Σύντομα έρχεται το Galaxy S8 Active;

Galaxy S8 Active ανθεκτικό σκληροτράχηλο, Σύντομα έρχεται το Galaxy S8 Active;

Είναι γεγονός ότι ακόμη κι όσοι δεν είναι ιδιαίτερα φανατικοί οπαδοί των προηγούμενων μοντέλων Samsung Galaxy S, ότι το νέο Galaxy S8, έχει εξαιρετικό σχεδιασμό. Ωστόσο, η αισθητική του έρχεται με ένα κόστος, το γεγονός ότι το εν λόγω smartphone είναι ιδιαίτερα εύθραυστο.

Για τον λόγο αυτό, η Samsung φαίνεται ότι έχει στα σκαριά ένα πιο ανθεκτικό μοντέλο για αυτούς που θέλουν να «απολαύσουν» τις δυνατότητες του Samsung Galaxy S8, δεν τους απασχολεί τόσο ο σχεδιασμός και θέλουν μια σκληροτράχηλη συσκευή.

Αν και τα χαρακτηριστικά του Galaxy S8 Active δεν έχουν επίσημα ανακοινωθεί, αν λάβουμε υπόψη μας ότι το S7 Active ερχόταν με θα έρχεται πιθανότατα με μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας, ανθεκτικότητα IP68 στο νερό και αντιθραυσματική οθόνη. Πολύ πιθανό και το S8 Active να φέρει παρόμοια χαρακτηριστικά κι αυτά να είναι τα μόνα που το διαφοροποιούν από το Galaxy S8.

Πρόσφατα ο Roland Quandt ανέβασε στο Twitter δύο φωτογραφίες που υπονοούν ότι η Samsung βρίσκεται κοντά στο λανσάρισμα του Galaxy S8 Active.

O Quandt ανάρτησε δύο φωτογραφίες ενός μοντέλου που εικάζεται ότι είναι το S8 Active με αριθμό μοντέλου (SM-G892A). Στη συνέχεια κάνει συσχετισμό με το ότι ο αριθμός είναι ίδιος με τον αριθμό ενός μοντέλου που το Netflix είχε καταχωρήσει σαν μέλος της οικογένειας Galaxy S8.

Πριν από περίπου 4 εβδομάδες το Sammobile.com ανέφερε ότι η Samsung ετοιμάζει ένα S8 Active μοντέλο με κωδική ονομασία “Cruiser”. Παρόλο που δεν ξέρουμε πότε ακριβώς να περιμένουμε το Galaxy S8 Active όλα δείχνουν ότι τα αποκαλυπτήρια δεν απέχουν πολύ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.