Η σειρά iQOO 9 θα κυκλοφορήσει στην Ινδία με Snapdragon 8 Gen 1 και φόρτιση 120W

, Η σειρά iQOO 9 θα κυκλοφορήσει στην Ινδία με Snapdragon 8 Gen 1 και φόρτιση 120W

Αρκετές μάρκες smartphone επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν συσκευές με το πρόσφατα ανακοινωμένο τσιπ Snapdragon 8 Gen 1, και η υπο-μάρκα iQOO της vivo είναι μία από αυτές. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με την ναυαρχίδα της με Snapdragon 8 Gen 1, αλλά μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι το smartphone θα μπορούσε να είναι μέρος της σειράς iQOO 9, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ινδία στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου του επόμενου έτους.

Η σειρά iQOO 9 αναμένεται να αποτελείται από μοντέλα vanilla και Pro/Legend και η πηγή ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα υποστηρίζει φόρτιση 120 W.

Το iQOO παρουσίασε τη σειρά iQOO 7 στην Ινδία τον Απρίλιο, που περιλαμβάνει το iQOO 7 (με την επωνυμία Neo5) και το iQOO 7 Legend (με την επωνυμία κινέζικο iQOO 7). Το τελευταίο διαθέτει Snapdragon 888 SoC και φόρτιση 66W (το κινεζικό αντίστοιχό του υποστηρίζει φόρτιση 10, ωστόσο) .

Πολλές αναφορές ισχυρίστηκαν ότι το iQOO θα λανσάρει τη σειρά iQOO 8 στην Ινδία φέτος. Οι αξιόπιστες πηγές μας όμως το διέψευσαν και έλεγαν ότι η εταιρεία δεν είχε σχέδια να φέρει τη σειρά iQOO 8 στην ασιατική χώρα, η οποία παρουσιάστηκε στην Κίνα τον Αύγουστο.

Επιστρέφοντας στη σειρά iQOO 9, δεν είναι σαφές εάν η σειρά θα έρθει επίσημα πρώτα στην Ινδία ή αν η εταιρεία θα το κυκλοφορήσει στην Κίνα πριν το φέρει στις διεθνείς αγορές. Η σειρά iQOO 7 ανακοινώθηκε στην Κίνα τον Ιανουάριο και ξεκίνησε την παγκόσμια κυκλοφορία τον Απρίλιο, ξεκινώντας από την Ινδία. Και αν η iQOO αποφασίσει να υιοθετήσει μια παρόμοια στρατηγική και τώρα, μπορείτε να περιμένετε το iQOO 9 να κυκλοφορήσει στην Κίνα αυτόν τον μήνα ή στις αρχές Ιανουαρίου. Όλα αυτά εάν το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας στην Ινδία για τέλη Ιανουαρίου/αρχές Φεβρουαρίου είναι σωστό.

 

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.