Samsung Galaxy Folder, Διαρροή press φωτογραφιών

Θυμάστε που σας είχαμε ενημερώσει ότι η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει το πρώτο της clamshell Android Smartphone; Ε, λοιπόν, το Samsung Galaxy Folder ή SCH-W789 αν προτιμάτε, φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από φήμες, αφού διέρρευσαν στο ίντερνετ οι πρώτες press εικόνες του. Οι πληροφορίες λένε ότι θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην Κίνα.

Περί των τεχνικών του χαρακτηριστικών αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής είναι το ότι θα είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz, κάμερα 5 Megapixel με flash, θύρα microSD, δύο οθόνες 3.3 ιντσών ανάλυσης HVGA και 1 GB RAM. Θα φοράει το Android 4.1, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και μία πολυτελή έκδοση σε χρυσό χρώμα.

Samsung Galaxy Folder, Samsung Galaxy Folder, Διαρροή press φωτογραφιών

Samsung Galaxy Folder, Samsung Galaxy Folder, Διαρροή press φωτογραφιών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geohot

ενταξει φθηνο να ναι γιατι αλλιως δε πιανει

Mobilos

….η samsung παει να “αναστήσει” την πεθαμένη πλεον αγορά των clamshell κινητων της περασμενης δεκαετιας……..καμια χρησιμοτητα στις μερες μας τετοιου ειδους κινητα….κατι μου λεει οτι θα ναι και πανακριβο, οπότε ετσι κ αλλιως άπατο θα παει

C

Η Κινέζικη (Ασιατική) αγορά προτιμά τέτοιες λύσεις οπότε νομίζω ότι θα πάει καλά.

Samsung Galaxy Folder

πλεον τα κινητα αφης εχουν κυριαρχησει και οι μεγαλες οθονες ανω των 4 ιντσων εχουν γινει ο δημοφιλεστερος τυπος οθονης, δεν λεω οχι σε μια καινοτομια αλλα αυτο το κινητο ειναι βλακεια! οι μεγαλες οθονες ειναι γνωστες για τον εξης λογο: ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. σε μια μεγαλη οθονη παιζεις καλυτερα, βλεπεις καλυτερα βιντεο και φωτογραφιες, σερφαρεις καλυτερα, πληκτρολογεις καλυτερα. με αυτο το κινητο πετας ΟΛΑ αυτα στα σκουπιδια μονο και μονο για να βαλεις μια κοτσανα πληκτρολογιο. τα πληκτρολογια αφης ειναι πιο ευχρηστα, δεν διαλυονται απο την χρηση,δεν τρωνε χωρο στην συσκευη, και μπορεις ευκολα, να αλλαζεις την γλωσσα, να βαζεις “φατσουλες” κ.τ.λ. και αν θες να chatαρεις μπορεις να γυρισεις το κινητο και να αποκτησεις ενα τεραστιο πληκτρολογιο.Το Samsung Galaxy Folder ειναι μια ακομα αποτυχια της samsung να μας το παιζει και καλα prο.δεν ειναι καινοτομια ειναι σκετη βλακεια. ειναι ασχημο δυσχρηστο και κοβει μαχαιρι ολες τις δυνατοτητες που εχουν τα σημερινα smartphones. οποια χαζογκομενα και οποιος βλακας δεν μπορει να γραψει με πληκτρολογιο αφης να παρει ενα nokia 6110 https://www.gsmarena.com/nokia_6110-8.php οι κινεζοι αγοραζουν οτι κοτσανα τους πουλανε, ας τολμησουν να φερουν στην Ελλαδα αυτο το κιντο, ηδη φανταζομαι το δελτιο ειδησεων του Mega:Εξαγριωμενος οχλος εισβαλλει στα public και ριχνει… Συνέχεια »

antonis

οπως ελεγε και ο κατακουζινος, εμπρος……πισω!!! ποιος ο λογος να παρει καποιος αυτο…δεν καταλαβαινω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.