Η σειρά Samsung Galaxy S22 ενημερώνεται με One UI 4.1.1

galaxy s22, Η σειρά Samsung Galaxy S22 ενημερώνεται με One UI 4.1.1

Η Samsung έχει αρχίσει να κυκλοφορεί την ενημέρωση One UI 4.1.1 για τα Galaxy S22, Galaxy S22+ και Galaxy S22 Ultra. Προς το παρόν ξεκινά μόνο στις ΗΠΑ, αλλά η διάθεση θα επεκταθεί σύντομα και σε άλλες περιοχές.

Η ενημέρωση παρέχεται με την έκδοση υλικολογισμικού S90xUSQU2AVHB και, όσοι δεν τη λάβουν αυτόματα, μπορούν να μεταβούν στο μενού Ρυθμίσεις > Ενημέρωση λογισμικού του τηλεφώνου σας για να ελέγξετε για μη αυτόματο τρόπο.

Η ενημέρωση One UI 4.1.1 βασίζεται στο Android 12 και δεν φέρνει το Android 13. Αυτό θα συμβεί με το One UI 5. Επίσης, δεν λαμβάνετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Android του Σεπτεμβρίου 2022 αλλά βελτιώσεις στο Private Share και στην Smart View.

Το Private Share σάς επιτρέπει πλέον να επεξεργάζεστε ονόματα αρχείων μόλις κοινοποιηθούν μέσω ιδιωτικής κοινής χρήσης. Το Smart View, από την άλλη πλευρά, έρχεται τώρα με τη βελτιωμένη λειτουργία Multi View που ταιριάζει στο καθημερινό σας στυλ χρήσης. Εμφανίζει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των πλήρους οθόνης και του picture-in-picture.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.