Η σειρά Xiaomi 13 και το MIUI 14 έρχονται την 1η Δεκεμβρίου

xiaomi 13, Η σειρά Xiaomi 13 και το MIUI 14 έρχονται την 1η Δεκεμβρίου

Την ημερομηνία κυκλοφορίας για τα μοντέλα της σειράς Xiaomi 13 επιβεβαίωσε η κινεζική εταιρεία. Το λανσάρισμα, λοιπόν, έρχεται την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. ώρα Πεκίνου. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι το MIUI 14 θα ανακοινωθεί στην εκδήλωση αυτή μαζί με τα Xiaomi 13 και 13 Pro.

xiaomi 13, Η σειρά Xiaomi 13 και το MIUI 14 έρχονται την 1η Δεκεμβρίου

Ο επικεφαλής της Xiaomi, Lei Jun, μοιράστηκε ένα επίσημο render του Xiaomi 13. Σε αυτό βλέπουμε μια επίπεδη οθόνη OLED με πλαίσιο πάχους 1,61 χιλιοστών στο επάνω μέρος και στα πλαϊνά, ενώ το κάτω θα έχει διάμετρο 1,81 χιλιοστά. Ακόμα, το τηλέφωνο θα έχει πλάτος 71,5 mm, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι εύκολα διαχειρίσιμο με το ένα χέρι.

xiaomi 13, Η σειρά Xiaomi 13 και το MIUI 14 έρχονται την 1η Δεκεμβρίου xiaomi 13, Η σειρά Xiaomi 13 και το MIUI 14 έρχονται την 1η Δεκεμβρίου

Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε ότι όλα τα τηλέφωνα της σειράς Xiaomi 13 θα είναι IP68 ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη.

xiaomi 13, Η σειρά Xiaomi 13 και το MIUI 14 έρχονται την 1η Δεκεμβρίου

Η Xiaomi επιβεβαίωσε, τέλος, ότι θα κυκλοφορήσει επίσης το smartwatch Watch S2 και τα ακουστικά Xiaomi Buds 4 TWS, καθώς και το πρώτο της desktop, ένα νέο Wi-Fi router και έναν προτζέκτορα στην εκδήλωση της Πέμπτης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.