαζά. (Δοκιμασμένο σε Samsung,sony,iphone,xiaomi)

Εγώ την πέρασα με καθαρό install με oddin και λειτουργεί τέλεια !!!

update to update = έντονη δυσλειτουργία
clean install = Running as good Clock.

Δοκιμάστε το….

A3t3rnus

Με το note 8 τι γίνεται με την αναβάθμιση ???

Kosmas

Μήπως ξέρετε για το s7 edge Πότε θα βγει το android oreo

Min24

Για αυτούς που πήραν otaτην αναβάθμιση σε android 8 όταν βγει η καινούρια έκδοση λογικά θα πάρουμε την καινούρια, ή όχι?
Το δικό μου τις πρώτες ημέρες λειτουργούσε κανονικά τώρα αργεί πολύ στο άνοιγμα εφαρμογών για παράδειγμα στο fb κάνει 7 με 8 δευτερόλεπτα να το ανοίξει.
Ελπίζω η τελική έκδοση να είναι εξίσου γρήγορη με την 7 και να σταματήσουν τα παιχνίδια για να αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει το S9. Να σημειώσω ότι δεν έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ίσος εκεί οφείλεται το πρόβλημα περιμένω πρώτα την τελική έκδοση για να κάνω.

Apostolis T.

Καλά παιδιά μην βιαζεστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει τουλαχιστον να μην την πατησετε οπως εμεις με τα μηλοφωνα αναβαθμιση στην αναβαθμιση και εχουν γινει τα κινητα μην πω πως.!

Γιώργος

Τελικά μετά την Google η μόνη που έδωσε android 8 απροβλημάτιστο στο τελευταίο τρίμηνο του 2017 είναι η Sony…

kostas

δηλαδή το S7 Edge πότε θα πάρει την ενημέρωση το καλοκαίρι..????

Salmatias Daltis

Το ενα φιασκο μετα το αλλο. Και εμεις που περιμενουμε στο s5 θα δουμε αναβαθμιση η θα κλαιμε το 600αρι που δωσαμε ;

John

@Salmatias Daltis
To S5 δεν θα πάρει Oreo. Και το S6 που θα πάρει αποτελεί έκπληξη γιατί είναι μοντέλο 3ετίας.
@Γιώργος
Με τα “απροβλημάτιστα Sony” πρέπει να μας κάνεις πλάκα καθώς με μια αναζήτηση “sony oreo problem” βρήκα γύρω στα 50 λινκ με ένα κάρο προβλήματα.

nikos

Για αυτούς που λένε για Sony! Έχω το Xperia x performance με 8 android χωρίς πρόβλημα! Και πήρα το Xperia XZ1 compact ούτε εδώ έχει κάποιο κόλλημα!! Οπότε λέτε ότι θέλετε!!

dimitris1090t

Και γω με Xperia X με official android 8.0.0 δεν εχω κανένα πρόβλημα ολα δουλεύουν ρολόι μην πω πάει και πιο γρήγορα αποτι πριν με την 7.1.1 !!

Max91

Πάντως επειδή το δικό μου έχει αγοραστεί από Γερμανία έχει πάρει ήδη την αναβάθμιση και το κινητό είναι σε τέλεια κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.